2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地 吞食貼圖區 *.~日常 の生活加分活動.×°( 得獎名單公佈 ) ...
返回列表 發新帖 回覆
go

*.~日常 の生活加分活動.×°( 得獎名單公佈 ) [複製鏈接]

*.~日常 の生活加分活動.×°

第一名 : ﹏豬豬喵﹏
第二名 : Theresa24
第三名 : ☆小kk★﹏
*積分將會於日內送上=3=*

活動時間︰2008年6月1日~2008年6月30日止

參加資格︰是次活動以吞食生活照為主題
     (凡於6月份期間於貼圖區開過post的...都可以再copy一份到此帖參加)
                貼圖數量必須為8張或以上
     武將圖片不在此限
     每一張圖片都要作簡單說明

活動獎賞︰第一名GooD+10,積分+300點
            第二名GooD+  5,積分+200點
            第三名GooD+  3,積分+100點

P.S. 版主私人醒架...xD

評分準則:圖片內容精彩而且符合主題

沒有獲選的參賽者不要失望喔
其餘符合活動條件之參賽者均可獲得50點積分為鼓勵

註︰除參賽貼圖,請不要在此回覆文章
      轉貼一律不予給分
      如發現改圖或未符合活動條件者,即喪失參賽資格

*得獎名單將會係7月7日前公佈

*.~最後,請大家踴躍參加.×°

地獄遊

好耐之前同小春兒佢地打任
撩交打
打到嘔電
冇玩前最後的一個新年
06年的攻城
超多垃圾
打塔相
13層
換了組
最後一層
第一次同天涯火舞佢地打
守城
冇得郁
打死左人
龍王團守城
跳舞
中秋斬樹
最好的收穫
比佢個look笑死
唔記得左係咩活動
好多兔仔
有人坐左入個火堆
雪戰..玩到停唔倒
雪崩
打白虎!個身呢?
全部團長同副團
同不夜打任
遊山玩水
三人行
交換身份
唔知上黎做咩-0-
有2個不夜
守城武將
城主及其手下
轉3任
藥仔同春兒
結婚相
超煩人的任 大戰露底男
馬都玩一餐
最後一張..唔玩前的合照

已有 4 人評分威望 Good 收起 理由
★Blythe女女☆ + 3 精品圖片!幾年內吞食各活動相都有!繼續努力 ...
蠢豬... + 2 幫手幫手 =v=
滅世~ + 300 + 5 鼓勵
輝☆調酒師☆ + 2 me and 春兒 !o! gd 's pic

總評分:  威望 + 300  Good + 12   查看全部評分

本尊畢業~:$

一開始玩呢隻game果時既團:o

以前既無界:$

以前一齊努力攻城~

第一次帶隊爆城迷~:D

爆董卓~:D

呢隻game既第一個老婆~:$

而家既老婆:$我地係情人節結婚ka:o

遊山玩水~1

遊山玩水~2

遊山玩水~3

遊山玩水~4

過檔~

5城~

5城都可以俾人打到城迷~仲要我地都打完~結果顯示係佢完先~唔明咩世界:o

佢第二個acc都嫁埋俾我:D

去左邊呀???

畢哂業~

爆npc~

冇夾果時既仙p~

好多回憶~令我放唔低呢隻game~
希望呢隻game唔好玩完...

已有 5 人評分威望 Good 收起 理由
★Blythe女女☆ + 3 =3= 大開眼界
蠢豬... + 2 黎幫幫手加分 =)
滅世~ + 200 鼓勵
﹏豬豬喵﹏ + 2 大家禁話..我都好愛e隻game
迷惘的愛情 + 2 感謝分享!

總評分:  威望 + 200  Good + 9   查看全部評分

yan俾人封太樣衰~.~會長都要拎野姐姐下佢廢事影響市容
@@冰0姐好似係嫡來做咩玩霸意^o^

我汁邊個隻野好似yan條仔一樣咁癡^o^

唔係想俾人睇我幾細力.我係想俾人睇寵個令名^^

yan的一句話.令全世界既人反胃

yan第一次做到野了

巴士唔夠打.玩合體???

自認yan?

神9雞打飛2條蛇仔??.另加2隻7頭yan

馬騮也隱分身

什麼叫7??[1]

什麼叫7??[2]

吞食可以得到和平.一人走救天下^o^

已有 3 人評分威望 Good 收起 理由
★Blythe女女☆ + 3 精品圖片
滅世~ + 100 鼓勵
迷惘的愛情 + 2 感謝分享!

總評分:  威望 + 100  Good + 5   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:39 PM , Processed in 0.099759 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存