2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 功夫世界 S3 艾倫特 呃國主ac實錄(6月9號大更新..加左新圖) ...
返回列表 發新帖 回覆
go

S3 艾倫特 呃國主ac實錄(6月9號大更新..加左新圖) [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

我係依@@ 相信唔小人都知我係邊個 話說我之前返工 所以賣ac 咁艾倫特就密我話想買 國主ac 佢同我講話4條友夾錢買 一人出500 而神祐係其中一個(等陣提到佢) 我同神祐係對立 但平時密傾都唔小@@..而艾倫特又係金錢戰士+一人出500 對佢黎講小事啦@@ 佢同我講 大家交易講個 字 咁我咪信佢囉 俾左ac佢先 佢話遲d入錢俾我..ac俾左佢之後改左名 叫 留蝦武太郎 開頭都幾信佢...之後佢一直拖左2個星期 我就開始唔多信啦 就開始將 之前d對話影相密佢佢都有反應 話唔好意思 銀行關左門啊 戶口唔得啊 放假啊 訓過頭啊 超多理由@@一直都唔入 問問下就直頭唔理我 咁我咪搵佢game老婆織姬(姐係佢真人條女) 之後佢仲做左場戲 將隻國主ac一,死一次扣左20% 之後叫佢 聲望條女黎問我係咪我做既 ...我先feel到佢份人咁cheap@@ 做一場賊喊捉賊既戲原來係唔想俾2000蚊其實佢自己只不過要出500$@@ 之後佢就開始用小偏(姐係佢果邊d人 刷聲望) 神祐話佢俾左錢艾倫特@@ 如果係真既話 姐係連真人fd都呃..@@ 講咁多都冇用 大家睇相啦...到今日為止我都未收過一毫子
我講咁多野都係條氣唔順同埋 俾大家睇清楚呢種小人既真面目 提防下類似佢咁既小人 (佢條女平時都有同我吹下水 估唔到原來係咁既人@@佢擺明做戲 而家有圖睇)

我叫極艾倫特都唔應我@@我咪叫織姬提下佢艾倫特入錢啦 之後佢就扮唔知咩事 之後話知道 聽日去

又訓緊教

又唔應我

國主ac死左次 開始扮野啦

俾我話完冇入 就話入左啦

星期一收硬wow 唔知等左幾個星期都收唔到

佢老婆仲用緊我支華山優棍

神祐都話俾左錢佢@@

又話冇心機 姐係唔想俾錢wow?

又話入左數有單 又唔敢sd俾人睇?

死左次開始用小偏刷聲啦

我上人地ac睇野 咁岩撞正 有份既人 就問下佢啦@@ 大家睇下

開始密我講

哄住先啦@@???????

原來都知係(比人) 你地買左個AC4個人知加埋織姬5個 是但一個中木馬 去網吧 俾人睇到 又或者係某D人自己搞啦原來你去買野用完2星期之後整爛佢可以唔洗俾錢WOW 咩世界啊 仲要屈我整? 叫匯.思 查IP? 唔岩查email  我到而家未入過個email 咩都有得查架

真係要帶眼識人

我發現大部份人都有幾個大問題 第一.. 點解我會俾佢先?? 其實我有解釋過因為我平時有同神祐 織姬 傾開計 加上神祐都話左4個人夾錢 一人只不過要出500 加上艾倫特又係金錢戰士 500我諗唔算d咩@@  第二. 點解2星期之後我唔改pw?? 佢係星期四話入左錢 星期一收硬錢 而扣左聲望果件事 係星期日發生 假若佢唔係有心昆 點解我會收唔到錢呢@@ 佢一直話自己有單 但係又唔敢sd 又話張單唔係佢到@@

呀依.....估吾到依件事竟然會發生係你身上......
逆轉幾時會有好野!.!

唔係咁cheaP呀MA''
收人AC唔比錢''
垃圾
成班逆轉都係垃圾

做圖屈人 忍夜d人 真係最叻
講野1d可信性都無!!
ed圖   好明顯自己做的  
離譜!!

玩過星曲WEB

佢呃人佢衰 你可以報警
未收錢就比a/c-.- 你自己都有少少責任

原帖由 kitchi2000 於 2008-6-8 02:11 PM 發表
講野1d可信性都無!!
離譜!!

邊到見到做圖呀?
唔好玩啦

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kitchi2000 於 2008-6-8 02:11 PM 發表
講野1d可信性都無!!
離譜!!

小朋友 大個啦-.-仲做圖  我洗做圖 我仲有大把相廢事擺咋 一張張擺要時間架 好似你咁低b咩 名又唔敢留 淨係開個ac屈人做圖

唔岩你做張圖俾我睇@@"我想睇你點做圖 加幾真下@@ 口講你又話冇證據 有證據喇你又話改圖 逆轉  一個字強

個艾倫凸講D野都好信?
佢夠係喊頻同狂迷講衛國睇邊個刷聲刷得快,慢果個DEL A/C啦!
佢係有信用DEL左隻艾倫凸啦=.=
呢條友正一過街老鼠啦!

死黑依,,,
你有冇拎返acc上返去死你自己知,,

十週年勳章(賀詞)

原帖由 有有 於 2008-6-8 03:15 PM 發表
死黑依,,,
你有冇拎返acc上返去死你自己知,,

你傻都唔係咁呀 我都冇收到錢 我拎去死咪 姐係倒自己米 咁簡單都唔識諗-.-讀多d書啦

d人咁狗,仲唔入錢咪post個電話出黎大家打爆佢

真係CHEAP呀~  睇埋圖都話人係改圖...勁呀..你咁醒改黎睇下啦..
呃左人野仲咁大聲話人屈你..真係笑死人..~

推返上去比人睇啦

十週年勳章(賀詞)

推 俾人睇下佢既狗行

我又幫你推下啦0.0"見係你呢個笨依

十週年勳章(賀詞)

原帖由 aoiyukishi 於 2008-6-9 06:24 AM 發表
我又幫你推下啦0.0"見係你呢個笨依

凸= = 順手推 @@

挑...只係識買國主...升出黎既做到1個星期..無個長..有春用咩..之前我地見呀依隻ac有感情先廢搶喳..1早夠聲啦...艾倫吾係話叫我地放棄咩>??又話佢有100set洞冥???100set做吾到國主...笑...而家我地咪又係四國加盟主??逆轉收皮!!

佢2公婆好撚柒-v-'戈2000蚊都要呃-0-'
織姖真人見過佢[妹妹仔1名].
成日話撈咩大茶飯!原來就係呃人ac@0@
樓主.登你好吾抵!以後帶眼識人!

挑...d對話加加減減  你整係影抵佢地仲未比錢ge事    唔影抵佢地話你上返個號自殺ge對話?  有無做過你自己知 e+屈人2000蚊買你個廢60棍 我夠旦講當初佢地早比左錢  你一早自殺左  佢地等到咁遲都未比 主要因為匯錢麻煩等幾日同埋你個幫會有人刷返你個國佢地驚你盜號自殺 e+ 係你自己心急左  人地一話匯左錢  就即刻做野  e+衰撚左周圍唱人周圍叫人睇你d 自吹自雷 我睇過你d圖片 全部都唔連接    你居心可測

原帖由 梵音 於 2008-6-9 02:08 PM 發表
挑...d對話加加減減  你整係影抵佢地仲未比錢ge事    唔影抵佢地話你上返個號自殺ge對話?  有無做過你自己知 e+屈人2000蚊買你個廢60棍 我夠旦講當初佢地早比左錢  你一早自殺左  佢地等到咁遲都未比 主要因為匯錢麻 ...

想話人都唔洗開新AC掛= =
明眼人一睇都知咩事啦
艾倫平時大大聲講野,,E+收晒皮啦''
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:09 PM , Processed in 0.150703 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存