2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 大家成日話爛橙爛橙~~有冇諗過~~如果自己開既話 會唔會 ...
樓主: 封魔傳說
go

[其他] 大家成日話爛橙爛橙~~有冇諗過~~如果自己開既話 會唔會比佢更爛?   [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 pook 於 2008-6-27 03:45 PM 發表
樓主真係醒到無人有... 我話人幅畫畫得樣衰 我就一定要識畫畫?

唔係識唔識畫面問題~~而係你地既觀念錯哂~~
你地係消費者~~但唔係大哂~~人地比你玩~~
有問題當然投訴~~但你地係出面大聲嘈~~小小野就開post~~知唔知會好煩~~~

樓主...有批評 有意見先會進步 嫁...

論壇 係俾人發表 ”意見 俾人 討論嫁...講出心聲好正常姐

唔係點會叫論壇呢??

原帖由 斷翼 於 2008-6-27 03:48 PM 發表

同意

唔通廚師煮D垃圾比你食你仲要體諒佢= =?

哈哈 以呢個討論區既人黎講
仲要幫個廚師打氣添喔~~世界真係美好^^~

原帖由 麟=) 於 2008-6-27 03:40 PM 發表
唔比人批評架?

樓主  你唔係想出黎做偉人阿化?

唔係比唔比批評問題~~而批評可以好聲好氣咁講~~~
出面成班都嘈嘈嘈~~~一味係到爆粗話唔得~~
你係官方你一路做game  但同時一路比人嘈會點?

雖然你既諗法係好,但係你既比喻真係爛上加爛~

原帖由 Elvis星星 於 2008-6-27 03:41 PM 發表

真係講真,商人點可以同客人相比,係~我地只係黎玩,但係唔洗-出咩?,商人整隻GAME出黎佢地咪又係因為錢,咪又係為左自己~唔通真係同你有親咩- -"
話我地唔等?我地等左幾耐- -?你唔係唔知丫MA?
P.S:其實再係E種話題討 ...

但你有冇諗過唔係得你等~~個個等下就嘈~~
我封測已經係到玩~~係到等~~你地等果一陣  就係到嘈~~我地封測果d都未出聲~

原帖由 封魔傳說 於 2008-6-27 03:46 PM 發表

我出去開公~~我做錯野~~老闆真係冇話過我  仲改正我既錯誤lo
但你個觀念唔岩~~消費者就係人老闆~~咁我同你買野  我係唔係話你咩野  你就做咩野咁~~

老闆真係冇話過你....  咁你要做多d 唔同既"公", 認識下呢個社會喇

唉-.-廚c整d野食唔好食可以唔食,沒人迫你食
爛橙代理隻game唔好你亦都可以唔玩沒人迫你玩
又要玩又要嘈,....算唔算犯賤呢^^"?

原帖由 斷翼 於 2008-6-27 03:46 PM 發表

發洩情緒有問題?

只不過係每個人發洩方式有唔同

公司出錯預左要比人罵架喇

我要講既唔係公司問題~~公司絕對冇問題   
如果有問題~~點解我封測時冇依d野出??
而家係隻game既問題

原帖由 algol 於 2008-6-27 03:49 PM 發表
樓主...有批評 有意見先會進步 嫁...

論壇 係俾人發表 ”意見 俾人 討論嫁...講出心聲好正常姐

唔係點會叫論壇呢??

講出心聲係冇問題~~但講到爆哂粗~~小小野就開post  咁你話有冇問題?

原帖由 秋‧夜月 於 2008-6-27 03:53 PM 發表

老闆真係冇話過你....  咁你要做多d 唔同既"公", 認識下呢個社會喇

我有過3份   3份都係做左最小半年~~我唔知你地係唔係同我唔同~~
但我老闆真係冇話過我??  可能你同d老闆關係唔好

原帖由 封魔傳說 於 2008-6-27 03:52 PM 發表

但你有冇諗過唔係得你等~~個個等下就嘈~~
我封測已經係到玩~~係到等~~你地等果一陣  就係到嘈~~我地封測果d都未出聲~

SORRY~ 我都係玩過封測的,我重要係你個公會的- -"

原帖由 ♂永恆的星♀ 於 2008-6-27 03:53 PM 發表
唉-.-廚c整d野食唔好食可以唔食,沒人迫你食
爛橙代理隻game唔好你亦都可以唔玩沒人迫你玩
又要玩又要嘈,....算唔算犯賤呢^^"?

廚師整得唔好食~~
唔通大大聲係餐廳果到~~
大聲講埋粗口咁話d野唔好食咁咩~~
點解唔同主管講~~之後唔想食咪唔食~~

同隻game一樣~~隻game有小小問題~
唔通就要依樣嘈 果樣嘈咩~~
sd信同佢講咪得lo~~
真係唔等得唔好等

原帖由 封魔傳說 於 2008-6-27 03:57 PM 發表

我有過3份   3份都係做左最小半年~~我唔知你地係唔係同我唔同~~
但我老闆真係冇話過我??  可能你同d老闆關係唔好

我有話我比老闆鬧過咩?? 你覺得最少半年& 3份工好多?
我只係想話你知, 唔好太天真, 外面既世界好大....
而且唔鬧你係人情, 鬧你係道理....佢係有權鬧你

原帖由 秋‧夜月 於 2008-6-27 04:01 PM 發表

我有話我比老闆鬧過咩?? 你覺得最少半年& 3份工好多?
我只係想話你知, 唔好太天真, 外面既世界好大....
而且唔鬧你係人情, 鬧你係道理....佢係有權鬧你

對唔住~~我開工咁耐 真係未比人罵過  真係唔明你話 (而且唔鬧你係人情, 鬧你係道理....佢係有權鬧你)既意思

你唔話唔等於人地唔話得

你根本就係歧視梗o係到爆晒粗話人果一群 不滿意的 ""用家""

原帖由 銀星絮 於 2008-6-27 04:15 PM 發表
你唔話唔等於人地唔話得

你根本就係歧視梗o係到爆晒粗話人果一群 不滿意的 ""用家""

批評冇問題~~但係批評要爆粗??

如果人做錯小小野~~人地細細聲批評你~~你又知道既  你都唔會咁嬲~
但你做錯小小野~~人地一路係到爆哂粗咁批評你~~你係唔係當冇事發生??

你究竟明唔明架, 小朋友 (樓主)
你理解能力咁低既, 真係低得可憐, 可以夠資格去讀特殊學校

冇錯, 廚師煮野難食, 我批評佢, 我又做唔到廚師既水準,
咁又點? 都係果句 做到我係未應該去做廚師?

每個人都有唔同既職業, 冇人係十項全能既,
正因為有唔同人 先可以建設到呢個社會
但重點黎, 既然你站係果個崗位, 我唔要求你做到最好, 只係想你做得好d, 收到貨姐
你咁樣都做唔到, 去食屎唔該
屎都冇得過你食
你明未? 依家重點係, 佢由始到終做得唔好
唔係好似你咁懶叻話 玩家冇資格批評
唔想人屌, 就押後小小時間公測, 冇人串你,
自己攞黎衰...

原帖由 封魔傳說 於 2008-6-27 04:06 PM 發表

對唔住~~我開工咁耐 真係未比人罵過  真係唔明你話 (而且唔鬧你係人情, 鬧你係道理....佢係有權鬧你)既意思

咁都唔明....我都冇你咁好氣喇溫室小花

原帖由 kenson198 於 2008-6-27 04:25 PM 發表
你究竟明唔明架, 小朋友 (樓主)
你理解能力咁低既, 真係低得可憐, 可以夠資格去讀特殊學校

冇錯, 廚師煮野難食, 我批評佢, 我又做唔到廚師既水準,
咁又點? 都係果句 做到我係未應該去做廚師?

每個人都有唔同 ...

完全同意!!!~~~~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 07:10 AM , Processed in 0.032003 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存