2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 楓之谷 求刀thief不花錢配法
返回列表 發新帖 回覆
go

求刀thief不花錢配法 [複製鏈接]

刀thief 冇錢買+敏裝

應該點配點??求高手教路

唔要+力果隻

全幸...梧使煩..攻高...裝不需成日換..

weapon都唔駛換??.....

1轉飛標ok..35lv開始用太極扇...有錢可再換楓短,冇錢用閃電飛力(力需8)...再換雙股...終身武以燒烤/扇子(需35力).

十週年勳章(賀詞)

咪玩啦~~~教壞細路阿~~~
全幸口既裝貴到識飛~~~
35lv係用太極扇(不過係冇70攻都唔好姐)
40lv烏龍茶(隨你換唔換,一換就要70攻)
閃電飛刀把死垃圾~~~為戈3lv就換刀要加成4點力~~~
不如等多3lv~~~
雙股(75lv前都要靠佢)(冇85攻都唔好用姐)
35力戈把扇直頭係"垃圾"
用佢不如等用燒烤
為左把野高"小小"攻
我不如升多d幸
繼續用雙股劍

仲有
呢個貼係 "刀賊不花錢配法"
你講戈個全幸已經唔係啦~~~

解答:
刀賊唔係+敏架
敏只要加到夠用裝就得(幾lv裝都係買加幸,唔好買加敏)
做雙修會比較好

如果你問技點口既話就:
雙飛1lv
鷹之眼(升爆)
雙飛(升爆)
幻化術(升爆)
詛咒(3lv)
隱身(應該升到10lv)
之後會2轉

3轉配點:
喜歡玩天流口既話就點天流先(21lv,唔好升爆"住")
精準(19lv  or  升爆)
妙手術"1lv"(偷卡)
速激(升爆)
再點快刀(升爆)
再升返"1轉"隱身"(升爆)
仲有點就升其他

3轉配法:
楓炸(1lv)
血魔轉換(3lv)
楓幣護盾(1lv  33秒)
分身術(升爆 or 25lv)
落葉斬(升爆)
之後再點返楓護(升爆)
勇者搶奪術(最好升爆,攻擊時噴錢用楓炸)
楓炸(升爆)
有點隨你升

4轉配點:
致命暗殺(升爆)
瞬步連擊(升爆)   
忍影瞬殺(升爆)   3招到時睇下邊種好升,再升邊招先
瞬身迴避
楓葉祝福

賊本身係一個比較哂錢口既職業
沖武器已經夠貴~~~

想知d技有咩用or係咩:↓
http://maple.heyzu.com.tw/main.php?Y=T00b0400&Pro=

原帖由 再造飛機欖 於 2008-3-30 07:15 PM 發表
咪玩啦~~~教壞細路阿~~~
全幸口既裝貴到識飛~~~
35lv係用太極扇(不過係冇70攻都唔好姐)
40lv烏龍茶(隨你換唔換,一換就要70攻)
閃電飛刀把死垃圾~~~為戈3lv就換刀要加成4點力~~~
不如等多3lv~~~
雙股(75lv ...

你有玩過刀賊嗎?..等換燒烤?..燒烤75lv...你想等幾耐換?..閃電飛刀未用過就梧好亂講...隨便普通就60攻多,8力難搞?裝好多都有加力,
連4轉技能都未知邊個好.致命暗殺冇點到20根本用處不打,而且打王比較有用,瞬步+飛毒殺先係練功主要技能,忍影瞬殺根本係廢技.
刀賊3轉先要燒水錢,加敏攻擊根本不強(同樣的裝,同樣的錢來說)

十週年勳章(賀詞)

咩係加敏攻擊呢???
又咩係隨便著攻呢???
用閃電飛刀~~我不如升多3lv用雙股劍~~~
雙股劍極限74~75攻~仲要加多1~2幸~~閃電飛刀同佢相差成10攻~~~
仲有~~~玩全幸賊~~~唔係敏架bo~~~仲要用咩裝黎加力~~~
4轉技能會出技能書~~~有50%機率 由20lv升到30lv   以70%  由5lv升到20lv
飛毒殺e招根本就係廢招~~~e本書係台版到100萬都冇人買(83蚊 300點  約1億3千萬)
致命暗殺e招野會"爆擊"   一個用普通裝(照裝d敏黎加)都爆到"幾萬"(單係最後一下)
忍影瞬殺~~可以囉黎屈怪~~一次過打範圍怪~~
你有冇睇過個網呢???
飛毒殺咁低攻~~用一招瞬步都快過慢慢毒怪~~~

仲有~~~我有話過換雙股劍~~~
由53lv升到75lv有幾難~~~
要專心升7日都升到啦(用雙經)~~~

我亦都冇講過要加敏

原帖由 再造飛機欖 於 2008-3-31 09:22 PM 發表
咩係加敏攻擊呢???
又咩係隨便著攻呢???
用閃電飛刀~~我不如升多3lv用雙股劍~~~
雙股劍極限74~75攻~仲要加多1~2幸~~閃電飛刀同佢相差成10攻~~~
仲有~~~玩全幸賊~~~唔係敏架bo~~~仲要用咩裝黎加力~~~
4轉技 ...

梧好用網D野黎睇..用實戰.你就知4轉乜技能先勁..致命係要隱身先出到的..瞬步都有幾秒停頓,忍隱瞬殺攻擊有幾低你自己去試下,飛毒殺1秒毒1萬幾你有見過嗎?
書平不代表招技廢,只係書既出處較多和易,致命既爆擊大多不用,撞怪技黎,同落葉一樣,用致命出3野後會接瞬步,暗影係以連接技為主.
賊幸先係攻擊主源,敏提升攻擊有限,用閃電飛刀係考慮價錢,台版1把500萬,雙股普通都幾千萬.

十週年勳章(賀詞)

你玩啊~~~台版雙股幾千萬???普通指幾攻呢???69???70???71??
我之前玩台版收把71攻(我覺得麻麻地,可惜冇人賣72攻以上)
都係收999萬9千9百9十9
閃電飛刀e把野係幾百or幾千個刀賊之中先會得一個用~~~

仲有~飛毒殺如何毒到一萬血呢???
呢個要請教請教~~

原帖由 再造飛機欖 於 2008-4-1 05:24 PM 發表
你玩啊~~~台版雙股幾千萬???普通指幾攻呢???69???70???71??
我之前玩台版收把71攻(我覺得麻麻地,可惜冇人賣72攻以上)
都係收999萬9千9百9十9
閃電飛刀e把野係幾百or幾千個刀賊之中先會得一個用~~~

仲有~飛 ...

有升價尼樣野= =以前係幾百萬冇人要,依家最平都成千萬..飛毒殺隨便點到5,6就可以毒到過萬,不信自己去測服試

講真~我之前聽條友話全幸升落好貴~所以我玩高幸~
玩完之後發現我都係要踏上太極扇之路=.=~
我識左好多7x以上既高幸賊~佢地到最後都係烤肉=.=~
我都唔明玩高幸黎做乜=.=~其實我反正都頂到35lv=.=~
不如狂做21-30pq 之後換浴巾再換太極~再換埋雪鞋~
狂衝套敏,耳敏,鞋敏(鞋敏唔係加敏)~不過宜家都好d~
我有把雙翼次頂攻沖埋~但係都真係冇錢買烤肉=.=~
但係我都未夠lv用~我有錢買雙股既~如果你好似我咁既話~
玩全幸都ok既~但係比人打痛左少少=.=~玩101比夠遲打到王~
但係一打到王就好高攻....(本身打唔到都係因為命中)~如果發達=.=~
自然就正@@~高lv左d迴都好勁~裝備都的確係唔洗煩@@~
但係~悶左d=.=~同埋如果佢75烤肉之後唔出野~而你又係升到過100lv個d人既話~
d攻好快比人追過(可能)迴避就唔會=.=~而且~雖然防具係浴衣~雪鞋(高lv換埋80lv雪鞋)~
但係沖卷沖死人=.=~有d高lv既又會嫌之前沖個件廢=.=~又沖過多件=.=~
而高幸~...~都好少有人加過80敏~但係我加到100~哈哈~因為我窮~冇乜錢沖卷~
我見有d高幸都用浴衣~換一件過高lv既武器~可能會追到全幸既攻~
可悲的是~佢冇左上下衣既防=.=~都係咁低防~所以呢d~自己簡啦~
經過我玩完高幸之後我建議你玩全幸=.=~

我想問一下
你全幸用烤肉最多加到幾多攻?
如果你係真係想玩到高lv的話
全幸係唔夠高幸勁
高lv之後我唔信你唔會去打炎魔
到時打到個頭都會加5dex之耳環又加6
你雪鞋又加套服又加
你都可以用到d要dex ge裝啦
比你加到7次10%又點
假如烤肉有83攻+7
都係得118
你到100lv之後唔加都有93攻啦
你到100lv之後都仲用烤肉ge話我唔信你會勁過d要dex ge野

笑傲無雙

http://maplefantasy.com/1024x768.htm
這裡看看就知道

謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享

謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享  謝謝大大無私分享

q6441

一、浮動氣動毬毬閥
  氣動毬閥的毬體是浮動的,q644f在介質壓力作用下,毬體能產生一定的位移並緊壓在出口端的密封面上,保証出口端密封。
  浮動氣動毬毬閥的結搆簡單,密封性好,q644但毬體承受工作介質的載荷全部傳給了出口密封圈,因此要攷慮密封圈材料能否經受得住毬體介質的工作載荷。這種結搆,廣氾用於中低壓毬閥。
  二、固定毬氣動毬閥
  氣動毬閥的毬體是固定的,受壓後不產生移動。q645f固定毬毬閥都帶有浮動閥座,受介質壓力後,閥座產生移動,使密封圈緊壓在毬體上,以保証密封。通常在與毬體的上、下軸上裝有軸承,操作扭距小q645,適用於高壓和大口徑的閥門。
  為了減少氣動毬閥的操作扭矩和增加密封的可靠程度,近年來又出現了油封毬閥,既在密封面間壓注特制的潤滑油,以形成一層油膜,即增強了密封性,又減少了操作扭矩,更適用高壓大口徑的毬閥。
  三、彈性毬氣動毬閥
  氣動毬閥的毬體是彈性的。毬體和閥座密封圈都埰用金屬材料制造,密封比壓很大,依靠介質本身的壓力已達不到密封的要求,必須施加外力。這種閥門適用於高溫高壓介質。
  彈性毬體是在毬體內壁的下端開一條彈性槽,d671x而獲得彈性。噹關閉通道時,用閥桿的楔形頭使毬體漲開與閥座壓緊達到密封。在轉動毬體之前先松開楔形頭,毬體隨之恢復原原形,使毬體與閥座之間出現很小的間隙,可以減少密封面的摩擦和操作扭矩。
  氣動毬閥按其通道位寘可分為直通式,三通式和直角式。後兩種毬閥用於分配介質與改變介質的流向
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 07:13 AM , Processed in 0.033861 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存