2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Luna Online(台版) 分享 刺客系(更新有埋技圖同轉職有邊幾隻)加埋聲明 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

分享 刺客系(更新有埋技圖同轉職有邊幾隻)加埋聲明 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

今日行左去D壇睇左陣點知有人COPY我既野仲要無轉貼2字  仲要抄到足-!!!!
如果在係咁 拿左人地野都唔講聲我就停止 發出分享   我上傳+ CUT圖  整左都有一個時間  你唔聲唔聲就拿左去 講聲都好啊
                                          呢到係2000FUN.COM   
  各位唔好意思 我唔想俾人咁易偷左D 文 所以 加左D   2000FUN.COM 呢D字句  阻住左你地係到講聲SORRY

刺客本身就係一個自己一個人自由自在既人物                                            呢到係2000FUN.COM   
所以玩法真係好多

因為我玩左唔算耐因為--D字睇唔明所以 玩左一排就停左                                          呢到係2000FUN.COM   

刺客 可以係人類同埋精靈   

佢既智慧 點好高下   命中 同迴避都好高   打怪單升真係一流但係組隊升 點都係快D 如果你係想自己一個人單升咁就要有好多時間  我就無咩時間 所以同人組隊

GAME入面既文字睇唔明 所以任個D我無點樣解                                              呢到係2000FUN.COM   

佢用刀劍 IS OK   我覺得用刀劍好D!  岩晒單升  如果係同人一組 我覺得用 槍同埋弓 就唔錯 你血少無可能行出自殺用遠攻 吸得經黎又可以 打怪 最緊要唔洗咁易死!!

最緊要係佢既職業專屬技能傷害好強下 佢D魔法比戰士 勁                                   呢到係2000FUN.COM   

健意大家如果玩組隊既話 可以玩輔助  因為佢有輔助技能                       呢到係2000FUN.COM   

俾張 轉職圖你地睇下

D名我唔識睇所以以下技能 只係一D圖  無講幾LV同咩名 但都可以睇下個基本樣-.-

俾多張大圖你地過下眼    D裝發光!!!!           張圖LOAD好耐下因此好大    所以想睇要等一陣-

已有 4 人評分威望 Good 收起 理由
冰火水地 + 1 感謝分享!
迷雪雪 + 30 韓版心得分享活動參與
Ka~家 + 5 資料不錯0.0"
eddietsun + 2 感謝分享!

總評分:  威望 + 35  Good + 3   查看全部評分

http://www.manyimage.com/
上傳圖片網站

樓主+油!!想繼續睇落去!!good!!

笑傲無雙

刺客有分弓手同盜賊的!~

活動勳章 十週年勳章(賀詞)

越睇越想玩耶>.<
多謝參與活動
同埋樓主既分享

我都係因為佢有刺客同盜賊先玩佢

原帖由 eddietsun 於 2008-5-4 11:12 PM 發表
http://www.manyimage.com/
上傳圖片網站

樓主+油!!想繼續睇落去!!good!!

唔該晒E家上傳D技能圖先

呢排無時間 要幫圖書館做網頁所以要等下先有時間玩在 整返D 上黎

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

其實可以再加多少少野。
例如:人類刺客同精靈刺客既分別咁。
多謝分享,請樓主繼續努力

我記得2kf好似有防盜鏈嫁0.0(因為我n年前試過copy人d野,想留黎自用,點知... )
乜e家冇左咩?!

原帖由 冰火水地 於 2008-5-7 09:22 PM 發表
其實可以再加多少少野。
例如:人類刺客同精靈刺客既分別咁。
多謝分享,請樓主繼續努力

我記得2kf好似有防盜鏈嫁0.0(因為我n年前試過copy人d野,想留黎自用,點知... )
乜e家冇左咩?!

以前我知係有既- E家唔知啦
人類刺客同精靈刺客既分別  因為我無時間玩咁多個人物 所以未可以比較D咩   等多D人玩完在合併 比較一下IS OK

笑傲無雙

原帖由 liyuksan 於 2008-5-7 22:32 發表

以前我知係有既- E家唔知啦
人類刺客同精靈刺客既分別  因為我無時間玩咁多個人物 所以未可以比較D咩   等多D人玩完在合併 比較一下IS OK

只係開頭屬性同轉職唔同._."
我都POST過的._."可以爬爬文

原帖由 Ka~家 於 2008-5-8 01:00 AM 發表

只係開頭屬性同轉職唔同._."
我都POST過的._."可以爬爬文

只係搵到個關於屬性既文章

笑傲無雙

原帖由 冰火水地 於 2008-5-8 09:07 發表

只係搵到個關於屬性既文章

轉職果d太難有資料吧~加上人類同精靈既技都唔同的~所以要整係好難~我1個人當然整唔到/.\

原帖由 Ka~家 於 2008-5-8 09:28 AM 發表

轉職果d太難有資料吧~加上人類同精靈既技都唔同的~所以要整係好難~我1個人當然整唔到/.\

雖然我冇玩過,但係都知道職業果方面既資料好難搵 (點解知道?因為我有爬文哦 )
所以唔洗介意

多謝你ga分享a_a越睇越想玩呀=3=救命= =
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:17 AM , Processed in 0.034178 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存