2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 蒸氣幻想 玩左依隻game 一日的感想-0-''
返回列表 發新帖 回覆
樓主: SANDRAHYC77
go

玩左依隻game 一日的感想-0-'' [複製鏈接]

原帖由 SANDRAHYC77 於 2008-6-20 05:42 PM 發表

玩針對?
你鐘意依隻game的話,我就除左講公喜之外就諗唔到講咩=)
又唔係隻隻game d怪都"全部"主動 大部分怪都不主動的
有功夫世界 曙光 天龍 飛飛 夢之歷險 etc.
唔係我高求 只是最基本的 ,,你pccw 不過 ...

咁耐以黎我玩親既game除左新手個陣d低lv怪被動 大部分都主動  
你講既曙光係1定2 1我都有玩過 玩到112lv 9成主動
我唔係hkbn 呢d我唔知 不過樓主你用咩顯示卡

原帖由 一個無聊人 於 2008-6-20 07:48 PM 發表

咁耐以黎我玩親既game除左新手個陣d低lv怪被動 大部分都主動  
你講既曙光係1定2 1我都有玩過 玩到112lv 9成主動
我唔係hkbn 呢d我唔知 不過樓主你用咩顯示卡

我玩曙光2 =) 依家冇玩
GeForce  7600GS/256MB

原帖由 andywong321 於 2008-6-20 06:02 PM 發表
好彩我冇任何lag既問題
而打王話會比成堆野圍
依個系統好正常.....d兵仔緊係護住隻王-0-"
至於技多你按到想死
冇技你話小技,多技又話多得制..真係唔知點做先岩你地口味
d怪唔主動,低lv組高lv 就可以去勁遠吸了
...

我冇話依隻系爛game先 不過唔知你話緊邊個 或者係唔係話緊人-_-
我知護王個系統好正常 不過太多來護-_- 就算不是王也很多怪冇啦啦彈出黎圍你
佢真系成8-9個技要禁架 過多囉 適量ok?
我估佢有限制幾多lv系吸吾到exp=)

回復 1# SANDRAHYC77 的帖子

玩畫面靚既ONLINE就玩GE Online啦,一睇都得呢隻唔係sell靚畫面~ 想真係好玩就玩RF啦,唔好玩呢隻( 不過終於接埋左,因為有RF2出 ),GE既玩法都OK正... 對依家新既ONLINE就唔好太多要求喇,我呢世人玩過最正既online 都係RF,之後係GE,最後係RO.......其他果D玩兩玩當消磨時間算吧~

笑傲無雙

我又唔多覺多技能BO
你有冇玩魔獸啊~~2X幾個技能~~咁你點算啊~~打王過陣先真係按死你
多怪圍~~我諗依隻GAME唔係第一隻~都唔會係最後一隻~~有D GAME比怪圍的情況比依隻緊嚴重
又如何~~D人都係咁玩

蒸汽賣點是比較著重國戰, PVP
任務方面, 一樣有人會解, 但以我所知, 大部份都無人解的=.=
解既一係就鍾意玩OLG任務睇劇情, 一係就等錢洗=]

至於Lag方面, 由公測第一日玩到宜家, 除左頭兩日比較Lag之外, 宜家已經好順了(我網上行的)

Boss附近多小怪好正常吧, 如果你打Boss時無小怪圍你咁咪好易打? 失了挑戰性就不叫Boss吧=]

大地之樹某玩家留

唉~
5知係隻game廢定部機廢
次次玩都5過5分鐘
令到我都冇乜心情想玩
岩悶始果時連去邊到打怪到5知
d衫真係好樣
完美新手d衫件好果佢
次次5係lag到要重開
就係佢自動關
無奈......

十週年勳章(截圖)

-.-暫時仲未試過ser爆係點

我覺得幾好啦,, 唔差!!至小好玩過ECO,, 個人覺得
lag.. 我又冇wo.. 完全冇樓主所講既問題
至於王既問題,, 多怪就一定嫁啦,,
but基本上都唔洗打,, 一定有人打
唔知係咪我個小王廢啦,, 我打肥肥隻小王

笑傲無雙

我剩係同fd玩大地
搶古代中間個陣最多80~100人
我都無lag...可能個度少人掛
仲有技多問題...我想問你地唔係學哂咁多招技掛
其實隻隻職都係得幾招技學(實用)最多一隻職都係8招(實用技)

有多技幾好 我通常用1,2招怪秒殺高lv怪
之後又用其他招再秒3,4招 5,6招
之後1,2招就差唔多cd完咁...
殺人個陣可以連哂d技(個人本身鐘意連技 好似玩信長咁 可以訓練靈活性)如果真係1,2下殺一隻
咁我諗你轉返玩墨香可能岩你多d

最重要係任務問題...可惜..我想講呢隻game可以連主線任務都唔洗解 係多少少錢 同埋有d ok既裝送(打王掉出黎既裝更神)
一開頭做寵物>轉職 可以直衝去p藍國人+衝等

覺得有點問題就係..pk既地圖可唔可以大少少/多元化d 因為古代個度 真係4,5十人 就可以霸哂全圖(殺哂d怪 計重生 再殺咁..)

老老實實樓主要求真係多左~~~~我玩左咁多online game!!~~做得好果d又多外掛!!!~~~

呢只game真係算唔錯喇!!!d畫面同戰鬥模式!!!都算ok!!起碼比大部份 game都好!!~~~~

起碼佢無外掛同唔使錢重有遊戲水平都算係中等!~~~~~

當然佢有佢既唔好處!~~~~

樓主既要求我睇要係wow先滿意到你!!!~~~~

近期都新game都玩過好多eco,天龍等等果d都玩過~~~~唔信你可以去玩下天龍同eco果d你就知咩叫外掛咩叫悶

笑傲無雙

剛才留了一缺點還未說
這game太易升等了吧 4~5日便上5字頭

@@港板會好點八ma?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:22 AM , Processed in 0.031122 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存