2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新吞食天地Online SER5blue藍bee无耻之徒
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 破5
go

[新聞] SER5blue藍bee无耻之徒 [複製鏈接]

自己做過d咩  自己心知肚明吧

好好笑._."依家爆粗大哂?洗唔洗我又爆2下@0@?
仆你個街!人要面樹要皮! 但你!!!面到可以唔要@@"..威仔同jo媽親口講明比我聽話系你放左佢地既ac嫁@0@"你個無人性既仆街含家橙!滾返去玩你既濕鳩8部啦!系到吠做也柒呀@@?
依家你好撚型咩?.?"當自己系咩?!自己做撚左d咩撚柒野自己心撚照啦!!唔撚洗講到咁撚明呀  自問我人品到唔好得去邊!!但到唔似你依個無用既呆制佬咁!!!!!!!一日只系識昆人!2轉火霸比人無界爆左?!咁仲要人入數?等錢洗呀?去旺角黑食吧啦...

你唔好話香水!!自己問心!你做左d也撚野會攪到咁撚多人對你咁呢?
話人請先諗下自己有咩唔岩先啦!依家你講到你冇錯咁@@?!

原帖由 blue藍bee 於 2008-6-3 11:58 AM 發表
成班吞食精虫 以前我玩吞食果陣 俾我幫過既人 .....送寵借精送大量裝備岩開2犞借果d野等等無還到算啦 我都無去計較 ...

你这种人呀,皮真是比墙还厚,说的比唱的好听,到底是我帮你?还是你帮我?如果没我,你当初点有滴碎片脚本?当初当你朋友,不惜和几个军团翻脸,你话你军团不够实力,叫我加进去,我2话不说马上开主力过去,你不会想说"我现在这些AC全是你比我的吧""还是想说你比什么什么过我""还是我收了你什么好处"
不怕告诉你个扑街,我破军玩到现在只欠一个人的人情,那个人是JUDY,不好意思没你全家的那份 让你失望了

还有呢!你个小子也够狂妄自大的,真怀疑你有没有自恋,
成日对人讲SER5你是最强什么的,再玩下去没什么好玩了,SER5被你玩晒,听的我都会背了
就你那3只垃圾2转AC,我还没把你放在眼里,很早就想对你说了

唔好引我笑啦=0=...........哈破蛋唔好咁臭串-口-!!人地要型就比人地型吧= ="....佢咁中意惡!!!日後就知 依種人比人打就有份

看到他个衰样,我忍唔住呀,好彩唔系我滴仔

原帖由 破5 於 2008-6-4 11:10 AM 發表
成日对人讲SER5你是最强什么的,再玩下去没什么好玩了,SER5被你玩晒,听的我都会背了
就 ...

ser5應該好多勁人都未出黎,佢就出黎同d新手玩-.-"
3隻應該佢引以為傲既2轉,其實冇乜用-.-去無界見佢用呢d都覺佢完全冇用...見到好多都同佢果d2轉差唔多-.-重覆only

笑左啦我=3=......................

原帖由 破5 於 2008-6-3 10:10 PM 發表
就 ...

:em014:
我都唔敢講呢句   吞食ge 野, 勁一時勁唔到一世

再勁未又係升到2轉200, 唔通升到201咩, 遲早都會比人追到.

仲有, 用原始密碼 爆左 ser 12 希果2隻火霸果個龍仔, 冇記錯係藍的朋友來.

原帖由 blue藍bee 於 2008-6-3 11:58 AM 發表
成班吞食精虫 乜都唔知就想誹謗1個人 仲要越講越正 我真係好似萬能 可以買起知你個人點諗
以前我玩吞食果陣 俾我幫過既人 .....送寵借精送大量裝備岩開2犞借果d野等等無還到算啦 我都無去計較 ...

如果你仍然唔去學習下點樣站o係別人立場去思考 , 感受
如果你仍然唔去嘗試下用他人既目光 , 社會既目光 黎體察事物
而淨係將自己既諗法,做法 當成係真理所在的話  你休想將來有任何成就

都咁大個人仲成日停留o係自己既夢境入面  冇意思的

大家泛泛之交 你人品點樣 人格好壞 我真係冇乜興趣去深究
就算你真係甘心做一個冇品德既人 選擇信奉梟雄主義 又或唯利是圖做個勢利小人都好
你都應該學下點樣去修飾自己醜惡既一面 , 好遺憾 你連偽善o尼樣野都未識

唔該你自己睇清楚
過往 你既所有朋友戰友 ,  你口中成日稱呼既「兄弟」「家人」  , 仲有其他server既路人甲乙丙丁   全部圍攻緊你
你仲可以咁大聲o係度叫囂 , 你覺唔覺自己好失敗 , 好厚面皮??

成年時間 衝突左咁多次 你連小小進步都冇
你真係要反省下

原帖由 阿.希 於 2008-5-7 01:47 AM 發表
蠢破軍.再嘈都追唔返.小小代價睇穿佢算執到了。

我雖然退出左,都係路過回應幾句.

當初我俾三撚仔d手下玩到噤(誓言大哥),你地個個有眼睇嫁,但你仲係拎唔到教訓,係要衰過先知,噤都冇辦法.

有個好既主人,佢身邊 ...

見到你了希@@wow個人簽名仲有ok耐歷史ga軍團@@血染= =好開心@@

原帖由 亞樂§小白 於 2008-5-18 03:11 AM 發表

我唔想改變佢係我記億既形像
唔去睇好d
(andy係我記億既形像就係金毛肥boy e d真係記一世 勿凸)

我笑爆咀~哈哈= =

andy d語言層次點解勁左- -令我驚嘆@@~ser5仲有好多勁人未出<=冇錯-﹏-我好想睇天才強仔呢隻2轉ac@@幾時出下黎@@哈哈神龍見首不見尾= =

成班吞食精虫 乜都唔知就想誹謗1個人 仲要越講越正 我真係好似萬能 可以買起知你個人點諗
以前我玩吞食果陣 俾我幫過既人 .....送寵借精送大量裝備岩開2犞借果d野等等無還到算啦 我都無去計較 ...

破軍係得2千fun開呢個post~好自然就會有同呢件事冇關ga人插下口...唔通破軍係2千fun post呢個post係同你單對單傾?要傾一早傾就冇事啦....講到自己之前幾偉大= =到e加咪又係比人齊聲話你昆9= =你之前幾好人~e加大家有目共暏。好似我咁= =大家團友or好朋友問下野好正常- -大家你幫下我幫下-﹏-~但係後尾只係換來一句說話:正一廢物來,正一死蠢來~中斷左哂係ser5ga價值...幫人只係換來死蠢,廢物的說話~講咁呢d野ga人係我估都估唔到會咁講ga人= =...自問自己冇做過虧心事- -行得正企得正- -人地教我野我虛心受導~唉人心難測~變幻莫測!一時菩薩心腸講野傾計吹下水一時蛇蠍心腸話人- -

仲有呀琴晚calvin到比人爆左ac!!果2只ac就系藍賣比佢d ac^_^"
之前就1轉17x ac 點知又轉左比0轉ac人^_^"calvin到算!!!依排藍狗仲爆人ac?又洗女人錢~~~暗笑中~~
你系咪真系咁等錢洗姐?系就認真d去返工!唔好系到偷雞摸狗咁成日爆人ac又拎去賣啦d人真系抵死..明知你咁仲可以收你dac. 你咁樣同小偷冇咩分別囉!!識做既就拎返2只200lv寵比人!懂?

一班怪物><"................

我【威之望】請大家 『算啦』 e d人     唔屎嘈佢啦????

有會員帳號跟原始密碼一定贏
且比較會被受理
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 08:04 PM , Processed in 0.053257 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存