2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 仙魔道 仙令&魔符活動細則(轉貼)
返回列表 發新帖 回覆
go

仙令&魔符活動細則(轉貼) [複製鏈接]

活動期間(共分為四週)
第一週 03/12 1400~03/18 1000
第二週 03/18 1200~03/25 1000
第三週 03/25 1200~04/01 1000
第四週 04/01 1200~ 0409 1000

期間打等級10以上的怪就有機會獲得"仙令"或"魔符"
收集33個仙令或魔符可以獲得一活動序號
活動序號可以參加抽獎也可以兌換虛寶
抽獎時仙的只能換仙的 魔的只能換魔的
虛寶兌換則不分仙魔

玩家務必於該週結算日(週二例行維護)前
將仙令或魔符放在角色身上的包包欄位

活動虛寶
1每週可兌換的虛寶福袋內容皆有變化
2可兌換的福袋分為一般和強化二種由系統隨機分配
3兌換清單請點

活動序號領取
活動期間的每週二關機維護後
可登入至CASH的活動序號領取頁面進行查詢

活動序號領取頁面無法做連結...請開活動網頁自行點吧XD

這篇能不能請板務置頂到活動結束
免得有板友一直問@@
已有 1 人評分威望 收起 理由
``莎凡娜﹏ + 10 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

呢個我都知@@ 希望 送d 好野啦
其實我仲未明..果d咩石有咩用=.=?
有人話要學技 先可以 來強裝=.=.=
d咩 力量精華~等等=.=!~

笑傲無雙

我係台灣個Gash網到搵唔到呀...有冇人可以up條link上黎
同埋香港個Gash網有冇呢個功能架??我2邊個網都搵唔到有.....

??代考网,??代考!

搞笑嗎?我怎麼看不見你們講咩則?有問題嗎?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 06:03 PM , Processed in 0.031970 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存