2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 機戰Online(香港版) 香港戰區~百龍&星夢既所作所為.大家入黎睇 ...
樓主: 惡人
go

香港戰區~百龍&星夢既所作所為.大家入黎睇 [複製鏈接]

原帖由 惡人 於 2008-3-30 08:30 PM 發表

終結呀終結我都話你幾時都扮大方&正義..咩丁丁同絕唔係星夢架咩=.=?1話你唔知佢地係出面係咁殺人呀~

佢地幾時係咁殺人? 拿證據出來丫?
好喇 就算 佢地亂殺人好似d係月面亂殺人個d傻仔咁 ...咁關我係一個pk咩事??  因為我係佢地司令? 佢地亂殺人 = 我係pk?
如果係既話 對你來講 所有國家既總統 領導人都係pk啦 因為我唔信無國家既人民唔亂殺人!

原帖由 惡人 於 2008-3-30 12:16 PM 發表
唔好意思各位(百龍.星夢除外)實再太火唔講粗口都唔識點形容d狗呀..你睇下百龍d人冇人上黎講野.....大家知咩事啦

唔好意思我都系百龍^_^!

原帖由 終結 於 2008-3-30 10:12 PM 發表

佢地幾時係咁殺人? 拿證據出來丫?
好喇 就算 佢地亂殺人好似d係月面亂殺人個d傻仔咁 ...咁關我係一個pk咩事??  因為我係佢地司令? 佢地亂殺人 = 我係pk?
如果係既話 對你來講 所有國家既總統 領導人都係pk啦 ...

你都幾好笑架woo拿證據=.=?捉姦咩使唔使影埋相@@喂你做c令唔理d細你做黎把鬼咩.尼度仲好笑(所有國家既總統 領導人都係pk啦)喂国家入面有人殺人
總統會唔理?起碼都捉佢坐監啦做唔到野既咪落台囉..咁你拉埋1齊講你做c令既有冇做過野先(你尼d就叫唔理啦cc)~冇呀嘛..唔該你講野唔好9唔搭8啦(總統)
你話笑死唔笑死=.=
已有 1 人評分Good 收起 理由
零式乂戰 + 1 再笑你比人扣分

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 PTU-泇權 於 2008-3-30 10:08 PM 發表

係巨艦賣野都可以俾人打﹖你皮質酵偏高呀﹖
我係山口組司令高橋龍太,而家我屌你呀.....
不過我有point...我屌你講野講唔通....
老撚奉乜都幫你拆,你傻撚左咩....
你每個月過8k去鳳凰同終結戶口佢地咪乜 ...

首先我屌返你先~我冇point?你唔識字1話鬼佬黎架?個point就係百龍星夢唔比人地去星河升lv呀7頭你係咪有問題你有pointr=.=?第1我冇叫人幫我拆我叫佢地幫我我就唔係度屌鬼啦
唔燃該你了解下我個post先出黎串咀ok小朋友..連我講咩你都唔知你就出聲(關你鬼事咩山口組..日本就驚你姐)唔好講d野出黎比我入位啦=.=
已有 1 人評分Good 收起 理由
零式乂戰 + 1 同上

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 惡人 於 2008-3-30 11:15 PM 發表

首先我屌返你先~我冇point?你唔識字1話鬼佬黎架?個point就係百龍星夢唔比人地去星河升lv呀7頭你係咪有問題你有pointr=.=?第1我冇叫人幫我拆我叫佢地幫我我就唔係度屌鬼啦
唔燃該你了解下我個post先出黎串咀ok小朋友..連我講咩你都唔知你就出聲(關你鬼事咩山口組..日本就驚你姐)唔好講d野出黎比我入位啦=.=

我又再屌返你lu...今次屌你係因為我有理由相信你係有被害妄想症既~
話你冇point就話你屌傻哥哥係狗女....講D野首尾唔呼應又左右唔對稱,鳩嗡多過呼吸又唔知你嗡緊乜~
學你話齋︰「你唔識字一話鬼佬黎架﹖」
人地星夢百龍又話唔准人去星河升lv咩﹖我有乜理由唔懷疑你個柒頭(唔係7頭)係被害妄想症~
係...你冇叫人幫你拆~我講錯~
但想請問你係咪通靈架﹖
傻哥哥就傻傻兵團既,我就山口組既,lt1190就百龍既,鳳凰終結就星夢~
你上黎屌我地就話屌鬼...原來我地係鬼黎既﹗
你識通靈定思覺失調﹖
唔撚該你精神有問題就睇醫生啦大朋友...連自己講野冇Point都唔認~
仲有,我話俾你聽我係山口組司令高橋龍太係話你聽,
我唔係星夢百龍,而係同佢兩個艦冇任何盟艦關係既第三者~
基於第三者角度~我覺得你講D野真係好撚戇鳩囉~
你講野係咁俾我入位,對唔住﹗爭係唔好意思唔入﹗
睇見你鬼鬼竄竄唔現真身鳩屌...我真係覺得你同隻老鼠冇乜分別....
呢期鼠患嚴重,估唔到上到網都見到咁大傻鬼鬼竄竄大老鼠~
你快D搵個窿捐返入去...廢事我繼續恥笑你喇~

原帖由 惡人 於 2008-3-30 08:30 PM 發表

終結呀終結我都話你幾時都扮大方&正義..咩丁丁同絕唔係星夢架咩=.=?1話你唔知佢地係出面係咁殺人呀~

殺人咁又點???
唔想比人殺 咁咪自己關埋個房門 玩單機game囉

原帖由 惡人 於 2008-3-30 11:06 PM 發表

你都幾好笑架woo拿證據=.=?捉姦咩使唔使影埋相@@喂你做c令唔理d細你做黎把鬼咩.尼度仲好笑(所有國家既總統 領導人都係pk啦)喂国家入面有人殺人
總統會唔理?起碼都捉佢坐監啦做唔到野既咪落台囉..咁 ...

我覺得最好笑係你囉 打機比人殺要上黎開post
口口聲聲話人係狗 你比d狗殺 咁你係乜呀? 屎定垃圾?
連d狗都打唔贏
個個都話唔殺得 咁呢隻game樂趣係乜?升185?追求完美戰力?
定係飛船任破哂d紀錄佢??

你把口咁臭~比人打都係抵死既~

再講喇~你又無留名~無人知打你係岩定唔岩~你話丁丁同絕打你~又無話基路亞打你~
只係話佢殺人~你又知佢殺既唔係抵殺既人~果果打人既時候都好威架~比人打既時候凹哂水喇~
有D比人打又唔抵得既~咪好似你而家咁囉~~~

送一句俾樓主你

講多無謂~~衝戰最實際

上黎開POST嘈唔會升戰力架
咁睇唔過眼既
留返啖氣~~收石衝戰打佢地囉

原帖由 莉莉娜^o^ 於 2008-3-31 11:38 發表
送一句俾樓主你

講多無謂~~衝戰最實際

上黎開POST嘈唔會升戰力架
咁睇唔過眼既
留返啖氣~~收石衝戰打佢地囉

咁唯恐天下不亂既你
人地衝到戰力就唔洗上黎嘈啦
就係因為衝唔到呀麻

想當年我夠日日 比命喪同埋最後生還者追殺追打啦
又唔見我上黎嘈

(本人已退出機戰 )

原帖由 一舞傾城 於 2008-3-31 11:40 AM 發表

咁唯恐天下不亂既你
人地衝到戰力就唔洗上黎嘈啦
就係因為衝唔到呀麻

想當年我夠日日 比命喪同埋最後生還者追殺追打啦
又唔見我上黎嘈

(本人已退出機戰 )

傻啦~~點會衝唔到唧
有石就衝到架啦
(無石就真係窄少少咯)
不過唔怕丫~~~重構系統都可以幫到唔少架

如果樓主對衝戰力方面有任何問題既話
我地可以互相交流一下

原帖由 莉莉娜^o^ 於 2008-3-31 11:48 AM 發表

傻啦~~點會衝唔到唧
有石就衝到架啦
(無石就真係窄少少咯)
不過唔怕丫~~~重構系統都可以幫到唔少架

如果樓主對衝戰力方面有任何問題既話
我地可以互相交流 ...

但係如果樓主智商有D問題既話,你都要搵間庇護工場俾佢鳩遊下架wo~

原帖由 PTU-泇權 於 2008-3-31 12:35 PM 發表

但係如果樓主智商有D問題既話,你都要搵間庇護工場俾佢鳩遊下架wo~

呢樣恕我無能為力了

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 惡人 於 2008-3-30 11:06 PM 發表

總統會唔理?起碼都捉佢坐監啦做唔到野既咪落台囉..咁 ...

捉姦都要相la..仆街
人地做唔做到野關你n事
你係唔係便秘無屎痾--係就快d寫幾粒便秘藥
家入面有殺人..人地殺左你都唔撚知la
仲係度講廢話

我屌你老母臭希
屌你個死龜頭
屌埋你成家人
去食9屎la
仆街x家剷

仲有online game 係咁架la
你咁鍾意不如玩番單機game好過
死廢柴

傻傻=狗狗  -   -今日先知
傻哥=狗女
傻妹=狗仔A_A
惡人理論=   =今日第一日先知
作為一個惡人 你到今日未有勇氣講個名比大家聽你悶唔悶D
定你個惡係真人惡?唔係打機惡先
點睇唔會.......你係第一個同我講我係狗女~O~
大家狗公男人記住我係女-  -好送番傳說比我
由你開個Post開始 你最唔掂有三大理由
第一個 有勇氣講 無勇氣講名 (比人笑能你)
第二個 你講到好像佢2個組織好多仆街.做咩唔一次個好像之前人地d天地會 
一次叫多d做 反清@__@<--叫多d人上2000fun留言
第三個 世界上同打機好真實 你唔夠人打 一係你未做死狗 一係你未同人做朋友
等你有一日高戰d先打番人  可能我真係比較傻- -基本個個組織我好像同盟哂
夜晚有石問下問題送太陽石.. 如果唔係真係可能好像你一樣悶死左 
要上2000fun 打字= =

比人p下都唔係咩問題姐....

至於 基路亞 就.............

唉~~

見到佢 掉頭走啦~.~

回復 #1 惡人 的帖子

is撚 吾系 燃- -

原帖由 銀河任俠伝 於 2008-4-1 11:21 AM 發表
比人p下都唔係咩問題姐....

至於 基路亞 就.............

唉~~

見到佢 掉頭走啦~.~

見到佢同佢打個招呼
say個hello
再問候下佢[問候 唔= 屌]

惡之膠達人,廢post
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 10:42 AM , Processed in 0.036134 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存