2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 我第一隻網遊係 曙光2
返回列表 發新帖 回覆
go

[感想] 我第一隻網遊係 曙光2 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

我第一隻網遊係 曙光2-元氣特工

當時我係7仔見到曙光2隻碟 本來唔想買 見得番最後一隻同埋先公測5日 見平平地18$仲有係玩得單機多想換下口味 咪買番去玩下啦"

玩玩下 覺得OK 一直升到30LV 開始覺得難升~ ~  想放棄

有一日去到PK場 第一次去= =" 我想去見識下 突然比 神奈川(團黎)  個辣b殺死 之後仲串我低lv冇黎同日p啦 爆粗之類.....

緊係唔甘心啦! 所以我顛曬甘升 一定邀高lv過佢! 在我多個月的努力下 升到51lv(個陣時算好高下~ ~)在升lv途中識了好多朋友

之後有人叫我入團 個陣時 我入既團就係 戰國無雙 我地盟團星之碎片 2個團個陣時算勁 不過最勁都係神奈川 ~ ~

我地同神奈川開打過好多次 不過輸多過贏~ ~"    之後神奈既強大引起多人的不滿 個個人顛曬甘升lv

終於過2 3個月後 神奈衰敗 個團得番3個勁人 我地緊係開心啦 不過星之碎片太串也引起多人不滿

我玩玩下覺得悶 就放棄左一個月 到我玩番個陣 星之碎片 又似神奈甘衰敗 得番幾個勁人

過多幾個月 風風雨雨之後  神奈既番生 神奈番生之後變得更狠毒 更衰 蝦新手 爆粗 .....壞事做盡 呢個時候出現個合團 就係戀之雪啦 "

可以話係正義既化生 但還不夠神奈打 經過數月的努力 半年的抗戰 把神奈退落台

之後因為隻game外掛多 好多人唔玩 我也一樣

不過我好懷念以往的日子 是多麼開心
已有 1 人評分威望 收起 理由
善福 + 15 鼓勵

總評分:  威望 + 15   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

點解冇人回= =

十週年勳章(賀詞)

以前玩得好開心的,不過又窮又低lv
又唔想用外掛,所以冇玩

唔好亂講野呀!
神奈之前係雪之嫁!
之後神奈就變到好9!
雪之係打得贏神奈班垃圾!!!

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 KILLER204 於 2008-12-7 09:24 AM 發表
唔好亂講野呀!
神奈之前係雪之嫁!
之後神奈就變到好9!
雪之係打得贏神奈班垃圾!!!

咩叫雪之...
唔係叫o0戀之雪0o咩...
團員一名@@

我以前  係  戀雪既長老黎 =  =    偉大的神龍 =v=

神奈勁左好耐。。。。
之後系唔系出左個新雄?

我都係啊  不過...因為某d原因  好早就冇玩  都過左3,4年

原帖由 ★呀豪☆﹏。 於 2008-3-24 09:59 PM 發表
我第一隻網遊係 曙光2-元氣特工

當時我係7仔見到曙光2隻碟 本來唔想買 見得番最後一隻同埋先公測5日 見平平地18$仲有係玩得單機多想換下口味 咪買番去玩下啦"

玩玩下 覺得OK 一直升到30LV 開始覺得難升~ ~  想 ...

我上要你AC好嗯好????我25LV好上37LV(布錢的哈)

神奈d人不嬲串xd
不過我係因為同瘋人院班人嘈先冇癮玩
之後狂派錢派裝-3-
我嫁時叫光飛翔
鳥弓來的 唔知有冇人記得我了xd

曙光2   係好玩  但係隻game衰少人  同埋衰職業唔平衡   戰士d防高到呢  俾怪打扣果少少血      同埋  戰士獸族大技係暈人 而法師就係慢人  我覺得好應該調轉囉  一俾戰士暈中左就秒梗     同埋hbo   死左扣經太賤喇    死左扣最大經驗值既10%   嘩  升到50lv 死1次  唔用丹復活   果10% 夠你升番2個幾3個鐘  用平野都只係扣少5%  用貴野扣0%既丹  1粒要70點   2粒都用左40蚊港幣    法師真係冇得玩  之後出曙光幫幫  官方仲要認可呢隻外掛  戰士不知升幾快  搞到玩法師果堆走唔少

我係game 叫杜雷絲乂 唔知有冇人記得XD
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 08:47 AM , Processed in 0.031214 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存