2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 請相信聽聞人地講出左7轉2型古龍玩家唔好天真同傻啦.成 ...
go

請相信聽聞人地講出左7轉2型古龍玩家唔好天真同傻啦.成日都聽聞..再新加勁搞野對話6/4

近日有人講我7轉2型左.......
我真係R晒頭
出左7轉2型啦咩?
跟手勁多人係呢2日密我叫我出黎比佢睇...
第一...都未出..睇屎忽咩
第二...你叫出就出咩..9哥呀
第三...有D講係我FANS..;話黎捧我場...我就講..你係我FANS..但又唔買我隻碟又冇買我張相.我唔係時下D偶像.冇賺你地$架.冇得益架.唔駛滿足你地D8卦同好奇心理.....我唔玩古龍咪又係一個普通市民...
第四...係星期6,日爆閱符好日子既時間..真係痾屎都唔得閒啦...叫我影相...真係采你有味
第五...39唔識7....開個新ACC就要黎睇..好得閒咩...
第六...係唔係D人連7轉第1型都未見過..就咁1型當2型<-----係既話..佢真係幾型
第七...有人又講官網見到話出左2型....我睇左好多次都見唔到.問番睇到個個.又係答唔到我
第八,,,,大家..唔好成日用聽聞做借口黎散播D自己想知.又唔知既野啦....真係比個GOOD你
古龍D玩家有D又人地POST D乜就信到10足10呢下搞笑...一個死人POST..搞到我呢2日又勁多密頻..重要個個唔識.答又唔係唔答又比人問候..都唔知你地想點....

同埋..唔該啦....星期3密我個個人..你真係笑死我....問我點解升得咁快...話我隻狗得300LV.點可能升得咁快...我隻狗300LV- -....重講話好多人都知...我2ACC狗唔會多過302LV..又講CHECK過我ACC一定冇錯...又講你成班FD都係咁講..真係笑死我....

重搞笑.....有人問我點解可以成日爆果..你打2ACC點有時間釣魚...........聽到佢咁講..我真係笑到訓左係度...

真係唔好天真同唔好傻啦.....謝謝各位....

一陣POST埋今日影既相比大家睇~

大家見到未..............7轉1型呀....................

xxx hi
xxx係度麻?
白頭仔 ?你係
xxx 你幾多lv
白頭仔...你係?
xxx 你理x得我係邊個呀.問你幾多lv呀
白頭仔 問下你係邊個都唔得?
xxx 問你就答啦.我想知呀.講啦\"/
白頭仔 .....唔講啦..閃
xxx 吊你個7頭皮呀.問你都唔x講.高lv大x晒呀
xxx 信唔信捉你個撚樣上山比狗x

另一個...對話
xxx 你好~aa
白頭仔 ?
xxx 我想問你d野
白頭仔 好呀
xxx 你係唔係人黎架?升到咁q快既
白頭仔 有幾快?
xxx 我爆x3打成日 同4個fd一齊打都唔追唔到你lv既.打足成個月..
白頭仔 ....你幾lv先
xxx 我而家 412囉....
白頭仔....我唔係一個月就63xx億<---個1日對話日子我係63xx億
xxx 咁你唔撚好升啦.唔係我點追你呀...
白頭仔........
xxx 你咪撚比我見你再升..我搵人搞你架
xxx 你比人追下你啦...我重玩為左追你.同d朋友講明3個月內一定要過你架
xxx 喂 出聲啦....再唔出黎打x你架
xxx 你咪當我講笑呀..我再見你升吹雞黎做9你

又另一個.........

xxx hi
yiu ?
xxx sell 唔sell acc?
yiu 唔啦
xxx我出好多$架啵
yiu 我唔sell 你找第個啦
xxx 你係唔係傻架,我出3600買你acc呀
xxx 比多你架啦.你想下啦.你acc你都唔打p sell比我啦
xxx 有多幾千蚊你用
yiu 真係唔sell啦 sorry
xxx係唔係想要多d呀.我加多500比你啦.唔好扮野啦
yiu 真係唔sell 唔好再問
xxx 吊你老x呀.比$你個on9仔賺都唔x識做人
xxx 古龍執9左你乜7都冇啦.
xxx 死傻西.黎啦 比夠4500你
xxx 出聲啦7頭皮....sell唔sell都出句聲啦
xxx 唔x識打p拎住晒d acc把x咩.好x心你sell比我啦.我幫你咋
xxx 死x樣,死自閉西.唔x敢講野啦..出聲啦.死仆街
xxx 唔好比我係街見到你....一定中9你
(到到呢句...我頂唔順.../i左佢了..所以 唔知佢再講乜了)

2/4 15:25分新加

GM00X  aa
白頭仔 - -?
GM00X  我係古龍的GM.現懷疑你ACC有問題
白頭仔 - -會有乜問題?
GM00X 請你將ACC同密碼打出黎比我,等我可以檢查你ACC
白頭仔 點解要比?
GM00X 你唔可以唔比.如果唔係我將會鎖你ACC 3個月
白頭仔 咁我咪要好驚囉?
GM00X 快交出你ACC
白頭仔 我係唔比.你可以點?係就快D鎖,等我可以訓下教.唔好唔好鎖呀
GM00X 我再重申一次.你再唔交出,我會即鎖你ACC
白頭仔 你係真GM.點會問我拎ACC,你當緊我3歲?
GM00X 因為電腦故障問題.這個功能未用得
GM00X 快交出ACC,最後一次機會
白頭仔 你等等.我打緊比我律師.問緊佢意見.你要鎖就鎖.但我會保留你是否GAMEONE職員既真實性
GM00X 我現在岩岩夠中收工.我會交比另一位同事處理.
GM00X 咁唔阻你先.再見
(註:勁有型...GM會叫我做AA- -)

再另一個

XXX 你好!
XXX HERE?
白頭仔 ?
XXX 可以招我麻?我係新玩家.第一日玩古龍.好想同你同一個幫
白頭仔 我唔招人的.
XXX 點解唔招呀?
白頭仔 點解要招?
XXX 因我想同你同幫囉
白頭仔 .........
XXX 同埋我新ACC可以掛狗囉,又有幫衫同咁多幫招
XXX 咁幫主係乜水呀?
白頭仔 II
XXX 咁佢係唔係度呀?
白頭仔 唔係度
XXX 咁佢幾時會係度呀?
白頭仔..好難講..對上一次係個幾月之前
XXX 咁你找佢招我好唔好呀?
XXX 我比番3000萬你呀
白頭仔 唔好.你要人招你,你就找佢 SORRY
XXX 同你講左咁X耐.叫你招我姐.駛死咩X樣
XXX 好聲好氣同你講唔X得既.係要我插9你
XXX 招你就招啦.比埋$你呀.重想點
白頭仔 一早講左我唔招人.係唔知你想點
XXX 想入黎升狗囉.講左啦,重唔快D招
白頭仔 我都講左.我係唔招人.你迫我冇用
XXX 開個ACC招姐.你話個ACC係你架囉.
白頭仔..............再見 唔講
XXX 未X講完唔好扮閃.吊你老X
XXX 快撚D黎白雲招我.唔係爆9你壇
XXX 到未呀.仆街.要我等你...咁X過份
XXX 你再唔出現.......洗9你密頻
XXX 死X樣.吊你老X.全家仆街死.朋友比車車死.識你個D比雷劈死
XXX 死X樣.吊你老X.全家仆街死.朋友比車車死.識你個D比雷劈死
(一到到咁...我/I 了.......)

再另一個

XXX AA係度麻?
YIU YA~
XXX 我想問D野~
YIU ?
XXX 我想要385幫碗同385幫飾
YIU SORRY 我唔SELL幫EQ
XXX  咁邊個SELL?
YIU 真同呂布
XXX 佢地ID?
YIU 1863499同2918323
XXX 2個都冇ON- -
YIU 係
XXX 咁你SELL比我啦.我有$
YIU 我係唔SELL幫EQ
XXX 咁點解你又有幫EQ?我個朋友YYY話你比佢既?
YIU 我係唔SELL幫EQ.但朋友我係會比
XXX 咁YYY係我朋友.你可以比我啦
YIU 但我係唔識你..你唔係我朋友.....SORRY
XXX 咁我可唔可以同你做個朋友呀?
YIU 可以~
XXX 咁你都講可以.你而家比D EQ我啦
YIU 我岩岩同你做朋友,都唔熟.我都係唔會比
XXX 咁我比番$你啦.你比我啦
XXX 你想要幾多$呀?1件5000萬好唔好呀?
YIU 都講左唔SELL野.$我唔緊張.我係緊張友情多於$
XXX 我咪你朋友囉
XXX 講左咁耐.好熟架啦.我覺得同你好知心架啦.比我啦/.\
YIU 都講唔得囉........................
XXX 我明天要爆閱符升LV呀.你比我啦.你唔志在啦.
YIU .................
XXX 你真係柒X懞懞食甜筒.講左9咁X耐都係唔比
XXX 同你做朋友真係慘過打飛機,你呢D ON X 99死老坑
YIU 一早講左唔SELL唔比.你重想點.係唔係要我同你朋友YYY講下
XXX 你都ON撚9既.我識西YYY咩.昆9你個白痴死傻西之麻
XXX 你唔XSELL睇X住黎.唔X好比我有一日高LV過你.
YIU 高過我又會點呢?
XXX 打你老X西囉.都未見X過人西得過你.講左咁X耐都唔X比
XXX 仆你個街.有病就番青山啦.鬼唔X望你明天比亞婆姦
XXX 你打點小X心添呀.唔係爆X左壇到時你要黎求我呀.正一懞X

以下係一d好搞野既問野...但係比較溫和

4/6新加

xxx aa你好呀~o~
白頭仔 ?
xxx 我想問d野?
白頭仔 乜樹?
xxx 我想問下復活節紅日收唔收符呀?
白頭仔 我唔知- -
xxx 你點會唔知?
白頭仔 官網出左唔收符?
xxx 就係未出通告.所以黎問你囉
白頭仔 - -vv你都講冇講.我又點會知呢?
xxx 我就係認為你會知.所以問你囉
白頭仔..我真係唔知.我都係睇官網
xxx 咁你認為會唔會收呀.你話比我知啦/.\""唔該呀
白頭仔 ....我都想知呀.但我真係唔知麻
白頭仔 又唔係我去訂既.你試下問下gm啦一係
xxx d 死gm廢既.你知既野重多過佢.所以問你好d
白頭仔.你講我知邊方面先?
xxx 好似5圍呀...任務呀.問你都識.問d gm係唔會識同答既.所以問你好d
白頭仔...個d我研究開同有做任務先會知.收唔收符點會知
xxx 你又研究下囉..你研究到過ser2話比我知呀.我id係2xxxxxx
白頭仔..呢d邊有得研究架- -你當我係gm呀- -?
xxx 你梗係唔係gm啦.你係神呀.係我心目中
白頭仔 我係神~經~失常就黎...原來你當我係神.唔怪得你擺我上神 木台啦...
xxx 唔好咁啦.你話比我知啦.再唔係你研究到過黎話我知.感激不盡
白頭仔 ...........

再一個

xxx aa~
白頭仔 ?
xxx 你知唔知邊度重有168買?
白頭仔 知~
xxx 屯門重有冇呀?
白頭仔 屯門我去開個d就冇啦
xxx 咁邊度有呀?
白頭仔 我前2日晚上6點到係荃灣荃豐中心地下見到有
xxx 真係?
白頭仔 係呀~168麻
xxx 唔係上年個個啵
白頭仔.新出個個麻....
xxx 會唔會重有呀?
白頭仔 我個日見重有30盒放左出黎
xxx 真係既?
白頭仔 係呀~重減到140蚊
xxx 咁正~o~
白頭仔 ya~
xxx 係邊黎架?
白頭仔 係2000fun專門店對面個間pc game shop
xxx o......
xxx aa呀~
白頭仔 ?
xxx 我住得好遠呀 唔近個度,你幫我買2盒好麻.我比番$你呀
白頭仔 ........
xxx 麻煩你呀~你一買到我即比$你呀
白頭仔 我住屯門架....
xxx 我知~所以問你屯門有冇囉頭先
白頭仔 自己買啦...我呢幾日唔出去
xxx 唔該你呀~我又遠又怕去到找唔到.幫下我啦
白頭仔 ..........
xxx 你一係一陣出去買呀~你買到密我比code 我比住一半$你先囉.
xxx 收到eq再比埋另一半比你呀.好唔好呀?
白頭仔 唔好啦.我唔出街今日...
xxx aa你係邊而家?
白頭仔 係屋企囉~
xxx 我問緊你acc
白頭仔 升緊lv囉- -
xxx 咁你黎一黎白雲好唔好?
白頭仔 ...做乜?
xxx 比左一半$你先囉
白頭仔 ...下....點比?
xxx 而家古錢1億大約100蚊.我要2盒係280蚊.我比住1億4千萬你先咪ok囉
xxx 你比左code我明天收到野再比埋個1億4千萬你囉
白頭仔 ....下...同你買重要係古$埋單...我就出現$- -?
xxx 幫下手啦/.\"""
白頭仔...講左啦.你自己買啦....
xxx 我住係荔景...好遠架....重要唔知間野係邊..你去開你去啦.你咁好人
白頭仔..............真係唔出去..重要比現$買,,,我自己都唔捨得買....
xxx 你考慮下啦..幫下我啦.

再一個............

xxx 白頭仔~
白頭仔 ?.?
xxx 問你7轉任務點做ok? (註 個日大約係2007年8月尾)
白頭仔 ok~
白頭仔 你找番你武器npc 你係乜武器呀?
xxx 棍
白頭仔 首先你要清晒身d冇用既野 上不死 上果 上海酒 上加mp既野(金魚\酒心朱古力\饅頭之類)同4-7套eq
白頭仔 因入面唔比帶便利.所以要咁
xxx 下...咁煩架
白頭仔.係呀.入面d怪有附加野.盲,懾慢啞內傷,一定要有海酒
白頭仔 重有....一彈機要由頭打過
xxx ..............
xxx 要打幾多層架?
白頭仔 8層 1/f 1 2/f 2 3/f 3 4/f 4 5/f 5 6/f 6 7/f 7 8/f 1 合共29隻怪
xxx ...下咁多架....
白頭仔 係呀.....重要打死唔一定跌野.要跌齊野先上到下一層 1-7/f唔一定跌野 但8/f 一定跌
xxx ...煩到咁既....
白頭仔 7轉麻...係煩d...重講1次得一個人入到.6/f 開始難打.......
xxx .....咁點算/.\?
xxx 白頭仔呀~
白頭仔 ?
xxx 你打左幾耐?
白頭仔 7個中到
xxx 幾lv打架
白頭仔 個時係 48x到
xxx 不如咁呀~你幫我打呀 我比acc你.好唔好?
白頭仔 ...自己試下先啦~重有我都唔識你.你比acc我.你好危險架
xxx 你點會爆我acc呀~唔係呀.我怕到時唔記得d野
白頭仔 唔明- -?點唔記得
xxx 我未知幾時7轉到,轉到個日比acc你做呀
白頭仔 ..你ok既一陣都做到啦.棍係監獄之麻
xxx 唔係465先比做7轉咩~
白頭仔 係呀~
xxx 咁咪係囉 我而家先得382 到465再叫你幫我啦
白頭仔 ............
xxx 到時我真係唔記得咁多野架
白頭仔...咁你問黎做乜- -? 你6轉都未得
xxx 問定先囉~有下心理準備麻....
白頭仔 ...咁點解唔到46幾先問- -?
xxx 因為我想知囉.同埋約定你先囉
白頭仔.......下次係有需要先再問我啦..你而家問都係好無謂....
xxx 唔係架...問左我有d心機升麻~
白頭仔...你6轉左先講啦....
xxx ok~到6轉個時我再黎問你ok?
白頭仔 - -唔好..都講晒你知啦.....
xxx 我驚到時唔記得麻- -
白頭仔 ...咁你今日就唔好問啦....
xxx y?
白頭仔......答唔到你啦..我閃人...88

已有 5 人評分Good 收起 理由
孤星偉 + 1 開gag show啦........我買飛呀........
yipyip12 + 1 笑左~太囧了
fiona... + 2 笑鬼死人- - 點解有咁多傻仔= =...
威風堂堂主 + 2 d對話入面d人180度轉變=.=...
白龍.文 + 1 見到D對話有d想笑=__=&quot;

總評分:  Good + 7   查看全部評分

真係有人信 2型- -
可能因為6轉關係..

哈哈 真係唔知邊2個人話你已經第2型左喇
不過佢兩個好似係滅族D人!?

原帖由 ※Larry※ 於 2008-3-31 11:52 AM 發表
哈哈 真係唔知邊2個人話你已經第2型左喇
不過佢兩個好似係滅族D人!?

個2個巳經比我就地正法左...係重有d人開post姐
同埋..有時d野唔駛講到咁白既~
留番小小面比人好d囉
我都唔開名~你開埋幫名...衰衰...

叫你睇下姐!!!唔比睇咪算lo...使唔使咁串呀

2kf乃是非之地
好多年前已經開始咁講

係LOR!你好串!D人問下唔得?
你都係古龍玩家 你唔好傻啦 日玩夜玩!

人地密你 你可以唔回!
人地講你 你可以唔理!
唔洗開POST話人o既!

十週年勳章(賀詞)

唔係既
咁都係想知佢進度點ja
不過d玩家可能真係煩左d
我對e d野-.-1d興趣都無~

原帖由 S1魔翼 於 2008-3-31 01:19 PM 發表
係LOR!你好串!D人問下唔得?
你都係古龍玩家 你唔好傻啦 日玩夜玩!

人地密你 你可以唔回!
人地講你 你可以唔理!
唔洗開POST話人o既!

比著你係我,,,,睇下下面對話..你會點

xxx 喂~~~~
yiu  ?
xxx 你7轉2型左啦.黎南京比我睇
yiu 你係?????
xxx 我ser1既.你唔識我架啦.叫你落黎就落黎啦.咁多野講
xxx 你又唔會識我既
yiu.........
yiu 都未出7轉2型...
xxx 咪扮野啦.落黎比我睇下我就信
yiu 唔信冇計....
xxx .......叫你落黎呀~仆街

以上只係一小部份....有d重唔禮貌同過份...我可以點呢?
見1個 i 一個?....
煩到你想死...先恐怖....
同埋..真係冇出過2型.....成日無啦啦作d野出黎 勁煩.....
今日ser3又有人講....唉...你企下我個位想下你就會明/./\

原帖由 fiona... 於 2008-3-31 01:45 PM 發表
唔係既
咁都係想知佢進度點ja
不過d玩家可能真係煩左d
我對e d野-.-1d興趣都無~

有時d野針唔拮到肉係唔知痛.......

原帖由 我係AA豬 於 2008-3-31 12:02 PM 發表

個2個巳經比我就地正法左...係重有d人開post姐
同埋..有時d野唔駛講到咁白既~
留番小小面比人好d囉
我都唔開名~你開埋幫名...衰衰...

SORRY   下次X左佢

原帖由 簡路西° 於 2008-3-31 01:15 PM 發表
2kf乃是非之地
好多年前已經開始咁講

呢個世界乜人最惡?
我會答係網民....
唔駛理身份
講野大部份係唔駛負責
中意插就插
中意鬧就鬧
6歲都可以打得一手好流利問候語
唔夠講又可以閃左人
最緊要係唔會比人知係乜水
黑社會出去同人講野都會就住講有時
網民就唔駛.....
你又打我唔到.....所以唔止2000fun係是非之地....
係網上任何地方都係
唔駛證明唔駛理由..中意就插你2野...
唉...點講都係會比人話..只因....唔怕有手尾跟 哈哈

你語氣好似重左d= =
好以偏概全...講到好似全古龍玩家都同你有仇咁...
我都係古龍玩家..但係我冇密過你同埋冇興趣想證實你係咪7轉2型..
但係你都唔可以話哂古龍玩家唔好天真同傻....
我明白你心情..日日俾人咁煩../i又/i唔哂....又冇理由ctrl+d唔睇頻..
但係玩得online game就預左俾人煩或者嘈交..
冇一個人ge人生係完美ge...亦冇一個地方係冇壞人/kai子
可能你ge意思淨係想話果d煩你ge玩家....可能係我會錯意吧...

原帖由 pk11mk2 於 2008-3-31 01:05 PM 發表
叫你睇下姐!!!唔比睇咪算lo...使唔使咁串呀

你先搞清楚係未出7轉2型@_@

十週年勳章(賀詞)

原帖由 我係AA豬 於 2008-3-31 02:35 PM 發表

有時d野針唔拮到肉係唔知痛.......

我明你想講咩
有時d 玩家 無可避免上[on9]左d
無法 成名之後  就係咁
只可以唔理 唔係你都唔知可以點

原帖由 我係AA豬 於 2008-3-31 02:33 PM 發表

比著你係我,,,,睇下下面對話..你會點

xxx 喂~~~~
yiu  ?
xxx 你7轉2型左啦.黎南京比我睇
yiu 你係?????
xxx 我ser1既.你唔識我架啦.叫你落黎就落黎啦.咁多野講
xxx 你又唔會識我既
yiu.........
yi ...

=.=咁惡既...ser1邊個黎

原帖由 威風堂堂主 於 2008-3-31 03:09 PM 發表
你語氣好似重左d= =
我都係古龍玩家..但係我冇密過你同埋冇興趣想證實你係咪7轉2型..
我明白你心情..日日俾人 ...

我只係講信有7轉2轉同有人一講聽聞就信的玩家
你真的會錯我意了
唔係全古龍玩家...希望你明白..
同埋係唔信d人聽到d乜就信到10足~
點都去考証下.睇下官網呀.....咁啦
唔係咁好易係網上比人呃

原帖由 白龍.文 於 2008-3-31 03:24 PM 發表

你唔係唔知ser1多呢d人麻-.-?
已有 1 人評分Good 收起 理由
lkhgly + 1 咁又係-..-

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 白龍.文 於 2008-3-31 03:24 PM 發表

呢個唔算惡了...
有d2句唔夠問候晒全家....
我同佢就係咁既對話
點會知佢係邊個.
佢都唔肯講
重點係..佢講左又未必係...好多人都係用d40xxxxx acc密

原帖由 威風堂堂主 於 2008-3-31 03:09 PM 發表
你語氣好似重左d= =
我明白你心情..日日俾人 ...

改左標題.會唔會好d?

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-17 12:05 AM , Processed in 0.042842 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存