2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 機戰Online(香港版) 《機戰》心得區 我係新手!!!!有野要問(高手請答我)
返回列表 發新帖 回覆
go

我係新手!!!!有野要問(高手請答我) [複製鏈接]

點先可以1日百幾lv!!!!!!!!!!!~好難玩呀

用10000tys食經包-3-

原帖由 billy134679 於 2008-2-16 03:54 PM 發表
點先可以1日百幾lv!!!!!!!!!!!~好難玩呀

如果你 爆肝24小時練 要上到100<~唔難  1-20lv解任  21-60 都係解任升  60-100 去6星

好易架炸....
初頭你買返個金章先啦~(可以環保)
之後就解任...
同食exp器
我相信加埋環保,應該可以百幾lv既...

我兩日升32lv...算快了

新手黎計...要搵個長ob  高戰c父..

你識人ge可以叫人帶..

點帶? 一個高戰高lv周你組隊..打星河or6星.. 2個有xp就一定要用 ..因為xp先可以加經..遠戰機槍xp最好..夠快..打得多

轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......轉gamela   太厄錢.......
已有 1 人評分Good 收起 理由
lt1190 + 1 水~

總評分:  Good + 1   查看全部評分

狂升=3=

哦...好簡單,你搵一個1000-2000戰既師父,帶你去綠色星球A-B(有錢既去星河,綠C-D,土星)
咁樣大約1-2粒鐘就升到啦

仲有,你新手去6A果時最好用遠戰,用槍D怪hi 唔到你....
一係用近戰(因為你高LV果時好好用...)搵你師下你殺怪...
都得既...

只要你有太陽石,10個鍾都可以百幾lv啦...但最少都要有100000粒..

回復 #2 VocaL﹏K 的帖子

大老,一日只可用十次炸,點用到咁多啊

我話你都係去打船任務啦,再打d怪,做任務未得囉 比下意見炸

買徽章都ok嫁

=.=''靠自己既同埋頂自己人手升都可以去到1XX既唔怕悶=.=''
有人帶既..上面都有人講過=.=叫帶你果個人關左炮先..引一堆怪你清就得了^^如果爆埋雙EXP-.-
2粒鐘你就可以100啦^^

1日百幾lv= =
我1日加環保先得70幾
你要一個好高戰既c虎!!
大陽石
好多既時間!

其實唔夠一個星期都升到100lv la,只你不斷打任務物品去換經咪得lo,而家我部遠戰都110幾lv 啦

你識多d fd分經比你
我1個鍾1lv浮炮就130lv

機戰好好玩,玩到我吾玩=.=

原帖由 劍王 於 2008-6-26 03:01 PM 發表
其實唔夠一個星期都升到100lv la,只你不斷打任務物品去換經咪得lo,而家我部遠戰都110幾lv 啦

4日都得啦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 11:22 AM , Processed in 0.050174 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存