2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 -    __..,`IM '♥*林小膠 a3a" 10/7更新 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] -    __..,`IM '♥*林小膠 a3a" 10/7更新

最近重玩番魔力; 雖然玩左得兩個月左右就無玩;
但我都唔系咩都唔識既新手玩家黎嫁;;`
由於隻弓手D相系舊機; 洗完機咩都無曬喇;;
最初玩隻弓手既相; 防具就系掛點:)
懷念以前既日子; 今日既防具; 已經得番兩三丁友了

之後開左隻封師; 第1晚就上去捉哥布林o_____o"
放滿曬東門成個門口; 然後影相; 睇唔睇得出咩形狀?

第1次既成功; 第1次既喜悅; 我呢世人無咩運氣; 但每1次都死好命
我第1隻捉去賣既寵; 1隻紅螳; 雖然唔系咩特別
隻螳捉左未夠1個鐘就有;      {其實之前1晚有3隻1lv紅螳比我錯手打死左}
計計掉擋; 就知點解我死好命喇

最後紅螳以60銀拍賣成功予玩家哲別; 唔知而家佢升到幾lv 呢/~\

斬首當道! 防具門口既3條混蛋\口/
謝謝SIU怡及小金剛合照    {其實前面幾隻人仔都系我開出黎XD}

好啦; 呢幾日重返魔力; 先系去搞事!
同人地玩tk打自己友; 緋村win!
謝風劍士; 格鬥小子; 墨魚丸    {多謝你地既死屍樣\口/}

再去搞事; 捉左20隻狗; 換曬做1lv既狗

先佔新城

後佔東醫
相中既朋友; 我愛你們; 你地永遠系我好朋友;
我活在魔力因為有你們的陪伴
與好友合照.v.

再加琴晚1張相;
羽音升lv; 死曬.______________."

5/6新加 a3333a`
新帳升技情況/________\
咩都加咩都加; 估下咩職a3a?

我是海盜王;;`4隻系度你會揀邊隻\333/?

pk戰戰況;;我的寶貝丸被反飛;; 成班系度笑
睇住攻反而飛既樣;; 之後狂笑 *0*
巫技萬歲a3a? 記住唔好學我打王都用攻反/3333333\

改波卡戰況o____________o
有個傻瓜出錯左巫技; 不停比卡c即死/__________\
回完又死回完又死
最後;; 頭頂多左腳仔頭飾a3333333a

我是小豆迷/________\
最初開弓手都系用小豆; 不過已經轉左樣加無玩了
咁齊人既小豆你又見過未a3a?

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥28♥6♥更新♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
我來自星月之聖劍傳說<3
我養既族寵出世既第1日; 夢月小馬♥♥

2p兔耳既成果*0*
1隻無攻擊力既我同埋1隻封師去p/.\  最後都食左好多水
謝謝蛇仔明

家族任成功; 咁樣我地就開左族喇/~\
新族你地會入嗎:)? 我地有細J靈做族草耶!!!!
快D入多D索女黎溝佢/~\

忍者變身*0*S0RRY系失敗    我地去學巫技喇!!!
拎住BB隻AC成日變成日變-3-    可以好快無幾轉魔*0*

我地既掛點; 比1既防具店*3*  平時夜晚系無人嫁囧
因為個個去曬掛網賣野3QQQQQQQ

上牛場升LV/~\ 有條友比人打到2血     得番2魔都唔補魔/~\

3Q曬肥仔文上鏡/.\  出賣左你真系唔好意思

細J靈真情告白; 麻煩下次我要見到呢隻AC 3Q

封師之8技完成; 升職成功!!!

PK場既盛況; 真系好多人P/~\ 我就同兔兔偷情/~\

防具新手標誌*3* 用個陣真系全部笑曬出黎

世界上我最愛既寶貝暉暉*3* 賤人暉!!!!

大家1齊黎上1上呢堂中文堂; 小朋友唔好學壞

杰杰獨家否白; 究竟佢系1個點既人A______A去片

麻煩防具兩位SEVEN HEAD收收水/~\ 自大狂X2

唔該唔好睇字  睇人就OK 3Q 唔駛理PK小子!!!!!!!

封檔技能   精變@3@   我個FD既檔口就咁比我地封左

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥6♥7♥更新♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
請注意!!! 自大狂風劍士再度出現; 各位要小心@0@

肥占強吻=[  SORRY/~\ 出賣左你;
比番張合照你NA;*0*

暉暉再度出現!!!!
今次系打錯字+大字!!

蝴蝶暉*3* 風風話望落去個樣好姣*0*

麒哥同大隻妙既說話:$ 兩個傻傻地?!

美景照=]

1大班低B朋友們既對話*3*
睇完唔該唔好笑@_______________________@"

升技照/.\我升到想喊既技   

bb迅10之完成*0*明明系坎升緊; 最系差1經走出黎要我見證!

小天使月月?

岩岩坎捉寵既成果a_____________________a
唔系為左豹豹我唔會開隻封師去捉寵QQ

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥10♥7♥更新♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
膠人之作篇XD
煲呔BB???/

上去捉貓面T^T

與肥占友情合照*V*

爆裝PK賽^_________________^?

開族成功/~\ 以後我就系呢度既人
我唔會走嫁LA A_A

膠人之對話; 果然系唔同D GA!

3隻騎寵; 我最大隻我最型/3\

小膠遇上膠戰士/____________\結果??????

對唔住A______________A 今日曬左魔力好多物資
聽日再黎過XDD

最後送上1張; 跑步照;

與您再走每1段路; 望與你共老

已有 5 人評分Good 收起 理由
豹豹^^ + 2 沒我份~~
-`小文文=] + 1 上鏡了
louis123123123 + 1 上鏡 黑比比是我-,-&quot;
lamwailap123 + 1 回憶總是快樂XD
Tony﹏Shu + 1 文不對題

總評分:  Good + 6   查看全部評分

最中意睇人地既生活照

我上次捉螳捉左我7粒鐘._.

雖然唔係連續7粒鐘.__"

原帖由 cwy1035 於 2008-5-24 10:00 PM 發表
我上次捉螳捉左我7粒鐘._.

雖然唔係連續7粒鐘.__"

邊隻螳.____."
我第1隻螳系黃螳-口-
但捉去賣既第1隻就系紅螳
隻黃螳-9
自己升左無掉攻._____."

原帖由 夢;小淚` 於 2008-5-24 10:24 PM 發表

邊隻螳.____."
我第1隻螳系黃螳-口-
但捉去賣既第1隻就系紅螳
隻黃螳-9
自己升左無掉攻._____."

係wo
無打到

係紅螳

都唔知點解果次係捉咁耐-.-

原帖由 cwy1035 於 2008-5-24 10:55 PM 發表

係wo
無打到

係紅螳

都唔知點解果次係捉咁耐-.-

咁最後捉唔捉到._____.?
如果捉到隻好既; 捉耐d都抵
最慘就系捉幾個鐘隻野掉主項

原帖由 夢;小淚` 於 2008-5-24 11:00 PM 發表

咁最後捉唔捉到._____.?
如果捉到隻好既; 捉耐d都抵
最慘就系捉幾個鐘隻野掉主項

捉就捉到

衰過你果隻n倍

運氣真係好緊要./\.

原帖由 cwy1035 於 2008-5-24 11:03 PM 發表

捉就捉到

衰過你果隻n倍

運氣真係好緊要./\.

唔知系陪我捉個人好運定我好運; haha;

原帖由 夢;小淚` 於 2008-5-24 11:40 PM 發表

唔知系陪我捉個人好運定我好運; haha;

咁緊係陪捉個個好運0_0

我試過1星期每日 1~2個鐘去捉紅螳
都未見過LV1..
你係GD

原帖由 lamwailap123 於 2008-5-24 11:55 PM 發表
咁緊係陪捉個個好運0_0

臭貓; 駛唔駛報答你陪我捉丫\口/
原帖由 shingshing0925 於 2008-5-24 11:57 PM 發表
我試過1星期每日 1~2個鐘去捉紅螳
都未見過LV1..
你係GD

我打死左幾隻-________-"

原帖由 夢;小淚` 於 2008-5-25 12:03 AM 發表

臭貓; 駛唔駛報答你陪我捉丫\口/

我打死左幾隻-________-"

咁又唔洗=___________=

原帖由 lamwailap123 於 2008-5-25 12:10 AM 發表

咁又唔洗=___________=

但我的貓很好.v.

睇完你d相...令我諗起以前同好多fd一齊玩魔力既日子...

原帖由 ─═☆Rachel~ 於 2008-5-25 06:04 AM 發表
睇完你d相...令我諗起以前同好多fd一齊玩魔力既日子...

回憶總是快樂
過去; 錯過太多了;;

我可以說我完全不明白嗎?

原帖由 軌跡 於 2008-5-25 09:56 PM 發表
我可以說我完全不明白嗎?

NO
肥仔陣NO

你好多朋友
我玩左成個月都係得幾個

(被迫推Post的)

原帖由 cwy1035 於 2008-5-26 10:37 AM 發表
你好多朋友
我玩左成個月都係得幾個

(被迫推Post的)

周圍識下又多d;P
隻AC要重新交過曬卡先得
FULL曬/.\

咩叫被迫推POST
羊你玩野=[

好多人丫=[
我自己掛開個板空左好耐嚕
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 05:53 PM , Processed in 0.174657 second(s), 26 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存