2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 機戰Online(香港版) 香港戰區~百龍&星夢既所作所為.大家入黎睇 ...
go

香港戰區~百龍&星夢既所作所為.大家入黎睇 [複製鏈接]

喂~你2個大團大燃哂呀.不燃知所謂..終結我之前睇你個post講得都幾動聽呀!唔係香港戰區既就比你呃到.唔知你好似好有正義感..知既就覺得你pk啦.屌埋百龍先.你老味你新行星你唔識教d細我使唔使幫你教呀個仆街基路亞係星河係又打唔係又打真係不燃知所謂..你老母你高戰打燃哂咩咁燃叻殺9哂d人你自己玩燃埋佢囉..星夢做仆街成日係度扮正義由咪係同百龍1鳩樣.果個絕同埋丁丁正1仆街又係見人就殺..大家黎平下理百龍同星夢佢地講好左友艦唔打外其他人1去星河&做任都比佢地d狗殺!!!你覺得你地開心咩..用咁燃多錢玩把燃咩.早抖好過啦.1d都唔比機會人地升lv..鳳凰連聲都唔出1句仲唔係合埋百龍..你地咪有燃本事日日搵d高戰既陪住d細既升lv囉.唔係你d細都幾頭痛..日日係星頻屌燃爆你地,火都黎0燃埋過份

好撚惡牙你-.- 快D高戰打佢!??

唔鋸咪收勁裝打佢地囉
你係到屌鬼有咩用?

惡人﹖聽都未聽過...做咩唔現個真身出黎﹖
咁講野又唔敢現形...
打機姐...
就算俾人殺都跌野之嘛,
又唔係現實殺你,唔使咁鬼祟既~
我個人黎講比較憎王伏虎,我會掟石出黎買起佢....

回復 #4 PTU-泇權 的帖子

王伏虎@@?
武俠小說@@???

註冊 2008-3-28
惡人哥哥 你串人唔好開個新acc =  =你好怕人知道你係咩名= =?
老土到爆 有勇氣串人 打哂自己叫咩名 用番自己2000fun個acc
我(傻哥哥)係到同你講 你比你講個d人仲像狗
死狗.係到吊人 無勇氣講自己個名.......
怕事唔好吊.. 有勇氣吊 講比人知你叫咩名
你睇住  我係香港ser 傻哥哥 我吊你個無能用.唔係男人的仆街.
做人做到你吊人 唔比人知你叫咩名 你好能無用

傻哥哥  (明吊你吹咩)

聲都唔出一句就叫 合埋???
我而家小上線 好多事都唔清楚
咩事都要我管 而家你出糧比我呀???

更何況 我都唔知你係乜水點出聲呀 你都硬膠
講就大大聲 我地d細既頭痛 呢d係你本事o者
既然係咁本事 就現真身出黎打過啦 係度嘈有用???

你不用怕,我badboy903永遠支持你!!!!去死拉高戰的人,XYZ你新XX

原帖由 gn01819694 於 2008-3-29 02:23 PM 發表
註冊 2008-3-28
惡人哥哥 你串人唔好開個新acc =  =你好怕人知道你係咩名= =?
老土到爆 有勇氣串人 打哂自己叫咩名 用番自己2000fun個acc
我(傻哥哥)係到同你講 你比你講個d人仲像狗
死狗.係到吊人 無勇氣 ...

你老母你唔燃玩放裝仲係到講你收啦不燃知所謂..我E+屌燃返你呀仆街)))唔屌你以為自己好燃型你老母你比你打又咪係死狗仲要係狗女比D狗公輪住黎屌果隻..出黎扮正義講全名傻哥哥你真係冇改錯名囉正傻燃..喂尼到唔係精神病院呀傻既唔該唔好出聲啦..我屌爆你
已有 2 人評分威望 Good 收起 理由
零式乂戰 + 1 笑你抵死@@
止林醫 -2 過份粗口

總評分:  威望 -2  Good + 1   查看全部評分

原帖由 惡人 於 2008-3-30 00:18 發表

你老母你唔燃玩放裝仲係到講你收啦不燃知所謂..我E+屌燃返你呀仆街)))唔屌你以為自己好燃型你老母你比你打又咪係死狗仲要係狗女比D狗公輪住黎屌果隻..出黎扮正義講全名傻哥哥你真係冇改錯名囉正傻燃..喂尼 ...

希望你出post唔好再咁多粗口
如再發現
會以禁言處理
謝謝合作

過份粗口 XDDD

唔好意思各位(百龍.星夢除外)實再太火唔講粗口都唔識點形容d狗呀..你睇下百龍d人冇人上黎講野.....大家知咩事啦
已有 1 人評分Good 收起 理由
零式乂戰 + 1 笑你抵死

總評分:  Good + 1   查看全部評分

笑傲無雙 玩過星曲WEB

你講乜春呀
咁勁就去星頻講爆佢
一係就上去嘈
一係就留下大名同自己艦戰隊名

我xyz番你轉頭

原帖由 惡人 於 2008-3-28 10:32 PM 發表
喂~你2個大團大燃哂呀.不燃知所謂..終結我之前睇你個post講得都幾動聽呀!唔係香港戰區既就比你呃到.唔知你好似好有正義感..知既就覺得你pk啦.屌埋百龍先.你老味你新行星你唔識教d細我使唔使幫你教呀個仆街基路亞 ...

其實 我對呢d post 多數都唔想理
但我又好好奇 究竟星夢 做了什麼呢?
我看後 我又真係唔知 星夢做了什麼 「所作所為」.....

既然 你有提到小弟個名
我想問問你 你覺得我pk pk在那呢? 我有打你? 還是因為純粹 你被人打我唔幫你?
說實在 我對星夢以外既艦 沒什麼正義感的 你被人打 不用找我 你被百龍打 我也不會為了你 而同百龍開戰 因為實在講不通

你覺得我 或 某人 做得不對 你大可以升戰 上黎 幫下我地教下 d 細 我無任歡迎@@

傻哥哥: 賣哂d裝= =?? 要唔要我比我d裝你睇番@___@"
如果係要計個身有咩裝備..我可以新手不如^^
講真@__@我真係唔惡 我和平到爆=口=" 睇下先 wa 我比人打死左5次= ="
真係估唔到 你講到我日日比人打到死狗= = 會比人打5次..
仲有真係奇怪=___="有咩人會打我..

原帖由 惡人 於 2008-3-30 12:46 AM 發表
唔好意思各位(百龍.星夢除外)實再太火唔講粗口都唔識點形容d狗呀..你睇下百龍d人冇人上黎講野.....大家知咩事啦

ma ah,我冇講野,但我有笑你俾人罰牙,我百龍ga

原帖由 終結 於 2008-3-30 05:37 PM 發表

其實 我對呢d post 多數都唔想理
但我又好好奇 究竟星夢 做了什麼呢?
我看後 我又真係唔知 星夢做了什麼 「所作所為」.....

既然 你有提到小弟個名
我想問問你 你覺得我pk pk在那呢? 我有打你? 還是因為 ...

終結呀終結我都話你幾時都扮大方&正義..咩丁丁同絕唔係星夢架咩=.=?1話你唔知佢地係出面係咁殺人呀~
已有 1 人評分Good 收起 理由
零式乂戰 + 1 笑你抵死

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 gn01819694 於 2008-3-30 05:54 PM 發表
傻哥哥: 賣哂d裝= =?? 要唔要我比我d裝你睇番@___@"
如果係要計個身有咩裝備..我可以新手不如^^
講真@__@我真係唔惡 我和平到爆=口=" 睇下先 wa 我比人打死左5次= ="
真係估唔到 你講到我日日比人打到死狗=  ...

嘩你真係好好笑..冇人打你你估你係咩..你狗女黎架咋=.=凸

原帖由 惡人 於 2008-3-30 12:18 AM 發表

你老母你唔燃玩放裝仲係到講你收啦不燃知所謂..我E+屌燃返你呀仆街)))唔屌你以為自己好燃型你老母你比你打又咪係死狗仲要係狗女比D狗公輪住黎屌果隻..出黎扮正義講全名傻哥哥你真係冇改錯名囉正傻燃..喂尼 ...

你講野都冇point既.....

原帖由 惡人 於 2008-3-30 08:35 PM 發表

嘩你真係好好笑..冇人打你你估你係咩..你狗女黎架咋=.=凸

係巨艦賣野都可以俾人打﹖你皮質酵偏高呀﹖
我係山口組司令高橋龍太,而家我屌你呀.....
不過我有point...我屌你講野講唔通....
老撚奉乜都幫你拆,你傻撚左咩....
你每個月過8k去鳳凰同終結戶口佢地咪乜鳩都幫你拆晒佢囉.....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 09:54 AM , Processed in 0.041286 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存