2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 潘朵拉傳奇 玩過e隻game既評語
返回列表 發新帖 回覆
go

玩過e隻game既評語 [複製鏈接]

我本身都玩過唔少game
尤其係e排暑假黎超多新game出
初頁我見e隻game d畫面的確唔錯
就dl左落黎玩玩.........第一野玩上黎認真好令
佢d畫面加埋個柔化真係比得上好多game
特別係佢d景加埋d人物整到好有feel............
後來玩果陣我做法師......越lv打怪就當然(如果唔係升你一世都升唔到lv@@)
但係成日比隻20lv大狗圍死=v=......但唔知係咪隻game畫面確實吸引
佢又幾吸引我玩番
但係個人認為.....
e隻game絕對唔應該長玩0_0!!!!
點解??原因如下::
1)MMORPG黎講pandora確實算係大作,,,,以前online game好少可以禁一下keyboard個人就打怪一下
但係問題黎,,就係e隻game做劍既近身打怪生硬到死,,禁一下0.5秒後打一下,,,做弓既冇連技,,做魔就冇乜野既放技only
但係佢打怪果d動作生硬到死....玩過既人當然會知....未玩過既上youtube睇片.....
2)e隻game真係得個令字,,,佢d系統真係差到爆......第一,,做任狂要你行....行一次唔該10分鐘=]
行都冇所謂..當係睇景...但佢d景可謂千篇一律
都冇所謂....成隻game冇特色......國戰?!咁我點解唔玩其他
成隻game少技,,少技術(有咩技術等陣講),,少景,,少怪,,少物品(新手只可狂打怪拎錢買馬騎- -||)
想知佢有咩物品?!比個網你睇(請用無界瀏覽)http://pandorasaga.wikiwiki.jp/?%BC%FD%BD%B8%C9%CA
e隻game就似一隻測試game...將一隻令game同禁一下keyboard打一下既game強行合體而成
但佢係冇特色
3)技術少到乜咁......周街見到d劍係度不斷行黎行去隻怪背後玩背後攻擊....d弓就一下一下咁放技....d魔就一下一下咁放同一樣技能(少技能冇計)
4)少人到爆....我玩"八xxxxxxxx"ser.......成日都冇人...一係就用按鍵既人

我估玩過e隻game大家都有同感...初初玩真係唔錯
但後尾完全冇動力
我有隻劍3x lv...見隻劍悶爆又開左隻魔...
玩到19lv玩唔落去/.\
我19lv個ac有人要既話講聲
入面有幾m蚊...本來想拎夠10m買馬仔...........但我實在玩唔落....
人地2d既game除時好玩過e隻game- -
謂真..想玩令畫面我不如玩其他大作啦係咪先-,-

玩劍悶唔悶我就唔知,但玩法師去到後期一定要放唔同技先得-.-唔係狂放一招個cd時間會好長,隻怪走到埋來你都瓜得了(你加到夠點佢先會開技架= =大佬,唔係少技)
而且3x之後要越級打怪一定要靠組隊架-.-
雖然香港人唔多,但只要打日文組日本人,同佢地講自己係香港人就可以了,佢地唔會介意的(至少我未見過香港人會俾人踢)
其實3x唔算太難升,只要組5個3x以上既,排好個型,就可以去打49lv蝙蝠,我諗你應該未打過吧,一隻千幾經
而且我諗你玩到3xlv都未試過組隊吧?組隊升有經驗加成,組爆7個人可以加成120%
唔好話冇人,我玩果陣成堆人,不過因為升到35開始悶先去打國戰,其實而家都仲有幾多人下
你打到3xlv要幾耐呢?我組隊打,1個星期就升到了,而且我係加錯點既法(mp同魔攻平加...orz)我個fd已經玩到40,佢仲遲過我兩個星期玩,但佢加埋點=_=...
講真,呢隻game真係要講少少技術,你越好多級打怪既話一定要搵弓手放陷阱再用法師屈,戰士係前面吸怪,唔係你越級打遲早死,所以唔好玩單挑啦,合作先好玩架= =

咁其實你可以話隻隻online game 都係咁 要係畫面靚 系統好 冇外掛 易升lv 先至玩,,咁不如去玩單機game,,有邊隻game 係完美架,,咩都合心玩家既心意,,雖然你而家覺得隻game 好差,,但係如果真係好差既話我諗官方知道一定會盡量改善...至於升升下冇動力,,如果你吾係自己一個人玩 係一大班fd玩既話我估你應該會有動力玩既^^"愈難升既game 愈有挑戰性  其實而家有邊隻game升升下吾難升架,,可能真係有d game 較易升,,但係至少都會有一個易升限到 升升下總有一日你會覺得難升,,難度你又會去轉game嗎?
其實我覺得呢隻game lv到高lv 應該都會幾爽下a_a"

哈哈  我就覺得d景有d怪
點解呢?  因為佢唔係話中世紀咩  點解唔係哥德式見築
反而有d似遠古文明@@!  (我鍾意)
戰士真係好悶架  d任務要打既怪對戰士來講好難
打得又慢~"~!   d技能....好過普通攻擊小小  仲要一直miss
又冇錢換裝.........

好似希望咁連技 呢隻game會幾好玩

0.0下 打怪一下一下咁樣 d攻速咪好慢下
d攻速慢o既話 我一定玩唔長=0="
因為打一隻怪 會比到好慢的感覺我

下- -吾好玩咩?點解e家出d online無隻好玩

連技嘛....
你想體驗熱血江湖個陣既無腦出技...?

的確...近戰攻速真係慢左d 斤外  但係戰d攻擊力同防高好多bo=.= 其實差唔多..法我就唔知 沒玩過

咁請問係咪真係好少技能呢? 我諗住cb個陣玩法系架@@ (本人玩咩game都係鍾意法系@v@)

加埋( 加夠點先會開技 ) ---係咩意思@@?

十週年勳章(賀詞)

我都玩過下
幾好喎

其實隻game好唔好玩-.-
我想知度game係點...
咩職業勁...

原帖由 waniman 於 2008-11-22 04:55 PM 發表
其實隻game好唔好玩-.-
我想知度game係點...
咩職業勁...

我最想就個個職都唔勁
得未 !?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:42 AM , Processed in 0.034723 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存