2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街頭足球Online 得到GM最新回覆, 2000FUN Kicks Online 版 禁止一切有關 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: N.Vidic
go

得到GM最新回覆, 2000FUN Kicks Online 版 禁止一切有關「洗經」的帖子 [複製鏈接]

原帖由 D.艾加 於 2008-6-22 08:46 AM 發表

wa呢個post係你開架 你都幾勁wo.你知唔知咩叫開post架醒目仔=0=你係呢個post講果d野叫回post
開post回post都唔識分 難怪都唔識分買ac同洗經
仲有.呢個post,我只係講自己既意見.係你引用我 ...

我搞禁耐終於明你講咩
以你所講
即係買ac要比錢所以公平
咁我洗經都應該要比錢
咁樣就公平

原帖由 lawting 於 2008-6-22 03:47 AM 發表

我冇話過 一場入 10球 係技術表現丫 sky哥~  

我都冇話過我有技術 所以可以洗經丫~

我由頭到尾 都係講緊一樣野 就係你地睇呢d野太在意姐~

我由頭到尾都係講~ 大家各有各玩 影響唔到任何人~ 咁洗經有乜問題 ...

咁買a/c 付出既係金錢
人地有錢就可以買到一個高a/c
佢地點解話洗經唔岩  係因為大家洗經同唔洗經
兩者付出的 都係時間  
但無洗經的  要不斷輸輸嬴嬴  同其他玩家一齊打而升
但洗經的  可以有一個好令既戰績 同埋入球搶剷各方面
都比無洗經的玩家  多出兩倍/以上

無洗經既玩家  當然覺得咁樣好唔公平啦  呢樣值得體諒
點解之前咁多人會屌9 龍格寶個仔同恭子佢地呢
可能係因為果陣既每月排名既原因
佢地唔係憑自己實力嬴取gc 點  所有玩家都替有實力之士唔抵
可能你地唔在意呢d GC點啦
但係有D玩家好努力咁想嬴呢DGC點  係要靠自己打番黎
但你洗一洗經 就將人地既心血同目標破壞晒  呢樣係佢地俾人屌既原因

學你講... 無錯兩者係無抵觸果陣洗經當然唔係問題啦
有當有GC 派點呢個衝突既時候  洗經就完全係有問題
GC點 幾多錢姐  買咪得囉  好多人都咁諗
但點解咁多人  都未買過裝技 係KICKS入面玩緊?
人地努力咁打  想嬴一張點數
洗經既人最後嬴晒D點 仲大大條道理話自己無錯  呢D係道理?

洗經要洗靚個戰績無問題
戰績靚唔代表你就 = 勁
入球多亦唔等如你攻擊力好強
搶剷多 都唔代表你防守力驚人
呢D 排名只係一個數據  如果呢D數據唔係 GC 用黎計邊個最多 就嬴點數既話
我相信無人會反對有人洗經  

原帖由 囧囧囧乂峰 於 2008-6-22 10:59 AM 發表

我搞禁耐終於明你講咩
以你所講
即係買ac要比錢所以公平
咁我洗經都應該要比錢
咁樣就公平

咁開洗經店同賣ac既人比起.係咪對賣ac既人唔公平先  諗野唔好剩係諗一面
如果你洗完經比一筆錢gc.我倒不介意

原帖由 SKyKiLl@@ 於 2008-6-22 11:34 AM 發表

兩者付出的 都係時間  
但洗經的  可以有一個好令既戰 ...

如果我洗經商店 洗到排第一
我而家係呢到講
如果我洗到排第一
我會拎100gc點數還返比第二 100gc點數比第三 100gc點數比第四
咁樣大家係咪可以接受洗經?

笑傲無雙

我只能說一句:你衣家3x lv 我理撚得你以前點升
最緊要有人同我玩

笑傲無雙

仲有如果gc認為洗經係錯
咁龍格保個仔一早收撚左皮la

放心  我唔旨在呢d點數
你還唔還點數俾人與我無關
最緊要有場俾我玩  我理撚得你咁多

笑傲無雙

衣家e個現實社會
冇人會理你過程
結果先至係最重要

原帖由 D.艾加 於 2008-6-22 11:44 AM 發表

咁開洗經店同賣ac既人比起.係咪對賣ac既人唔公平先  諗野唔好剩係諗一面
如果你洗完經比一筆錢gc.我倒不介意

gc點=錢
=比左gc lol

原帖由 【滅天仇】 於 2008-6-22 12:22 PM 發表

gc點=錢
=比左gc lol

洗經好似唔洗比點gc-.-

原帖由 SKyKiLl@@ 於 2008-6-22 11:34 AM 發表

兩者付出的 都係時間  
但洗經的  可以有一個好令既戰績 同埋入球搶剷各方面
都比無洗經的玩家  多出兩倍/以上

無洗經既玩家  當然覺得咁樣好唔公平啦  呢樣值得體諒
點解之前咁多人會屌9 龍格寶個仔同恭子佢地呢
可能係因為果陣既每月排名既原因
佢地唔係憑自己實力嬴取gc 點  所有玩家都替有實力之士唔抵
可能你地唔在意呢d GC點啦
但係有D玩家好努力咁想嬴呢DGC點  係要靠自己打番黎
但你洗一洗經 就將人地既心血同目標破壞晒  呢樣係佢地俾人屌既原因

學你講... 無錯兩者係無抵觸果陣洗經當然唔係問題啦
有當有GC 派點呢個衝突既時候  洗經就完全係有問題
GC點 幾多錢姐  買咪得囉  好多人都咁諗
但點解咁多人  都未買過裝技 係KICKS入面玩緊?
人地努力咁打  想嬴一張點數
洗經既人最後嬴晒D點 仲大大條道理話自己無錯  呢D係道理?

洗經要洗靚個戰績無問題
戰績靚唔代表你就 = 勁
入球多亦唔等如你攻擊力好強
搶剷多 都唔代表你防守力驚人
呢D 排名只係一個數據  如果呢D數據唔係 GC 用黎計邊個最多 就嬴點數既話
我相信無人會反對有人洗經  

龍格寶個仔同恭子..正因為佢2個冇技術而洗經先會落得咁既下埸

其實洗經錯對..各有各講
倒不如大家列出洗經既好同壞處 令大家可以作一個參考?

「個人意見」

原帖由 Karl 於 2008-6-22 12:53 PM 發表

龍格寶個仔同恭子..正因為佢2個冇技術而洗經先會落得咁既下埸

其實洗經錯對..各有各講
倒不如大家列出洗經既好同壞處 令大家可以作一個參考?

「個人意見」

因為龍格保,恭子廢,所以洗經比人屌
因為你好勁,所以你洗經無問題?_?

原帖由 JJblood 於 2008-6-22 01:30 PM 發表

官官相衛!
只要係自己友.先可以並存

唔知平時作風好正義既板主小笠臣對於洗經有咩意見lol

原帖由 JJblood 於 2008-6-22 01:30 PM 發表

首先 我冇洗過經
其次 閣下既詞鋒如此尖銳
相信一定有好多意見想發表
唔知閣下既意見又如何 ?
願聞其詳

原帖由 JJblood 於 2008-6-22 01:53 PM 發表

你個簽名好正

原帖由 JJblood 於 2008-6-22 01:53 PM 發表

多謝閣下誇獎
不過我覺得洗經問題暫時算係灰色地帶...各執己見...
有人認為買帳號同洗經都係升等級既捷徑...亦有人認為洗經所牽涉既係戰績、數據等問題...對其他人唔公平...
我個人認為不論洗經定唔洗經既只要河水不犯井水...各有各玩...咁樣可以將衝突減至最低...
同埋我亦唔肯定洗經交易能否出現於討論區...因為佢並不涉及任何關於外掛或BUG等問題...
因此叫另一位版主代為發送電子郵件予官方...先再作進一步行動...

亦因如此...而家我對洗經交易既帖子暫時當普通交易帖子處理...直至官方回覆為止...

你咁樣番我舊帳我而家無野好回應
下期PCGW我會正式打一段澄清(if肥波比出街的話)
即使唔出得我一樣會post係度

原帖由 Martin_Wan 於 2008-6-22 06:06 PM 發表

你咁樣番我舊帳我而家無野好回應
下期PCGW我會正式打一段澄清(if肥波比出街的話)
即使唔出得我一樣會post係度

咩澄清?_?

原帖由 D.艾加 於 2008-6-22 06:08 PM 發表

咩澄清?_?

有人翻我舊帳話我講一套做一套
咁我咪認真澄清囉
我算比面啦掛
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:51 PM , Processed in 0.038962 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存