2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Grand Chase 永恆冒險 GrandChase貼圖分享區 史上最強,真正雙刀(無改圖)
go

史上最強,真正雙刀(無改圖) [複製鏈接]

我本身用緊25lv個把,但係之後買左30lv個把,之後del左25lv個把用30lv個把就變左咁,冇改圖架,我都唔知點解會咁
http://img134.imageshack.us/my.php?image=grandchase2008030321211kl4.jpg
http://img134.imageshack.us/my.php?image=grandchase2008030321212jb1.jpg
http://img134.imageshack.us/my.php?image=grandchase2008030321185nt7.jpg
http://img134.imageshack.us/my.php?image=grandchase2008030321152zk7.jpg

玩過星曲WEB

冇改 不過bug裝姐 咁冇品既野 pk果時唔好用

用bug咪得lo

我車
之前羅改正義裝有D人可以合裝啦
又用正義又用第二D裝
重要計曬
有條友1300攻 1600防 700生
60LV嫁條友
勁變態
60LV裝+正義裝同D鍊啊個D
你話邊個屈啊

睇版規
1.嚴禁灌水 / 推主題 / 無意義回覆 / 回覆舊主題
- 舊主題 - 連續14天沒有人回覆的主題

呢個post最後一個回覆係3個月前..

re:樓上
我地個板主都廢事理
不過又唔係咁睇既
如果個post係仲用到既
推番上黎都無傷大雅
好似任務攻略果邊d人推番用旗仔升lv既post上黎就真係有問題啦
用旗仔升lv...改左成兩年啦 仲有人推
你話邊個有問題

回復 5# ricocyk316 的帖子

哥哥仔
你d版規邊度copy嫁....
唔好話我串你呀
你係貼圖區就要睇貼圖區的版規
貼圖版規

貼圖版規
1) 嚴禁一切三級/色情成份的圖片,違者扣分禁言處理
   *註: 色情指三級(裸露),猥褻及不雅圖片或動畫一概不準發表
2) 死 link 或 看不到的圖都會被關題 (防止有人呃貼)
3) 文章的標題必須與主題內容一致, 同時發放主題的必須貼上圖片才能出帖
4) 如發現有重複主題出現, 次選會被關題或刪除, 貼過很多次的主題也會被關
5) 所有求圖的 Post 都會被刪除
6) 不可開引起罵戰、故意挑釁的貼圖主題, 另外回覆時粗言爛語:扣50分
7) 同一日內不可發表超過三次主題,初犯者會比刪除主題再犯者一律扣100分
[開始於4月15日]

貼圖區可推舊post嫁
話人唔睇版規?
how about you?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:28 PM , Processed in 0.028200 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存