2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 【交流】新手老手一起來~加入魔力寶貝M群吧 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

【交流】新手老手一起來~加入魔力寶貝M群吧 [複製鏈接]

呢個係之前專用的帖子

為左令練功,打王團更方便 , 升技不自閉

現設立了 魔力寶貝M群

希望大家善用 , 如要嘈交私戰請找一個好地方吵

嚴禁買賣 , 詢問掉檔!

可以吹水 , 但請尊重別人 ,

違規者可能會被踢出M群~~~

mgroup59040@hotmail.com

還有 , 多多發言喔^0^

如果加入M群?

在msn新增 以上的Email 就可以加入m群了

目前M群人數: 6

另外 , 請大家使用2000Fun帳號名

當然可以加任何符號~
----------------------------------------------------------------------------

鑑於 有新手加入, 亦有老手回鍋 (重玩)

所以大家來這Post 發言 / 自我介紹吧~

另外 現在仍然有玩的人都可以入來發言 / 自我介紹

我先來示範吧

-------------------------------------------------------------------------------

魔力名稱: Mrs.小咒醫
職業: 飼養師

有興趣歡迎來交個名吧

-------------------------------------------------------------------------------

以上果個資料好似唔太充足~

祝各位玩得開心~

PS: 此帖子允許少量水壓

==================================================

新手 , 老手回鍋都適用的文章

[教學]寵物論‧寵物掉得多檔真的無用麼?                         作者: 神威流師苦

http://www4.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

雪拉威森高塔百層地圖(1、2樓帖子係1-69層地圖,47樓d帖子係70-100層地圖)          作者:黑血天蝎

http://www4.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

點搵錢?做個魔力商人吧!                                                  作者: 屍土仔

魔力世界所有一級寵物大約或固定陣型及座標(4月20日大型更新!)                作者: ???

[小小教學]唔想抽獎再禁爆隻滑鼠??(追加解決左右鍵)    作者:風靈

http://www4.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D2

[心得] M幣資料                     作者:笨霜

http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=2293678

~生產系釋疑 靈巧x精變x裝飾 詳細探討~       作者:幻魔之神

http://www4.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D3

已有 2 人評分Good 收起 理由
☆追魂★ + 2 你的文章對我很有用。謝謝!
lingtk + 2 精品文章

總評分:  Good + 4   查看全部評分

唉..都唔知玩唔玩番好~d裝同mp價貴到咁..
但都係回復左先

魔力名稱: 不會飛的天使/唔記得左咩名- -
職業: 忍者/封c

另外想問下魔師做某d任會唔會比人歧視,唔比你一齊做?

名:琴酒
職業:隨心情而定

名:點解我要勤做工
職業:造小刀@o@

樓上的人真多ac@o@

http://www7.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D8 去3.0設登入點教學

魔力名稱: 滔爺
職業: 魔師

有興趣歡迎來交個名吧

粗粗地整住一個先 遲d先再改。﹏。

角色名稱:◆╠丫羊╣◆
職業:封印師

其它後補

角色名稱  :   無緣
職業 :  法系 ( 猜猜看吧 )

正在努力練技中 ...

角色名稱 :  狼神
職業 :  小黑的跟班   ( 與弓有關的 )

基本上 3.0多
找到小黑就找到我

魔力名稱: 友情 洛    小文獵人
職業: 弓手/獵人

長時間升Lv/系e村獵鹽/牛奶

有興趣歡迎來交個名吧

介紹自己先XDD

名字:-v,,SONIC:)
職業:弓箭手XD

長時間在W2..做朋友的請點名:)
如果是張敬軒FANS請一定要交名

140lv  風少☆ζ                   格士
  28lv  暗夜的詛咒         廚師

109lv  ㊣風之少年㊣      戰斧
34lv   ``妮悠              傳教

91lv   ++微風          劍士
20lv   ``撫子               護士

57lv   改造~風之少年    盜賊
45lv   ``伊藤勝風        封師

48lv  心愛                   礦工

有意同我做了友去ser1  3.0上大樹搵我
我係風華宮族長

歡迎70lv以上有意人士加入本族     
謝絕小白

我會考後又黎玩XD

名:無名.小知
職業:賊仔

我決定左重玩啦

97      風仔~☆ 弓手
25     ◆×風☆〃  護士

72     *****FuNg   封師

41     小風~☆  盜賊

35     小風~☆° 巫師

唔知呢到仲有冇人記得我呢?
除左風少同咒醫之外XD

110 遊俠 魔力ID同2千分ID差唔多 綠比樣
45 正職忍者 ID齋藤鬼塚 有符號忘了
55 皇官巫師 ID齋藤鬼塚 有符號忘了 牛奶妹樣

會考完得閒會入20點玩  未會考完都會

MY NAME:蠢小寶 AND  臭小寶  

MY J0B:主教    AND  上級忍蛋

MY LEVEl:79LV   AND   64LV  掛._.

2008年5月13日 考完A.MATHS 重回魔力
請各位多多指教!o! WAIT ME

K歌達人 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

魔力名稱:紫夜御月
職業:弓手

魔力名稱:紫夜亂月   (被封印中)
職業:傳c

魔力名稱:(唔記得個名  被封印中)
職業:廚c

魔力名稱:(唔記得個名  被封印中)
職業:獵人

以上ac應該會係5月6,考完中史後重玩
獵人同廚c個ac睇情況,如果玩既話
會整d新手用既mp出黎賣

如見到我隻弓手,歡迎同我交名
仲有係到順帶一提,若解蘭國追5同蘭4以及火把+帕靈既可以搵埋我一齊解

今日開始玩番,分身的名都唔記得了
魔力名稱: 星滅‧賢
職業: 弓手

魔力名稱: 格豬‧小一
職業: 格士

魔力名稱: 紫靈兒
職業: 做弓

↑朋友送的acc

有興趣歡迎來交個名吧

見到d物價高得好西利...
可能要集中玩左生產先

十週年勳章(賀詞)

有個小問題
唔登入game幾耐會凍結acc-.-

原帖由 肥銘 於 2008-5-1 10:57 PM 發表
有個小問題
唔登入game幾耐會凍結acc-.-

好似只要ac有點就
我冇玩2-3年 ac仲有56點-.-

十週年勳章(賀詞)

原帖由 真.蒼月 於 2008-5-1 11:37 PM 發表

好似只要ac有點就
我冇玩2-3年 ac仲有56點-.-

即係會唔會凍結acc啦?
第時要解凍又要咩手續又要點會好煩-0-

回復 #21 肥銘 的帖子

好似有點就唔會凍結囉
我岩岩玩番個陣都好驚0.0
但聽人地講過有點就唔會凍
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 07:14 AM , Processed in 0.045866 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存