2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天龍八部(香港版) 你仲o係度等?《天龍八部》咁多人玩都好順喎!走進金庸 ...
go

[分享] 你仲o係度等?《天龍八部》咁多人玩都好順喎!走進金庸世界,今日全面改版! [複製鏈接]

你仲o係度等?《天龍八部》咁多人玩都好順喎!

走進金庸世界,今日全面改版!

官方網站:http://tl.gameone.com
帳號註冊:https://go.gameone.com
遊戲下載:http://tl.gameone.com/download.html#TL

香港版《天龍八部Online》公測至今,玩家人數節節上升,最高在線人數超過16,000人,除打破香港最高同時在線人數紀錄外,活躍玩家人數接近35,000人亦成為一時佳話,當中男女玩家比例為6:4,證明《天龍八部Online》除了對一眾喜歡網遊的男性玩家有吸引力外,女性玩家亦不罕見,玩家覆蓋年齡層更由10歲至50歲以上,絕對稱得上是老少咸宜的網上遊戲。

《天龍八部Online》公測至今已經2個月,首次大型改版「神器時代」已經推出,野豬暴走、神器系統、競技場、蹴鞠大賽、魔法衣櫥,5大賣點同步推出!全新第4組伺服器6月30日登場!

你仲o係度等入Game?《天龍八部》今日玩得好順喎!

全新改版內容:

野豬暴走
  全新聖獸山副本帶領各玩家體驗野豬大暴走的刺激場面,首個雙重副本任務絕對吸引,完成野豬大暴走任務後玩家更可以會得到珍獸技能書、低級還童天書和中級還童天書。此外副本中的暴龍還有幾會掉落珍貴「霸王龍寶寶」。絕對是玩家極品身份和超強實力的象徵!

神器時代
  血浴神兵,以血為生,超越等級界限的神兵利器即將現世,4把足以改變江湖實力平衡的豪華神器,為我們宣佈天龍神器時代的到來!玩家只要完成全新的「浴血神兵」任務,即可以取得打造「神器」的資格,在收集不同材料和圖樣後自行製作遊戲中最強武器。這4把將令江湖翻天覆地的神器,各自擁有不同的特殊能力,同時玩家更可以透過加工把已經成為神器的裝備提升等級,就算角色升級也可以讓神器長駐手中!

競技場
  全新嵩山封禪台中的競技場,不同於現時遊戲中兩個PVP活動「華山論劍」和「比武大會」,新的競技場所封禪台加入寶箱奪寶、盟主稱號、榮譽腰帶等更加趣味性的內容。競技場中將嚴格考校每個參戰隊伍的戰術與策略的運用,500人同時混戰的震撼場面,絕對令你血脈沸騰!

蹴鞠大賽
  每月一次的蹴鞠大賽已經爆發,通過蹴鞠大賽特使,玩家就可以進入牡丹碗,盡可能消滅各種蹴鞠怪物,最終消滅牡丹碗的終極BOSS「孫美美」!蹴鞠大賽讓玩家獲得相當於野外打怪5倍經驗值,配合本身《天龍八部Online》獨有雙倍經驗值加成,10倍升級速度,10倍遊戲樂趣!

魔法衣櫥
  元寶商店高級時裝大受歡迎,由於神器時代降臨,部分高級時裝圖樣流落民間,全新「魔法衣櫥」內容,只要是心靈手巧的縫紉達人,就能夠使用各種縫紉材料製作出元寶商店出售的高級時裝,最華麗時裝由你親手縫製!

《天龍八部Online》官方網站:http://tl.gameone.com
《天龍八部Online》帳號註冊:https://go.gameone.com
《天龍八部Online》主程式下載頁:http://tl.gameone.com/download.html#TL

07.jpg 08.jpg

洗唔洗係邊宣傳
東方果日上A1重唔夠?

哈哈
樓上講出好多人既心聲

咁多人玩'外掛'都好順喎!

哈哈   你講笑??
咁多外掛   你玩啊??
未入到古墓督已經比人用外掛技秒左.\/.

依隻game-0-' 吾玩好過玩'

d人唔玩走晒 咩唔lag lo  
神器時代<---- 咩姐叫人買多d點 買石頭 = ="
d外掛多過gm d 精子

點解官方D相永遠都咁靚既 我入到去就覺得爭好遠

希望30號  新ser! 真系封曬王技外掛啦  果d細外掛都冇乜要求啦
近期我響msn m群得知王技2外掛 堅定流就唔知啦    條友仲叫我入去睇...
alt+z+m = 強化
alt+z+a = 狂暴
alt+z+x = 咆哮
alt+z+1 = 吸血
alt+z+2 = 高級凝神
alt+z+3 = 高級移魂
alt+z+4 = 高級瞬影
alt+z+5 = 高級強身
alt+z+6 = 高級借力
alt+z+7 = 高級反震
alt+z+8 = 法魂
alt+z+9 = 高級反擊
alt+z+0 = 蠻力
以下王技:
alt+z+q
alt+z+w
alt+z+e
alt+z+r
alt+z+t
alt+z+Y
alt+z+f

緊係順啦,d人因為外掛問題都閃左一堆lu

大家玩唔緊要但唔好買點呀

十週年勳章(賀詞)

算撚數啦外掛八部

屌,捉外掛又唔見甘積極

原帖由 NO~way 於 2008-6-26 08:55 PM 發表
洗唔洗係邊宣傳
東方果日上A1重唔夠?

我同意

收爹喇~~~~~~~~~~~~

外掛GAME~~~~~~~~~~~~~

我本來就係小說迷

以前一開始知有呢隻GAME

內心既快感.... 令自己一路等€~

等呢隻GAME 既出現~

隻GAME 一出  

我即刻買包~ 買點

在GAME 買 永久熊  永久衫

換元寶....................

差D 想 開埋幫

我願意花費 玩一隻  自己喜愛既GAME

不過 玩左 唔係好耐

D 外掛 不知所謂既多

好奇怪既心態

我真係唔介意用錢玩GAME 因為我花費得起

但係要我用錢買外掛 來玩GAME      NO  WAY~~~

所以 我放棄左 一隻   曾經令我  期盼已久 既 GAME

原因 雖然 唔止 一樣~~

但最重要既原因~~~   係一隻  外掛既GAME

己經 唔值得 我去花 一毫子 一秒鐘 去玩

一種 對 天龍 失望 既感覺

感覺極重........

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:18 AM , Processed in 0.039929 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存