2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 美容髮型講場 有冇人介紹salon做負離子直髮??"
返回列表 發新帖 回覆
go

[髮型-髮型屋討論] 有冇人介紹salon做負離子直髮??" [複製鏈接]

最好旺角戈邊-口-"
剩係拉陰同的水(男仔短髮)
200蚊有找,,
thx-3-"

你可以去下我平時去開果間都係 係mk 比個網站你阿
希望幫到你

[http://www.keyhk.com/cgi-bin/guestbook/view.cgi?id=100164
佢地會幫你design

樓上介紹個間...
我去過旺角個間一次,去完之後極唔滿意...唔會再去
可能係星期六關係,太多人,個師傳無乜心機幫我剪..我見到佢地個個都好忙
甘我已經book左時間先去,我係電話到已經同佢講左幾點要走人…
我要返工…佢話無問題
我去到大約等左半個鐘,洗頭+吹頭大約15分鐘,剪同梳大約15分鐘..
甘吹頭期間佢問我打算點剪,我就問佢意見個d啦...
甘好啦,聽佢講正係剪層次...
剪完等於無剪...同我梳頭多過剪...
我之前係分界,今次就唔分界..
甘前面有幾條頭髮特別長,我叫佢剪返短少少,剪到同佢他長度差唔多..
佢話:前面唔使啦,甘樣ok架啦..
跟住我再而三叫佢剪短d,佢先肯..幫我剪左一下,真係..正係一下,
甘就話搞店...
我等待既途中,有個2X歲既女仔直情大聲話:唔等啦,等甘耐都未整完...
跟住個女孩就俾錢走人..(我見個女孩頭髮係有d濕既)

以上只係我既分享,呢件事令我覺得,我唔想再去多次…
但無可否認,佢d員工既髮型的確唔錯...

你去邊間  我去開弼街果間wor...

原帖由 skwinx 於 2008-10-27 02:21 PM 發表
你去邊間  我去開弼街果間wor...

新世紀廣場電梯側邊個間..
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 11:22 PM , Processed in 0.029966 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存