2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戰爭策略 Web三國 給司馬懿伺服器:《新生聯盟》《岳家軍》公會的公開信. ...
go

給司馬懿伺服器:《新生聯盟》《岳家軍》公會的公開信. (不代表任何公會只是個人意見) [複製鏈接]

司馬懿伺服器《新生聯盟》《岳家軍》公會名位會員:

你們知道自己在做什麼嗎?一大群人打一個沒有還擊力的玩家(我有出兵攻擊過你們嗎?).你們覺得好開心嗎?好利害嗎?很了不起嗎?如果係的替你們的爸媽傷心.用了這應多米飯來養出一個這樣的人.我想他們死了也不會冥目.如果你們覺的這樣對一位玩家是很了不起的話你們可以照做.就算我把米送給一個不應識的人也不會給你們掠奪

(我只是想玩玩遊戲.為何要這樣不斷攻擊和搶奪我?)
玩家Tempo上.
(不代表任何公會只是個人意見)

派遣部隊 兵種轉換   

--------------------------------------------------------------------------------

攻擊
--------------------------------------------------------------------------------
CHAOSNEXT即將在00:22:40後攻擊Marlboro

【曉】破滅之剛龍即將在22:41:33後攻擊Marlboro

掠奪
轟龍之怒咆即將在02:03:52後掠奪Marlboro

【曉】剛龍之銀角即將在04:12:51後掠奪Marlboro

絕世之轟龍即將在07:00:48後掠奪Marlboro

情報 【曉】缘该来时自然来對Marlboro發動攻擊。
時間 2008-03-18 08:01:58
  心情從【曉】缘该来时自然来發動攻擊。
攻擊方              
兵力 0 0 0 0 20 0 0 0 0 0 0 0 0
傷亡 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
戰利品 0 0 0 0  
Tempo在 Marlboro展開防禦。
防禦方              
兵力 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

我又被打了~"~

-.-.........

這就是所謂名門正派。

我推,本人認同你,《岳家軍》你們枉為名門正派.....

曉不是想統一司馬服嗎?這行為是絕對沒有問題...打便打了...不打怎能統一?

你又幾搞笑喎-.-呢隻game本來就係玩戰爭-.-
如果唔想比人打....不如唔好玩啦-.-
online唔係你一個玩哂-.-
一定等你有兵先黎攻你咩-.-

如果係的替你們的爸媽傷心.用了這應多米飯來養出一個這樣的人.我想他們死了也不會冥目<==
玩game姐-.-唔洗講人爸媽丫-.-

原帖由 se7en 於 2008-3-19 04:06 PM 發表
這就是所謂名門正派。

乜呢隻game有名門正派嫁???

原帖由 書2浩浩 於 2008-3-20 09:38 PM 發表
如果係的替你們的爸媽傷心.用了這應多米飯來養出一個這樣的人.我想他們死了也不會冥目

哈哈""
思想未成熟先會甘講"""不竟依個論壇好多小朋友(不是說你喔(

哈哈哈

曉怎麽統一。。。其他會沒資格滅。就算其他的全滅了。不會内亂?

曉統一到都難啦-.-有冇內亂我就唔知到啦!!!!!
但我相信如果有意見分歧或有25仔先可能有內亂丫!!!!!!

亂世就係咁
你少少事就打D咁既野
不如用你打字既時間走下兵,搶下野
如果都仲有咩不滿,改善下你既EQ

原帖由 高橋成介 於 2008-3-18 01:05 PM 發表
司馬懿伺服器《新生聯盟》《岳家軍》公會名位會員:

你們知道自己在做什麼嗎?一大群人打一個沒有還擊力的玩家(我有出兵攻擊過你們嗎?).你們覺得好開心嗎?好利害嗎?很了不起嗎?如果係的替你們的爸媽傷心.用了 ...

睇完篇野笑死我.
我雖然唔知咩事,不過都叫個係岳家軍本部既幹部
1,打人既原因有好多,好似以我黎講,唔夠糧,條友黑人憎,公會叫打,我都會打,如果要人打你你先打人,咁請問你點解要起兵??
起完兵又要食糧,唔打人邊有資源拎??如果唔打,真係學其他人講,玩sim city算LA

2,玩game關人父母咩事?? 你好明顯係一個將遊戲=現實既細路. 唔通你講d人玩cs,就講佢地會真係拎支槍殺人咩??
講真,遊戲還遊戲,現實還現實,唔好唔夠人玩就講人地父母. 你講人地冇品我都冇咁火
你係邊位呀,你認人地父母咩?你憑咩替佢們的爸媽傷心??你自己又好好?唔好有野冇野都咁講!咩死左都唔冥目,你憑咩咁講!?
講真,我覺得你一d都唔尊重人,一d都唔尊重人父母

3,你篇野漏左個字,係"如果係的話"唔係"如果係的". 當然我提下你姐. 我唔會好似有d人咁,話你冇讀書,字都打錯,"替你們的爸媽傷心"

睇左你篇野之後,我覺得你黑我憎.所以我會打你.我坐標係-82,-60,歡迎你搵我報仇

好明顯係暗串CHXXXX個POST

原帖由 AndyChan 於 2008-3-21 05:37 PM 發表
好明顯係暗串CHXXXX個POST

呢個唔係暗串.....只係講事實姐!!!!!

岳家軍今個月打我主村4次全滅-.-
一次攻型3700槌1600雙斧440擲斧幾十架車
一次平均型700義勇2280親衛1800連弩
之後果個平均型比我夜晚突襲拎左合共過百萬資源走...
同一個平均型用400義勇2000親衛1000遊騎1000斧騎1700連弩打我又全滅
再之後一個防型用4400重劍3000長弓再全滅

連我都搞唔掂, 話統一真係笑死人, 唔該比少少組織性黎睇下啦, 下下攻擊都係一兩波, 冇d規劃, 有一兩次打得穿我地個防之後,  攻完之後又冇後補攻擊車d兵營, 番到屋企再出兵人地就幾千兵等你撞牆啦...

聽講岳家軍大佬打GMAD 比人全滅左3千幾弓兵...RIP..

對你地好失望

情報 <<曉>>尖東對我都打唔死返去你荊州發動掠奪。
時間 2008-03-22 14:26:46
  幽風玲從<<曉>>尖東發動掠奪。
攻擊方              
兵力 0 0 0 200 0 0 0 0 0 0 0 0 0
傷亡 0 0 0 140 0 0 0 0 0 0 0 0 0
戰利品 0 0 0 0  

情報 【曉】破滅之剛龍對我都打唔死返去你荊州發動攻擊。
時間 2008-03-19 11:39:47
  剛龍從【曉】破滅之剛龍發動攻擊。
攻擊方              
兵力 0 0 65 0 66 0 0 0 40 0 0 0 450
戰利品 0 0 0 0  

情報 新村莊對我都打唔死返去你荊州發動攻擊。
時間 2008-03-21 02:50:51
  CHAOSNEXT從新村莊發動攻擊。
攻擊方              
兵力 0 0 0 100 0 0 0 0 0 0 0 0 0
戰利品 0 0 0 0  

情報 【曉】Ella對我都打唔死返去你荊州發動攻擊。
時間 2008-03-19 03:29:31
  S.H.E從【曉】Ella發動攻擊。
攻擊方              
兵力 0 261 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
戰利品 0 0 0 0  

情報 【曉】Ella對我都打唔死返去你荊州發動攻擊。
時間 2008-03-19 00:06:46
  S.H.E從【曉】Ella發動攻擊。
攻擊方              
兵力 0 261 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
戰利品 0 0 0 0  

情報 絕世之轟龍對我都打唔死返去你荊州發動掠奪。
時間 2008-03-18 19:59:02
  ho8888從絕世之轟龍發動掠奪。
攻擊方              
兵力 0 450 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0
傷亡 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ? 0 0 0
戰利品 0 0 0 0  

情報 【曉】剛龍之銀角對我都打唔死返去你荊州發動掠奪。
時間 2008-03-18 17:11:04
  剛龍從【曉】剛龍之銀角發動掠奪。
攻擊方              
兵力 0 0 150 0 50 0 0 0 0 0 0 0 0
戰利品 0 0 0 0  

情報 轟龍之怒咆對我都打唔死返去你荊州發動掠奪。
時間 2008-03-18 15:02:05
  ho8888從轟龍之怒咆發動掠奪。
攻擊方              
兵力 0 900 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
戰利品 0 0 0 0

時間 2008-03-18 13:20:54
攻擊方              
兵力 0 409 0 76 0 0 0 0 0 0 0 0 0
戰利品 0 0 0 0

時間 2008-03-22 15:27:37
攻擊方              
兵力 0 583 0 159 0 0 0 0 0 0 0 0 0
傷亡 0 204 0 56 0 0 0 0 0 0 0 0 0
戰利品 0 0 0 0
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 01:54 PM , Processed in 0.038445 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存