2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 兩年前既 圖片post ..我幾日前重玩開始+包月~~~ 分享下 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 兩年前既 圖片post ..我幾日前重玩開始+包月~~~ 分享下咁多年既回憶 [複製鏈接]

由1.0玩到 家下..停玩左好幾次...
因為讀書啦 離開香港啦..陪老婆啦...種種好多既原因
今時今日仲係魔力入面.仲有好多朋友重玩同陪我
我真係好開心..係時候分享下 一d舊相....
仲有好多...遲d再更新

好慘..個陣幫人打 改波卡.死得好慘.因為有傻仔用左單恢...冇記錯既話

睇下當時既東醫.真係好多人呢.lag到...
睇下隻綠螳...貴到丫媽都唔認得...咪呢d封師帶頭加價呃錢先架囉

個陣 一日N 咁多隊人去打改波卡...今時今日想見倒咁都難了

某心x隻黑龍的的原主人

個陣既東醫..睇下幾多人..賣野 叫團 pk..咩都有

嘩.有錢搵呢..琳佬通人

兒童不宜

又黎一通.當年真係好多人通人tk呢- -

我的4色龍蛋 出世紙.遲下加返隻 黃色入去....同埋..唔知有冇人知我粒   紫色球體 係咩黎呢

黑龍出世了

魔音 影族相~相信今時今日好多魔龍都係我地族一手帶出黎的呢

就黎開始唔聽話..影左相相先..
唔似d人收返黎 ..冇呢d相相架

魔音 5色守護龍..係我一手一腳帶佢地黎呢

吼~~邊個勁..紅定黑

超大字外掛

另一張族相....綠頭人豆釘M記咪係入面囉.. 出晒名亂射王 ..俾我地要求自願退族.

新 加多廿張相相  開始近小小了呢

外掛佬 外掛 搵錢既時代呢...打飛左好幾 個

好惡 .嗚... 不過睇下個陣時 東醫玩pk既實況..幾多人呢.家下鼠裝橫行...好難再有咁既情況了

好似係睇波...睇住意大利win左...睇下幾多人...好熱鬧

以前既飯佬..家下人地有鼠裝..冇得蝦佢了.

再來一張....個陣影左好多...

係pk場 玩1p5..人地5p我..寵用反擊5 咬死好多人

小白龍的出世

唔記得邊個傻劍....迅果落個攻反度...就咁蕉左

又一個通人既 相.真係多tk既出現呢

飯佬又再一張俾我反擊既相

兒童不直.....佢地鍾意玩呢家野

話說打熊男...有人超混自己隊...我寵用左反擊5..之後就

就咁蕉左

呢張就...唔知講咩好....原來佢地喜好係咁

歌女大戰熊男  

當年飯團要俾我蝦既相"""家下鼠裝橫行...冇得蝦人了

再來

飯佬有勇於再試既精神...係佢要我打佢架渣=.=我冇話要打佢架

第二次加相

GM攪活動....超耐冇見了....我個次第一個到..連GM都知...之後勁多人打尖囉...所以易左我先...
香港玩家真係.....唉

有冇人睇倒 無忌 右手面個綠色豆釘M記 個陣話賣ac賣到個陣都冇賣

飯佬愛的大告白  

兩個變態佬丫

拿...都話 妙佬同飯佬佢地有不尋常關系....出現了....

認左了...飯佬..原來你地真係有同床關系

我同風佬齊齊俾人ko

最後連佢都....死埋

好耐冇玩過既 愛寵轉轉轉...死吧

好似係丫 邊個騎寵佬俾我燒蕉左

死吧 飛天吧

好一個反擊

連擊轉到d女仔 爆粗

睇下佢地幾變態

咒醫 傻了

咒醫給人愛上了.有人對咒醫愛的告白(借用真真ac中)

咒醫俾人告白後.向GM叫救命

睇下.人地同咒醫咁告白了

唔知係邊幾個 14x溝佢呢當年

矮佬 俾人 拮死    蕉埋.升左天

妙佬認左同飯佬係 床上朋友

打蕉左lv1.咒醫個陣係度就好了

龍佬好鍾意俾人轉死

睇下呢張影得幾令  係同咒醫 火山狂捉紅煙時影

唔知邊個不明人士迫我同佢pk俾寵轉飛

好令既崩擊

和月.死吧 face_l_18:

乾 人 好 高 命 呢

矮佬.再蕉吧

飯佬 妙佬 同我同team 玩pk...都唔知幾時先再有得玩了....唉...

1599...痛到佢丫

龍佬飛左去我身後面

好高命的轉轉轉

仲有好多相.但原來上限一萬字.沒得再放了.有時間就望下以下link
http://ds1.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=2947863&extra=page%3D9&page=1

已有 21 人評分Good 收起 理由
●hihi● + 2 第一張相既-四仔-最近見到佢係獅5出現@@
黑市獵人~ + 2 呢個係咩SER同幾時既事...咁多人好懷念
scydickson + 1
VERSACE + 2 精品文章
魚頭 + 1 感謝分享!
天涯海闊 + 3 有gd加比你了- -
近衛騎士 + 1 咁多條魔龍抵比分喇
青翼豪 + 2 以前魔力令人懷念=]
笨×小粒 + 3 比你na咁多''
wendy2007 + 2 睇完又睇 正^^

總評分:  Good + 34   查看全部評分

記返1.0時代真係好開心,可識我得2星比唔到分你,唯有係到同你講聲,好開心.同識到你 ...

我呢張n年前既bug夠唔夠舊

原帖由 魚頭 於 2008-4-29 06:58 AM 發表
記返1.0時代真係好開心,可識我得2星比唔到分你,唯有係到同你講聲,好開心.同識到你 ...

我有你銀影既紅生相...
但好似係另一部腦度..
我遲下仲有N張相要upload...
家下返學先- -..遲下見

回復 #1 詩凱 的帖子

人地收返黎同你係資訊展買返黎
咪又係買返黎

咁串把鬼咩-.-

記起1.0都驚,,身家日日得1萬蚊左右
升職都要搵人借錢
個個拎住lv3弓去升lv-.-
+埋d唔知咩人,,係詔5升lv68,,要清幾round先清得晒

十週年勳章(賀詞)

魔力3.0 d物價真係好平

600mp $4000/s

好多龍

原帖由 s169 於 2008-4-29 08:05 AM 發表
魔力3.0 d物價真係好平

600mp $4000/s

見到有檔賣3千8
而家....升左成倍

而家魔力咪好囉
人人大把錢,,唔愁衣食

原帖由 唔知改咩名好cc 於 2008-4-29 07:53 AM 發表
人地收返黎同你係資訊展買返黎
咪又係買返黎

咁串把鬼咩-.-

好大分別...
我係買700點包送既..
佢地係真金白銀買既

原帖由 chunone 於 2008-4-29 08:54 AM 發表
而家魔力咪好囉
人人大把錢,,唔愁衣食

一佬...我同你一齊影個張相仲係度..
遲下upload埋佢

原帖由 chunone 於 2008-4-29 08:01 AM 發表
記起1.0都驚,,身家日日得1萬蚊左右
升職都要搵人借錢
個個拎住lv3弓去升lv-.-
+埋d唔知咩人,,係詔5升lv68,,要清幾round先清得晒

我1.0 個陣都仲係 打魔石賺錢 XDDDD
有時重 不斷開新人 賣lv1寵賺錢

好嘟串咀呀詩叔

[img][/img]

我知前都有家族活動 但影得好少相

點解冇馬騮仔既圖架...
魔力版d人鐘意睇馬騮仔圖多d...
等我貼幾張先

原帖由 chik1 於 2008-4-29 09:04 發表
點解冇馬騮仔既圖架...
魔力版d人鐘意睇馬騮仔圖多d...
等我貼幾張先

http://i93.photobucket.com/albums/l74/chikho ...

馬騮仔唔係收嘟左皮啦咩?

有冇人分享下最新馬騮仔既真人相呢...
一定好多人想睇

原帖由 魚頭 於 2008-4-29 09:03 AM 發表

我知前都有家族活動 但影得好少相

活動冇我份玩T_T...
下次預埋我

原帖由 chik1 於 2008-4-29 09:13 AM 發表
有冇人分享下最新馬騮仔既真人相呢...
一定好多人想睇

我冇 M記咁無聊

原帖由 詩凱 於 2008-4-29 09:17 AM 發表

活動冇我份玩T_T...
下次預埋我

我冇 M記咁無聊

你唔想睇姐...
咁唔代表其他人唔想睇

原帖由 chik1 於 2008-4-29 09:37 AM 發表

你唔想睇姐...
咁唔代表其他人唔想睇

我冇話想唔想睇..
我亦冇話 人地想唔想睇

只係一句   "冇M記咁無聊"  罷了
對號入坐?

原帖由 詩凱 於 2008-4-29 09:43 AM 發表

我冇話想唔想睇..
我亦冇話 人地想唔想睇

只係一句   "冇M記咁無聊"  罷了
對號入坐?

去搭飛機啦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:26 AM , Processed in 0.051538 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存