2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街頭足球Online 得到GM最新回覆, 2000FUN Kicks Online 版 禁止一切有關 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: N.Vidic
go

得到GM最新回覆, 2000FUN Kicks Online 版 禁止一切有關「洗經」的帖子 [複製鏈接]

原帖由 lawting 於 2008-6-22 12:42 AM 發表

快慢都係果句~~ 幾快都冇用 有技術咩??

送隻 100級都你 都控制唔到啦

洗經 買賣帳 爆水 咪又係同一樣野~~

明知自己理唔到  一係玩埋一份 一係唔好玩隻game囉 ~o~晒氣 ..擔心d小問題

係付出既問題.你咁志在人地d技術做咩呀.哂氣

原帖由 D.艾加 於 2008-6-22 12:48 AM 發表

係付出既問題.你咁志在人地d技術做咩呀.哂氣

咁計較虛擬世界既野做咩呀.晒氣

唔好玩囉 笨~唔玩kicks  現實好好做人 咪得囉 唔洗煩 ~晒氣

原帖由 lawting 於 2008-6-22 12:49 AM 發表

咁計較虛擬世界既野做咩呀.晒氣

唔好玩囉 笨~唔玩kicks  現實好好做人 咪得囉 唔洗煩 ~晒氣

你自己洗完經咪又係同d買ac同爆水既人計較~_~

而家d人對洗經改哂觀既
之前阿根廷..龍格保果時..
俾人鬧到成頁都係佢地個名

原帖由 D.艾加 於 2008-6-22 12:58 AM 發表

你自己洗完經咪又係同d買ac同爆水既人計較~_~

計較係你姐~~ 我由頭到尾都係話緊你 點解咁膠 剩係話 洗經 唔話買帳既人姐~都話你理解力低咖啦~

仲有我洗左 3場姐~_~ so wt?

講左 4頁你都仲係唔明人地個pt 係乜~_~ oh my god

買賣帳 洗經 爆水~_~點都影響唔到我 我都係咁玩~唔似你  all尿唔準賴風吹

哈.你地咁介意d人冇技術而拎住個高lv ac.唔抵得?所以就要走去做埋d無聊野?_?
成q日係度講技術.知你地好波啦 小弟不才.me lose lu/.\

原帖由 D.艾加 於 2008-6-22 01:14 AM 發表
哈.你地咁介意d人冇技術而拎住個高lv ac.唔抵得?所以就要走去做埋d無聊野?_?
成q日係度講技術.知你地好波啦 小弟不才.me lose lu/.\

我幾時有介意d人冇技術 而拎住個高lv ac呢...你唔止 理解能力有問題 ... 連咩人講緊乜野你都唔識分~~

我由頭到尾 都係講 洗經 <<冇罪 同買帳果d都係 同一類型既野黎~ 唔洗下下開post的~~

明白未呀你 ~睇黎真係要叫你一聲大哥

原帖由 miko=] 於 2008-6-22 01:02 AM 發表
而家d人對洗經改哂觀既
之前阿根廷..龍格保果時..
俾人鬧到成頁都係佢地個名

果時佢地唔識多開
所以反對人洗經
而家自己友識多開
所以讚成洗經 (o:

當時屌阿根廷洗經屌得大大聲果d
而家支持洗經(o:

原帖由 lawting 於 2008-6-22 01:16 AM 發表

我幾時有介意d人冇技術 而拎住個高lv ac呢...你唔止 理解能力有問題 ... 連咩人講緊乜野你都唔識分~~

我由頭到尾 都係講 洗經  

好似係你自己覺得洗經同買ac係同類型既野ja bor.唔代表我都覺得係架wo.你明唔明姐?_?

原帖由 D.艾加 於 2008-6-22 01:29 AM 發表

好似係你自己覺得洗經同買ac係同類型既野ja bor.唔代表我都覺得係架wo.你明唔明姐?_?

咁依覺得 洗經 唔岩 一味回post 唔代表大家都覺得洗經 唔岩wo 你明唔明姐?

你一早明呢個道理 大家唔洗講咁耐

原帖由 lawting 於 2008-6-22 01:31 AM 發表

咁依覺得 洗經 唔岩 一味回post 唔代表大家都覺得洗經 唔岩wo 你明唔明姐?

你一早明呢個道理 大家唔洗講咁耐

lol.我只係講自己既意見.冇人叫你搭嗲.都冇逼你地接受我既睇法

原帖由 D.艾加 於 2008-6-22 01:34 AM 發表

lol.我只係講自己既意見.冇人叫你搭嗲.都冇逼你地接受我既睇法

依家係你搭我地爹姐~ 唔好惡人先告狀~頭先個post我開 你入黎搭爹做乜?你寂寞搵朋友?

我開post 你入黎回 叫我搭 ?  諗下自己做過乜先好打啦 要組織咖

個人意見

雖然其他玩家因洗經而引致能力值較高(等級不同)會對其他人做成不公平的情況, 但最重要的敵人, 唔係其他玩家(不論洗經與否), 而係你自己.
"不要與人相比, 只求超越自己"

玩遊戲的原意係為左令自己開心, 如果玩左遊戲都係唔開心, 咁玩落去都冇意義.

原帖由 lawting 於 2008-6-22 01:43 AM 發表

依家係你搭我地爹姐~ 唔好惡人先告狀~頭先個post我開 你入黎搭爹做乜?你寂寞搵朋友?

我開post 你入黎回 叫我搭 ?  諗下自己做過乜先好打啦 要組織咖

喂喂pussy哥.你唔夠講呢.都唔洗講大話掛?_?我幾時有回你個膠post?_?點post之前用下個腦啦
拿,唔洗搵啦.你個膠post係度http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3044974&extra=page%3D83
唉.d人要講大話屈我/.\me lose again/.\我潛水算

認真 你覺得一場入左10球係技術既表現 pussy哥?
你咩料 我地好多人都知...
無錯你有技術... 但唔代表你就可以洗經囉....
你要洗無人阻到你  但你洗完為左d乜
洗左3場 入左十幾球喇   你講到自己咁勁...
不如就出去踢街場 3場認真同其他玩家交流下 都好過無無謂謂咁就入十幾球啦 係唔係先?

正如你所講  要話埋買賣a/c既人
無啦啦買左個高lv a/c 係仲快過洗經好多...
但係呢d係人地既事  點睇都唔多關洗經既事掛  
我認為無需要拉埋兩樣野黎講  

洗經係岩定係錯 好難講
其實同自己無抵觸  點解仲要搵野黎罵...
無錯 洗經係升得快d  好快升到
愈升得快 能力愈高  咁就可以sm但過自己lv既人(特別係新手)
可能呢個就係 佢地洗經既原因  
或者佢地想有多d排名
就好似以前 -6哥咁  永遠打33 佢企前面等波
一場入好多球  有人識守佢就踢走人....
佢平入係好高丫...  但係佢有咩技術 大家心裡有數
洗經洗到d lv番黎  無技術可言的
到時同大家打  大家嬴番晒佢地咪得囉  等佢地知道當初咁樣玩令到自己幾咁癈咪仲好

就好似我以前咁...
我岩岩爆水升到30果陣  我入d1-55場  我都係好能癈
笠笠仲話我  就係因為我太心急  搞到自己d基礎未打好
就同d高手打  我點會夠打丫  爆水係一個好錯既決定
技術係由慢慢打每一場打番黎   lv呢樣野只係其次
就算俾佢地洗經洗到50lv喇  無技術的  始終都係一條癈柴....
何必理人咁多... 打番好自己先啦

原帖由 SKyKiLl@@ 於 2008-6-22 02:32 AM 發表
認真 你覺得一場入左10球係技術既表現 pussy哥?
你咩料 我地好多人都知...
無錯你有技術... 但唔代表你就可以洗經囉....
你要洗無人阻到你  但你洗完為左d乜
洗左3場 入左十幾球喇   你講到自己咁勁...
不如就 ...

我冇話過 一場入 10球 係技術表現丫 sky哥~  

我都冇話過我有技術 所以可以洗經丫~

我由頭到尾 都係講緊一樣野 就係你地睇呢d野太在意姐~

我由頭到尾都係講~ 大家各有各玩 影響唔到任何人~ 咁洗經有乜問題?_?

同埋我 玩咁耐都唔洗經的~ 係今日洗左 3場姐~  體驗下咩叫洗經~同埋硬係唔明點解你地睇到洗經咁重要姐!

同埋我拉埋 買ac既人黎講  ~~ 係因為...洗經 只係d人 唔鐘意買ac  想自己洗隻 自己名既人物黎玩~

又冇傷天害理 咁你地咁多人 圍洗經既人做乜先?_?   洗經 同買ac 其實 咪又係同一類人~大同小異~

咁點解永遠冇人 屌 買ac 既人 要屌 洗經既人呢? 兩者都一樣 係唔洗 咩時間就有隻高lv~

我只想講一樣野 唔明點解 你地屌幾個月 都未屌到夠皮~~~ 唔知以為大新聞 一味屌洗經~

一個結論 你地多九如~~

原帖由 D.艾加 於 2008-6-22 02:12 AM 發表

喂喂pussy哥.你唔夠講呢.都唔洗講大話掛?_?我幾時有回你個膠post?_?點post之前用下個腦啦
拿,唔洗搵啦.你個膠post係度http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... a=page%3D83:smilie_ ...

我指緊 係呢個post喎 潛水員~

你呢個post 有冇回我先?_ ?咁叫講大話呀?_? 你都係去潛下水先啦

仲有 ?_? 家陣你一味 答非所問 迴避晒我既提問 叫我唔夠講?_? ok 啦~ u win  

原帖由 lawting 於 2008-6-22 01:43 AM 發表

原帖由 lawting 於 2008-6-22 03:49 AM 發表

我指緊 係呢個post喎 潛水員~

你呢個post 有冇回我先?_ ?咁叫講大話呀?_? 你都係去潛下水先啦

仲有 ?_? 家陣你一味 答非所問 迴避晒我既提問 叫我唔夠講?_? ok 啦~ u win  

wa呢個post係你開架 你都幾勁wo.你知唔知咩叫開post架醒目仔=0=你係呢個post講果d野叫回post
開post回post都唔識分 難怪都唔識分買ac同洗經
仲有.呢個post,我只係講自己既意見.係你引用我段說話回post先.咁仲唔叫搭嗲?_?
你兜完未姐?_?你柒左我又唔會笑你既
仲有呀
原帖由 D.艾加 於 2008-6-22 12:13 AM 發表

wa開機d電費會貴得過你買一個ac?_?
原帖由 lawting 於 2008-6-22 12:16 AM 發表

wa 你到底識唔識字 識唔識 閱讀理解=.= 人地講緊乜 都唔知

連你自己講緊乜都唔知~

一味斷章取義 我發覺我同你有代溝 睇下 可以stop 呢個話題

不如我俾 1粒鐘時間 俾你做下資料搜集 同埋睇清楚大 ...

我問你開機d電費會唔會貴過買ac.你咪又係唔知答左d咩出黎

原帖由 屎y 於 2008-6-22 01:24 AM 發表

果時佢地唔識多開
所以反對人洗經
而家自己友識多開
所以讚成洗經 (o:

當時屌阿根廷洗經屌得大大聲果d
而家支持洗經(o:

可以多開架?

救命呀
我知道pussy你d技術好勁啦
唔洗個個post都重提&強調自己技術勁啦
真係轟炸
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:01 AM , Processed in 0.031984 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存