2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 自唱錄音室 momo@2kf.bsc - 甜甜的
go

[自唱] momo@2kf.bsc - 甜甜的 [複製鏈接]

哈哈 好耐冇po過歌了 今次錄左呀jay 既 甜甜的 =]

仲要扮小朋友唱...所以讀錯字係小不免嫁喇...

大家唔駛理我d 錯字嫁喇 XD

其實係藉口....因為我d普通話真係好屎 =]

聽歌吧~

甜甜的

我輕輕的嚐一口 妳說的愛我 還在回味妳給過的溫柔
我輕輕的嚐一口 這香濃的誘惑 我喜歡的樣子妳都有

妳愛過頭竟然答應我 要給我蜂蜜口味的生活
加一顆奶球我攪拌害羞 將甜度調高後再牽手
妳的愛太多想隨身帶走 想妳的時候就吃上一口
我溫熱著被呵護的感受 卻又擔心降溫了要求

※我嚐著妳話裡面的奶油溜啊溜 聽過的每句話都很可口呦啊呦
 那些多餘的畫面全被跳過 妳的眼中只有我

#我輕輕的嚐一口 妳說的愛我 還在回味妳給過的溫柔
 我輕輕的嚐一口 這香濃的誘惑 我喜歡的樣子妳都有

*我輕輕的嚐一口 妳說的愛我 捨不得吃會微笑的糖果
 我輕輕的嚐一口 份量雖然不多 卻將妳的愛完全吸收

我微笑著讓香味停留 緣份走到這也賴著不走
像夾心餅乾中間有甜頭 繼續下去不需要理由

Repeat ※,#,*

我輕輕的嚐一口 妳說的愛我 還在回味妳給過的溫柔
我輕輕的嚐一口 味道香濃的說 我喜歡的樣子妳都有

Repeat *

已有 1 人評分威望 收起 理由
妹豬深田 + 90 鼓勵

總評分:  威望 + 90   查看全部評分

xDDDDD 我同你有得比啦D國語HAHAHA
你扮小朋友好可愛 XDD 但其實帶番D低B仔聲 HAHAHAHAHA
成首歌唱得都幾輕快添呀
呵護個呵字 FLAT左DD.. 其他都冇問題 XDD
可愛爆!!!! 我最鐘意入面個蕉~~~~
係你自己蕉GA?! OR BGM有?! CUTE爆!!!

我蕉嫁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
一take過呀個蕉   我成首歌最滿意就係個蕉XD
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-17 08:17 AM , Processed in 0.025021 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存