2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 蒼天 隻台服'蒼天'真煩~~~
go

隻台服'蒼天'真煩~~~ [複製鏈接]

我之前試過上去想拿封測帳號,但佢話派哂仲話停左唔派住,但叫人先去代理註冊會員帳號先,遲d先再比人申請,.........但我上左佢話果個代理登記後,佢話要用台灣手提電話確認先得喎 ,我邊有台灣電話號碼呀??...咁我咪send左封e-mail比佢地問下啦,點知佢地話~~~~~暫時未為海外玩家註冊 ..........大佬!!咁多台灣game都比香港人註冊玩,你e+話唔比海外玩家註冊,~~~想點先

而家ONLINE  差唔多個個都要打電話  確認--""

你唔好為左呢D事 咁嬲...佢想台灣人士玩下...睇下個反應先比海外人士申請帳戶

唔好玩   點會放出街比其他人玩呢???緊係比自己人玩左先...再比其他人架啦...

笑傲無雙

而家好多台灣game都係咁
起初排外 又要認証同電話開通
到冇台灣人吼佢既時候
就引入香港玩家

所以我blacklist左呢d垃圾台灣代理商
起始時滿口仁義道德唔休做
到冇咩人玩時 先話開放海外註冊
當香港玩家完全冇到

所以而家好多時都直情去玩大陸server
點咭又平d 又唔駛受呢d垃圾公司氣
勸大家只玩一d香港有子公司既台灣代理商
唔好俾錢d大台灣主意既公司賺

◆ 【外游服务器代理】各国高速VPN均支持一号通!
◇ 【国内VPN】【韩国VPN】【日本VPN】【美国VPN】【欧洲VPN】【香港VPN】【台湾VPN】【新加坡VPN】
◆ 美国独立IP-VPN,动态IP/静态IP热卖中~~~支持各款游戏!
◇ 日本合租IP~台湾专线IP现货~~欢迎测试~~~
◆ 服务器整机租用、包独立IP、包WEB管理!
◇ 公司网址 www.wyproxy.com
◆ QQ 179192644 158298036
◇ http://wy111s.blog.sohu.com/

十週年勳章(賀詞)

回復 4# wyproxy 的帖子

你做咩啊想點
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 02:57 AM , Processed in 4.824020 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存