2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 誅仙Online 外掛當道.你種玩5玩??
樓主: ■暗龍■
go

外掛當道.你種玩5玩?? [複製鏈接]

就係殺得唔多..攪到我灰灰地..先開哩個post...-=-"
封測...就已經-=-....唉...

封測個防外掛封你ac 5分鐘姐
你估公測唔做野?
你唔玩你既事=.=大把玩家玩
果陣冇外 都有gm做野啦
不過係慢d姐
你估開外掛d人好過隱?

玩過星曲WEB

玩乜春外掛game丫...
放棄啦大家..

乜灰灰地=唔玩~"~?   
封測都唔做野...難道公測先黎做..?
真係好難講...公測會5會捉人...唔通封測特登比人用外掛叫佢地爆lv@@?
開外d人唔過癮?? 有錢賺嫁喎..點解唔過-=-"?
唔明..咩 果陣無外 都有gm做野啦 <-- 唔明解..
講真..我自己好想玩哩隻game種希望佢無外掛...係佢官方果個客棧到開埋post..
哂時間..影左好多外掛相 post上去..希望佢地肯捉人......但......

唉 前幾天我已經不玩,
排名榜80%以上都是外掛的,
財富榜的都是外掛集團分身萬千打聲材賺回來的,
本來對於防外掛機制的出現很雀躍,卻是一點效用也沒有,對官方失望透,
再者外掛都是set好的,就算殺了又會跑回來。
點解新幹線咁多外掛?先係完美、武林……就連誅仙(還是CB)都外掛當道,
又唔見其他game如CEO(雖然畫面好白痴…)會一堆外掛?
奸商就係奸商!學誅仙作者蕭鼎一句︰BS之!!

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-6-17 09:53 PM 發表
乜灰灰地=唔玩~"~?   
封測都唔做野...難道公測先黎做..?
真係好難講...公測會5會捉人...唔通封測特登比人用外掛叫佢地爆lv@@?
開外d人唔過癮?? 有錢賺嫁喎..點解唔過-=-"?
唔明..咩 果陣無外 都有gm做野啦  

你玩過佢公司既武林外傳應該會知,武林十大有個大傻叫瘋狂怪人,佢用外掛收錢帶新手升,基本上所有武林人都知,但係GM從未做過野,今時今日佢a/c仲係度囉

未玩過..武林喔=-=..不過..新斷線..真係.....唉-=-

忍影世界

封測第2日升到4x lv 見到好多外掛已經連acc 都俾埋人地

原帖由 YuNG爺 於 2008-6-17 08:41 PM 發表
你估公測唔做野?
不過係慢d姐
你估開外掛d人好過隱?

你俾個例子我新幹線d game係無外掛既ok嗎

知名度最高既ro, 100%人口係外掛 (係有手動玩家既, 不過個比例唔足以拉返去99.9%度)
好經典既遊戲rf, 最近俾外掛搞到成隻game接埋左
同誅仙90%似既完美, 我沒玩過, 但據說外掛已平民化

新幹線代理既game何止3隻?
但係每一隻佢都係周街外掛

誅仙... 得閒玩下算, 唔值得擺錢落去晒
反正你玩埋hkd都唔會夠人地24小時全自動賺

睇D對話重好笑過玩LAW~~~我就用HKBN既打怪LAG到爆唔玩~~

邊隻game係無外掛架? 多又好小又好 有就係有~
問題就係間公司點樣去做野ja~全部都係外掛唔通捉撚晒的人咩?
佢最多周不時捉幾個...捉到無咩人佢搵條毛呀~咁唔滿意咪唔好玩lo~~唔使咁激動既@@

原帖由 EDGE 於 2008-6-18 01:25 AM 發表
問題就係間公司點樣去做野ja~全部都係外掛唔通捉撚晒的人咩?
佢最多周不時捉幾個...捉到無咩人佢搵條毛呀~咁唔滿意咪唔好玩lo~~唔使咁激動既@@

你好似最激動喎~呿~

原帖由 EDGE 於 2008-6-18 01:25 AM 發表

睇你講野硬膠膠!再回~
乜撚野唔捉撚晒d人呀?周街人見人就吊,唔小心吊埋老味咪唔撚捉周街d人囉~你硬膠膠架?
你老味玩遊戲要守規則,開局條友講明規矩,拳頭大既維護法規使人守規則,無呢三樣你玩撚條毛!
家吓邊一個開局呀?邊一個權頭大呀?邊一個有責任使人守規則呀??咪新幹線囉~
佢肯開波清場,所謂殺雞駭猴,除左外掛集團,邊撚個敢冒封acc之險犯禁呀?
你撚識講邊隻game無外掛,有無睇下多與少呀?你撚識講邊間遊戲商點做野,有無睇下寬與嚴呀?
隻game唔撚值得玩,唔玩佢都可以批評佢!你個人硬撚膠膠地,唔識你都可以小吓你既~呿

有外掛有唔同原因

1. 代理問題
如果第一個外掛出現就即刻鎖左佢, 其他人就會驚
只要一出現有人想過界, 全部機會都唔洗俾直接delete account
咁樣既話, 仲邊度會有人敢用外掛
但係新幹線無咁做, 100人先捉1個, 仲要剩係凍結5分鐘
5分鐘我去個廁所返黎又可以再掛過

2. 機品問題
我唔覺韓國日本有咁多人用掛
當然代理有汁正黎做, 但同時亦唔係多人去做衣d野
因為大家都係想好好地打機
唯獨是香港, 台灣同大陸...
有眼自己睇, 100%全部人口都係外掛既遊戲都真係幾難想像, 但成功左

*一隻遊戲如果全部都外掛, 用掛既繼續掛, 新手唔敢玩
(半個server既人都掛到頂lv, 你仲1lv慢慢升上去?)
久而久之, 掛到悶既人走, 無新既人加入, 愈賺愈少, 跟住就會收檔

其中利益權衡我唔明點解咁多人都唔明, 或者明都扮唔明
等自己用外掛都有晒藉口
垃圾代理, 都係因為有人爭住去做垃圾先會出現

十週年勳章(賀詞)

原帖由 YuNG爺 於 2008-6-17 08:41 PM 發表
你估公測唔做野?
不過係慢d姐
你估開外掛d人好過隱?

係做到野完美就唔會有咁多外掛啦
10幾個妖精係到開外掛打 出一隻怪3-4個沖埋去打
新幹線出名無能

原帖由 Suede 於 2008-6-18 09:39 AM 發表

係做到野完美就唔會有咁多外掛啦
10幾個妖精係到開外掛打 出一隻怪3-4個沖埋去打
新幹線出名無能

呢位人兄講野就岩聽...唔似得的顛狗係咁吠 以為自己打幾隻粗口字好撚串好撚型咁..真係柒下柒下-.-
都廢撚事理的ON9仔@@ 講埋的野9唔撚答8...

原帖由 神風WindGear 於 2008-6-18 03:06 AM 發表

有外掛有唔同原因

1. 代理問題
如果第一個外掛出現就即刻鎖左佢, 其他人就會驚
只要一出現有人想過界, 全部機會都唔洗俾直接delete account
咁樣既話, 仲邊度會有人敢用外掛
但係新幹線無咁做, 100人先捉 ...

代理問題就無計...之前玩過幾隻GAME開頭都係話嚴捉外掛...之後通街係都捉唔晒..咁就汁左
有外掛點會小人用呀~而家封測咁誇張...公測點做野我就唔知..不過擔保同封測差唔遠...
由其係的台灣老 捉左未掛多個囉...沒完沒了既..識好多人都係咁

無本事咪撚出聲啦,講唔夠人係度淆底做巢皮~呿
做得烏龜就要縮頭~龜佬

你得個吠好撚型 ?
你好撚有本事?.? 想問下咩本事呀?_? 打幾隻粗口字就好撚有本事?  
淆底都唔撚係淆你呢的傻仔啦~ 又龜頭又龜佬 你柒小陣啦 唔該A_A

有條傻hihi講以下幾句︰
「邊隻game係無外掛架? 多又好小又好 有就係有~
佢最多周不時捉幾個...捉到無咩人佢搵條毛呀~(後面廢話)」

廢人廢語!廢人既意思係要新幹線咪撚捉外掛~捉撚外掛即係無撚人玩~
捉外掛會無撚人玩?關撚事呀?!仲唔認硬膠膠?

比人小幾句就話「呢位人兄講野就岩聽...」~~呿那媽,咪撚柒啦!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:52 PM , Processed in 0.029499 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存