2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 誅仙Online 外掛當道.你種玩5玩??
樓主: ■暗龍■
go

外掛當道.你種玩5玩?? [複製鏈接]

原帖由 gn746230 於 2008-6-18 06:19 PM 發表
有條傻hihi講以下幾句︰
「邊隻game係無外掛架? 多又好小又好 有就係有~
問題就係間公司點樣去做野ja~全部都係外掛唔通捉撚晒的人咩?
佢最多周不時捉幾個...捉到無咩人佢搵條毛呀~(後面廢話)」

廢人廢語 ...

你條傻仔理解能力都幾撚低過人架WO~~唔撚夠人串就令反我發表的野黎講..你真係好撚柒~

我舉例全部外掛唔通捉撚晒?無話唔撚捉..你真係柒到無朋友...懶撚晒醒..唔好笑撚死人...柒西
捉撚晒無人玩~捉外掛會無撚人玩?關撚事呀<----呢個好似你係既意思WO 傻西..咪撚係到扮撚晒野" 正一垃圾-.-
連幾句野都睇唔撚明...就咪撚學人串啦 (笑)

原帖由 EDGE 於 2008-6-18 06:31 PM 發表

你條傻仔理解能力都幾撚低過人架WO~~唔撚夠人串就令反我發表的野黎講..你真係好撚柒~

我舉例全部外掛唔通捉撚晒?無話唔撚捉..你真係柒到無朋友...懶撚晒醒..唔好笑撚死人...柒西
捉撚晒無人玩~捉 ...

終於自認龜佬、傻hihi、廢人啦!?嘿嘿,等撚左你認好耐嚕~

回正題~你up乜撚柒呀?你反問人唔通要捉撚晒d外掛咩,已經講左你既立場係唔要捉撚晒d外掛啦~傻hihi又發作?

後面幾句你自己翻譯吧,完全唔知你up乜撚柒~係度扮傻呀?
而家新幹線有撚捉撚晒d人呀?有搵唔撚到條毛?你講乜春呀?你思覺失調定真係低能架~呿

唔通捉撚晒的外掛~我既意思係無可能捉得晒的外掛 柒西 你係唔撚係傻架? 講咁撚耐都唔明 你真係on撚鳩鳩

捉撚晒無人玩~捉外掛會無撚人玩?關撚事呀<<--我邊一句意思係捉撚晒外掛會無人玩? 明撚未 柒西~~呢句係你自己既意思渣 白痴仔 醒未?_?

而家新幹線有撚捉撚晒d人呀?有搵唔撚到條毛?<---邊撚個話新幹線捉撚晒的人 係你條傻西以為係on柒鳩-.-

原帖由 gn746230 於 2008-6-18 06:46 PM 發表

終於自認龜佬、傻hihi、廢人啦!?嘿嘿,等撚左你認好耐嚕~

回正題~你up乜撚柒呀?你反問人唔通要捉撚晒d外掛咩,已經講左你既立場係唔要捉撚晒d外掛啦~傻hihi又發作?

後 ...

我見到你就真係呿..成個大陸新移民咁..岩落到黎?咩都唔撚識
出街去問下是但一個人都知隻隻game都會有外掛..每一隻game用外掛既人都比正常唔用既多..你叫人捉撚晒d外掛
叫人地個代理食屎??而家咩都唔知果個係你...柒撚朦朦咁..識打幾個粗口有撚用??你睇你講野有乜撚野point係到
岩落黎就唔該你識多小小野先好係度嘈啦..好似對撚住個智障咁

原帖由 EDGE 於 2008-6-18 06:58 PM 發表
唔通捉撚晒的外掛~我既意思係無可能捉得晒的外掛 柒西 你係唔撚係傻架? 講咁撚耐都唔明 你真係on撚鳩鳩

捉撚晒無人玩~捉外掛會無撚人玩?關撚事呀

睇你條傻西係度扮傻~好啦,講比你知你有幾柒啦︰

「我既意思係無可能捉得晒的外掛」,「佢最多周不時捉幾個...捉到無咩人佢搵條毛呀」,傻仔話無可能捉晒d外掛,又話成日捉可能捉到無咩人佢搵條毛呀~柒一

傻仔話「佢最多周不時捉幾個...捉到無咩人佢搵條毛呀」~又話無講過新幹線會捉晒d外掛~柒二

傻仔話「全部都係外掛唔通捉撚晒的人咩」,而捉撚晒d人就會無人玩,傻仔又話佢意思唔係咁,即係捉撚晒d人都會有人玩~柒三

好撚柒呀你~~

原帖由 EDGE 於 2008-6-18 07:08 PM 發表

我見到你就真係呿..成個大陸新移民咁..岩落到黎?咩都唔撚識
出街去問下是但一個人都知隻隻game都會有外掛..每一隻game用外掛既人都比正常唔用既多..你叫人捉撚晒d外掛
叫人地個代理食屎??而家咩都唔知果個係你.. ...

哎唷~唔夠人講係度吠呀?CRY OUT 丫笨~~

你真係..係唔係未受過香港高等教育既洗禮??
理解能力=-10..對住你睇黎我唔使再回呢個post了
同你嘈我真係第一次覺得自己好cheap...點解會同個智障係度嘈
你慢慢諗下你柒係邊啦..柒其實形容唔到你

睇你四十樓既低能發言︰「唔撚夠人串就令反我發表的野黎講」,真係笑撚死我

講point呀?緊係針對番內容啦,而家我小緊你講既野呀傻西,唔用你既野黎講我咪無point~有point就話唔夠串,無point就話有夠串,唔怪之得你咁串啦~

原帖由 EDGE 於 2008-6-18 07:19 PM 發表
你真係..係唔係未受過香港高等教育既洗禮??
理解能力=-10..對住你睇黎我唔使再回呢個post了
同你嘈我真係第一次覺得自己好cheap...點解會同個智障係度嘈
你慢慢諗下你柒係邊啦..柒其實形容唔到你

好心你講野中point啦,不知所云~
四句都係廢話~真是呿那媽~

開左個post變相比你地開戰tim 哈~~
捉哂d外掛...唔=無人玩嫁喎...反而無外掛 先多人玩呀.....出到去d人都會話
"下..外掛game黎"?唔玩...邊有人會問..."有冇外掛既先.無唔玩嫁" <--   ???
更係無外掛先多人玩啦化.....無外掛d人先肯用真錢買野啦化(有外掛你買野都唔夠外掛升得快
咁買黎把鬼...用真錢都唔夠d外掛集團洗錢洗得快...難道.用真錢換外掛錢-=-?)

不過....新斷線個大佬.....真係!!! 個腦無問題都要去睇下e生.....囉

十週年勳章(賀詞)

有錯又好;冇錯又好 唔洗下下講粗口掛
係咪唔講一句粗口 生命會受到威脅丫?
叫得討論區就緊係討論啦 冇啦啦係到罵人
仲要追住黎咬  人地殺左你全家咩
反醒下啦  細路仔/不知所謂既年青人

他人以粗言待你,你的生命因此受傷嗎?你家人因此死光嗎?你會受驚嚇因此屎尿橫流?
今日的年青人竟如此禁不起

閣下與EDGE一唱一和外,這篇亦無討論性可言。上水留過言再走不遲吧。

原帖由 harlem 於 2008-6-17 10:08 PM 發表
唉 前幾天我已經不玩,
排名榜80%以上都是外掛的,
財富榜的都是外掛集團分身萬千打聲材賺回來的,
本來對於防外掛機制的出現很雀躍,卻是一點效用也沒有,對官方失望透,
再者外掛都是set好的,就算殺了又會跑回 ...

下你上唔到就話人外掛??
我都上到1xx名喇
ser1 第1x名(紫火xx)都係自己手1升的(我個fd)
1ser最有錢 飄零 我日日同佢地組隊升lv wo
唔信入1ser搵我   神魔禁地  病君

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Suede 於 2008-6-19 09:18 AM 發表
有錯又好;冇錯又好 唔洗下下講粗口掛
係咪唔講一句粗口 生命會受到威脅丫?
叫得討論區就緊係討論啦 冇啦啦係到罵人
仲要追住黎咬  人地殺左你全家咩
反醒下啦  細路仔/不知所謂既年青人 ...

原帖由 gn746230 於 2008-6-19 12:20 PM 發表
他人以粗言待你,你的生命因此受傷嗎?你家人因此死光嗎?你會受驚嚇因此屎尿橫流?
今日的年青人竟如此禁不起

閣下與EDGE一唱一和外,這篇亦無討論性可言。上水留過言再走不遲吧。

我講既係 你唔講一句粗口係咪生命會受到威脅丫?  唔係你比人罵而因此受傷  唔該睇清楚先回

e篇野就係討論緊 有外掛你仲玩唔玩  點會無討論性?

原帖由 Suede 於 2008-6-19 04:57 PM 發表

我講既係 你唔講一句粗口係咪生命會受到威脅丫?  唔係你比人罵而因此受傷  唔該睇清楚先回

e篇野就係討論緊 有外掛你仲玩唔玩  點會無討論性?

我有講過生命會受到威脅?比人罵既人生命也會受到威脅嗎?不知所謂!

e篇野係有討論,不過你50樓既留言有討論過「有外掛你仲玩唔玩」?反醒下吧!

講多無謂 收嗲未?
你玩唔玩你自己既事
咁都好嘈?投完票咪算數囉
有外掛你仲玩唔玩 我地星宿呢班玩 夠埋埋黎

原帖由 ~浩宏~ 於 2008-6-19 04:35 PM 發表

我都上到1xx名喇

下...咁你咪比佢講中左....係手動又上榜既果20%囉~"~
ha...講笑^^" 不過..我ser2 5知最有錢係幾多...講個數目黎聽聽得5得先=-=

原帖由 ~浩宏~ 於 2008-6-19 04:35 PM 發表

我都上到1xx名喇

教人點賺錢啦~兄台
我日頭番工,夜晚番學,零晨先玩得咋,a/c多數比朋友玩,邊有你地咁多時間同外掛鬥呀~

原帖由 YuNG爺 於 2008-6-19 05:06 PM 發表
講多無謂 收嗲未?
你玩唔玩你自己既事
咁都好嘈?投完票咪算數囉
有外掛你仲玩唔玩 我地星宿呢班玩 夠埋埋黎

其實..我覺得你好煩...成日都話 夠做埋黎(我估你打錯字啦今次)..成日都係咁講..
好hard-sell囉我會覺得.....你hard-sell..hard成咁..有需要嗎??

無人討論..無有人要求..咁種點有進步..個個都咁唔玩就算唔出聲..咁真係五十年不變囉!...(咁新斷線無能無計啦)
同埋..聽過你之前既post...睇到你之前玩武林..但我會相信..武林都係外掛太多攪到你/你班fd放棄^^"
我相信..你/你班fd 遲下都會咁散團...我會笑你..e家hard-sell到咁^^"到時咪又係88~~~
最後..真係有需要hard成咁-=-???

原帖由 gn746230 於 2008-6-18 02:24 AM 發表

睇你講野硬膠膠!再回~
乜撚野唔捉撚晒d人呀?周街人見人就吊,唔小心吊埋老味咪唔撚捉周街d人囉~你硬膠膠架?
你老味玩遊戲要守規則,開局條友講明規矩,拳頭大既維護法規使人守規則,無呢三樣你玩撚條毛 ...

其實你講得好岩..佢開得黎講埋規則..我地守完..但唔守既人..應該新斷線做野......好鍾意你哩一句

隻game唔撚值得玩,唔玩佢都可以批評佢!
開得隻game係哩個社會...社會上面又有人...佢就預左比人批評..比人指指點點....比人黎拎比較...
做得好一定會有人讚好(誅訕技令.畫面令)....做得差一定會比人小(e家已經係啦..外掛問題..)
而果d話..唔玩自己事...咁叻自己整一隻game出黎......果d人..就真係....唉......
向惡勢力低頭!"!?.....新斷線無能..真係....無言^^"..無辦法.人地開game 我地係玩果個..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:59 PM , Processed in 0.042438 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存