2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 收費站 所有人請幫幫手 暗殺乂殺手 , 蒼影 , 卍東方無崖 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: *小星*
go

收費站 所有人請幫幫手 暗殺乂殺手 , 蒼影 , 卍東方無崖卍 滾入黎 更新了 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 乂飛蓬乂 於 2008-6-29 06:43 PM 發表
報警係有用的
我之前玩墨香
有人比人爆左ac 佢真係報左警
仲放哂相上黎2000fun(口供紙果d野)
最後成功拎返哂
最少有2-3個成功例子

100個人報警得2-3人成功嗎

十週年勳章(賀詞)

原帖由 菲菲豬 於 2008-6-29 06:25 PM 發表

套eq咁熟口熟面既....

我今日見到有人放耶._.

蒼影  我之前識佢..
佢之前同我同族.. 但系我停玩果陣佢就出左族了...
之前當佢fd.. 原來甘賤

我見到你隻人仔0n緊=0=

十週年勳章(賀詞)

俾3個人爆?.?
原帖由 AR敏x) 於 2008-6-29 06:51 PM 發表
蒼影  我之前識佢..
佢之前同我同族.. 但系我停玩果陣佢就出左族了...
之前當佢fd.. 原來甘賤

我之前都係...仲係好舊好舊好舊..

暗影乂殺手  原本個主人我都識-0-
姐係上面位傻佬xDDD

濠濠acc本人我係game都識=0=..
無諗過..佢係呢d人來..
仲以為係信得過既人黎- -+

個陣暗影本人發現濠濠係acc加左保鑣卡入唔到點..
我仲幫佢問過濠濠拎msn...點知濠話無..
之後仲要話唔係本人='''=...

點都好=0=..
希望暗影本人快d玩番..
而樓主早日可以拎番d野@@"

十週年勳章(賀詞)

又比人爆-0-"
都好似好多次-.-

唔可以亂比acc人 a"a

原帖由 coco32307 於 2008-6-29 06:59 PM 發表
又比人爆-0-"
都好似好多次-.-

第1次
對上次系云起自認佢遺失 但唔俾返

十週年勳章(賀詞)

原帖由 *小星* 於 2008-6-29 07:03 PM 發表

第1次
對上次系云起自認佢遺失 但唔俾返

咁cheap嫁-.-

小步真慘/口\"係我就唔忍佢啦!!
小步你唔係識蒼影佢架咩~之前仲用佢ac帶死海@_@
隻亮咁似計計ge-_-"

總之就cheap精一名- -!
信錯佢.. 仲以為佢系好人

原帖由 真.暗影 於 2008-6-29 06:38 PM 發表
首先,我係暗影乂殺手上手
我要澄清返一樣野,係大約一個月之前,我以經同屮濠濠屮交換左ac(即係我係屮濠濠屮,佢係暗影乂殺手)
而暗影乂殺手既雲起ac係冇身份證,so我係囉唔返暗影乂殺手呢個ac(即係呢單野唔係我做,係濠 ...

我唸你唔記得左我了   我係笨笨小欣欣
你講D野...我完全明白!
亦都相信你

等我講番清楚成件事啦  雖然我唔係當事人 但以上講既人我都識..

屮濠濠屮 ge第一手  係佢賣AC前果幾日 識左佢←  A君
當佢話我知賣AC 我好唔捨得佢 亦都記得佢D口吻 人品不錯

暗影乂殺手 ge 第一手 ,即係樓上果位     ←B君
之前同佢同一個族  佢4X LV已經識佢  帶到佢6X LV
後來我轉左族 同佢少左聯絡  
佢份人幾搞笑   絕對唔係陰陰濕濕果D人   SO人品都係不錯

蒼影<~~~~唔知係唔係第一手
又係識佢
搵佢幫手又唔會托你手踏   總之唔係衰人啦><!

--------------------------------------------
天星小輪~其實你講既爆你AC既都係同一個人
果個人唔係蒼影 唔係暗影乂殺手
而係   AR文仔  ←  即係第2手屮濠濠屮
其實我係GAME入面講左好多次 叫D人唔巧信佢

AR文仔← 我好低LV果陣已經識佢
開頭都幾好
後尾不停搵人做佢老婆
識左一個鐘又叫人做老婆
搵完我 我SAY NO   就去搵我D FD
當時我都知佢係有問題
後來 我其中一個FD信錯左佢....搞到AC冇埋 人仔DEL埋

SO我係咁唱衰佢依個賤人!  

跟著我冇理佢一排....佢同我講...
收左好幾個AC
當中就係有蒼影...

其實最初我都唔夠覺 暗影乂殺手 易左手
後來AR文仔 用 [暗影乂殺手  依個AC] ←密我話   又認我做佢老婆
我先肯定 暗影乂殺手  真係易左手

AR文仔 根本係低能 白痴 的賤人!

=============================
打咁多野都係為左幫你炸!~真 暗影
唔係識你都廢事幫你打咁多野澄清
如果天星小輪真係報左警/搵GM果D野...

GM實有記錄CHECK番暗影乂殺手 個AC D記錄..
到時真 暗影  就麻煩~.~"

至於 真 暗影  係咪同    屮濠濠屮    交換左AC
我就唔清楚了

講完!

成日都見你俾人爆acc =.=..

係你黑仔 定係 粗心大意呢??
已有 1 人評分Good 收起 理由
Zz笨影zZ + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 明燎半生 於 2008-6-29 07:24 PM 發表

亦都相信你

等我講番清楚成件事啦  雖然我唔係當事人 但以上講既人我都識..

屮濠濠屮 ge第一手  係佢賣AC前果幾日 識左佢←  A君
當佢 ...

e系喎..條友真系成日叫佢做佢老婆= ="
原來系AR文仔 << 佢??

算系我黑仔 乜都唔見

爆你ac難道留野比你用- -??

原帖由 AR敏x) 於 2008-6-29 07:31 PM 發表

e系喎..條友真系成日叫佢做佢老婆= ="
原來系AR文仔  

係佢黎嫁!

見到佢已經想 sb 3佢
可惜我做唔到~.~"

亦都相信你

當佢話我知賣AC 我好唔捨得佢 亦都記得佢D口吻 人品不錯

暗影乂殺手 ge 第一手 ,即係樓上果位     ←B君
之前同佢同一個族  佢4X LV已經識佢  帶到佢6X LV
後來我轉左族 同佢少左聯絡  
佢份人幾搞笑   絕對唔係陰陰濕濕果D人   SO人品都係不錯

蒼影<~~~~唔知係唔係第一手
又係識佢
搵佢幫手又唔會托你手踏   總之唔係衰人啦><!

--------------------------------------------
天星小輪~其實你講既爆你AC既都係同一個人
果個人唔係蒼影 唔係暗影乂殺手
而係   AR文仔  ←  即係第2手屮濠濠屮
其實我係GAME入面講左好多次 叫D人唔巧信佢

AR文仔← 我好低LV果陣已經識佢
開頭都幾好
後尾不停搵人做佢老婆
識左一個鐘又叫人做老婆
搵完我 我SAY NO   就去搵我D FD
當時我都知佢係有問題
後來 我其中一個FD信錯左佢....搞到AC冇埋 人仔DEL埋

SO我係咁唱衰佢依個賤人!  

跟著我冇理佢一排....佢同我講...
收左好幾個AC
當中就係有蒼影...

其實最初我都唔夠覺 暗影乂殺手 易左手
後來AR文仔 用 [暗影乂殺手  依個AC] ←密我話   又認我做佢老婆
我先肯定 暗影乂殺手  真係易左手

AR文仔 根本係低能 白痴 的賤人!

=============================
打咁多野都係為左幫你炸!~真 暗影
唔係識你都廢事幫你打咁多野澄清
如果天星小輪真係報左警/搵GM果D野...

GM實有記錄CHECK番暗影乂殺手 個AC D記錄..
到時真 暗影  就麻煩~.~"

至於 真 暗影  係咪同    屮濠濠屮    交換左AC
我就唔清楚了

講完!

=_=又多一分了
俾人推左上去
COPY番落黎先c.c"

咪話我昆POST
睇下底果句=]

希望天星小輪拎番D野啦-3-

-__-" 真系吾知..
其實蒼影同屮濠濠屮系吾系同一個人- 0 -
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:00 PM , Processed in 0.035952 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存