2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戰爭策略 Web三國 給司馬懿伺服器:《新生聯盟》《岳家軍》公會的公開信. ...
樓主: 高橋成介
go

給司馬懿伺服器:《新生聯盟》《岳家軍》公會的公開信. (不代表任何公會只是個人意見) [複製鏈接]

原帖由 sing1111 於 2008-3-21 03:26 PM 發表

睇完篇野笑死我.
我雖然唔知咩事,不過都叫個係岳家軍本部既幹部
1,打人既原因有好多,好似以我黎講,唔夠糧,條友黑人憎,公會叫打,我都會打,如果要人打你你先打人,咁請問你點解要起兵??
起完兵又要食糧,唔 ...

呢樓主篇野既原著係某位岳家軍既人寫....既然你都批評呢篇野...豈不是自打岳家人嘴巴???

原帖由 新舒夫真高 於 2008-3-22 10:35 PM 發表

呢樓主篇野既原著係某位岳家軍既人寫....既然你都批評呢篇野...豈不是自打岳家人嘴巴???

我以事論事,理得邊個之前講la,我講野係有道理有跟據,我冇睇你講果篇野
不過唔通所有岳既人講既野都代表個會既立場? 所有會既人講既野=我既立場?
所以,我有果句講果句,唔可以講自打咀巴

幫你推一下
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 07:26 PM , Processed in 0.029723 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存