2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 夏ser~id宏宏,綿花糖,LAN(元素加魔c)酷愛搶怪A_A? ...
樓主: 無限恐怖
go

夏ser~id宏宏,綿花糖,LAN(元素加魔c)酷愛搶怪A_A? [複製鏈接]

原帖由 rmmrokr4 於 2008-7-2 05:57 PM 發表

= =可能想挑起罵戰, 又可以騙下貼掛

4  禁止發表任何粗言穢語、蓄意毀謗、暗諭諷刺攻擊板友 及 國家政治、種族歧視相關之文章。
      註※粗言穢語    (由版主客觀評定)
      註※導致 ...

哈,,好笑,,,我覺得你先係挑起罵戰,騙貼lo
唔該你搞清楚成件事先講野,,,plz~

原帖由 rmmrokr4 於 2008-7-2 05:42 PM 發表
1.首先大家搶怪定意係乜野先???
2.魔法師諗緊魔法戈陣都會有騎士劍士之類走埋去打怪. 咁算唔算搶呢?
3.如果冇魔法師. 騎士劍士埋身打ge又係咪可以一個人應付到呢?
4.魔法師比怪追戈陣. 劍士走去打佢隻怪. 算唔算搶 ...

我想講,,,你2,3,4問題唔關題目事,,,,唔洗多講,,請見諒~

原帖由 kcmc037561 於 2008-7-2 05:49 PM 發表
搶怪呢D好常見...點解又POST呢??

點解要post?好簡單,,想糾正返一d粉人既概念,,等佢地反省下自己既行為~

原帖由 識你老鼠 於 2008-7-2 05:52 PM 發表
搶怪 日日都發生

大佬你要慣下個現場

我夠比人搶過啦 小事 唔通又postd人名出來?

sor,,post人名係想証明下姐,,,唔po冇問題架,,

不過我想講,,我玩足4日,,3日都係見到佢搶我,,,,咩料,,,不過可能你唔明個情況,,所以,,你既意見=冇用~

玩過星曲WEB

原帖由 無限恐怖 於 2008-7-2 09:49 PM 發表

點解要post?好簡單,,想糾正返一d粉人既概念,,等佢地反省下自己既行為~

如果咁樣就反省到既話就最好不過啦...但係如果真係得既話..咁呢個世界 社會..就唔洗訂下咁多法律啦

原帖由 無限恐怖 於 2008-7-2 09:45 PM 發表

你講既野我冇話錯,,
但其實你未試過打百幾隻怪,,隻隻打淨一半佢都用技ko埋lo,,,呢d唔叫搶叫咩?哦,,,叫汁雞ok?
口德唔係留比白目仔,,,請原諒~

未必個個都係有心嫁wo
人地可能諗緊技...你之後先打都話唔定
都話禁左冇得收番囉..

你這人還真是自私又小器呢

小說寫手 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

其實....我就唔係好憎法c...(可能我係北牢升....果到冇咩法c...)

不過我就非常之憎d弓手......

佢地係個場到不停清怪....

我走到隻怪果到.........

就一個唔該幫我殺o左隻怪.....(唉....可能係我既問題....)

唉.......

我仲憎有d弓手....好明顯咁見到我已經打o左隻怪...

就1箭射埋黎....

--------------------------------------

好似離o左題......唔好意思la...

算啦-____-
我地呢D魔法C係要加D命中尼升..
加上好難單練..又冇咩人組 只會聽到 組魔攻元素打XX
哈哈 前路茫茫orz

回復 24# 無限恐怖 的帖子

講真  ,  你吾俾人地反應時間同你相差個 0.幾

所以先導致你以為係搶怪呢 ? 其實你地只係係到爭怪 .

不過如果次次都係你打到一半, 佢再打既話咁佢就真係搶怪啦

仲有你呢個帖個名你吾覺得有問題咩 ?

"法師" 你指誰 ? 不過我知你內容有講到個人

但係個呢個帖名好有誤導成份

ps:我都有練法師

原帖由 小棋 於 2/7/2008 22:32 發表
算啦-____-
我地呢D魔法C係要加D命中尼升..
加上好難單練..又冇咩人組 只會聽到 組魔攻元素打XX
哈哈 前路茫茫orz

遲下就係
精靈組1神官升級

F, BP, SU 88
精靈使之夢Online

原帖由 No_name 於 2008-7-2 05:20 PM 發表
我個ac都系魔法系既,
有時禁左個技, 系要等1段時間先出到..

我自己都成日系甘..
禁左隻怪, 等緊技出..
但系等果陣就會有個人走黎打果隻怪..
我又停吾到個技..
跟住果個人打打下隻怪, 我就打左野落去..
搞到 ...

擺明 籍口啦 扮晒野 你搶咪搶lo  d人等我打完之後 隻怪就死先放技呀!!!!!

原帖由 櫻草棉花糖 於 2008-7-2 10:09 PM 發表

未必個個都係有心嫁wo
人地可能諗緊技...你之後先打都話唔定
都話禁左冇得收番囉..

你這人還真是自私又小器呢

大佬,,,我打左百幾隻怪,,,隻隻打到一半,,果個宏宏又過黎幫我KO佢,,,,睇清楚,,,係一半,,佢先出技KO佢
唔叫搶叫咩?
自私小器,,,我話你聽,,你E+除左出口傷人,,仲眨低自己人格,,你反省下PLZ

原帖由 小離 於 2008-7-2 10:36 PM 發表
講真  ,  你吾俾人地反應時間同你相差個 0.幾

所以先導致你以為係搶怪呢 ? 其實你地只係係到爭怪 .

不過如果次次都係你打到一半, 佢再打既話咁佢就真係搶怪啦

仲有你呢個帖個名你吾覺得有問題咩 ?

"法 ...

法師係所有GAME都指係用魔法出招既人物,,,不過如果你唔明咁可能係我問題掛,,,
冇錯,,佢就係等我打到一半先KO隻怪,,呢個係POINT唔該某D醒人睇清楚

原帖由 panucci 於 2008-7-2 10:27 PM 發表
其實....我就唔係好憎法c...(可能我係北牢升....果到冇咩法c...)

不過我就非常之憎d弓手......

佢地係個場到不停清怪....

我走到隻怪果到.........

就一個唔該幫我殺o左隻怪.....(唉....可能係我既問題. ...

你冇離題,,你同我同大部分人一樣都係打打下怪,打到一半血比人放技一下KO,,,少左一半經,,,ORZ,,,,希望你唔好見到好似宏宏,,,SIU櫻呢D膠人,,,唔係你就可以OFF/換地圖升/_\

原帖由 櫻想 於 2008-7-2 09:51 PM 發表

如果咁樣就反省到既話就最好不過啦...但係如果真係得既話..咁呢個世界 社會..就唔洗訂下咁多法律啦

反省係個人,,,冇話得唔得,,你諗清楚先講野KK?

原帖由 無限恐怖 於 2008-7-2 04:54 PM 發表
有個叫宏宏既人,,由火山搶怪搶到地牢,,搶足3日,,咩事- -?

有叫siu櫻既人,,,覺得搶怪係應該-__-"

夠竟搶怪係咪應該架呢?呢家我都開左個40lv法師準備@@

做劍士打打下怪無啦啦有下雷打落隻怪到,,除左講句xx老母 ...

要求更改標題名稱,如果要針對某人請指明「名稱」
否則則是「職業」歧視,無差別的指責,等於踐踏自己的人品

你大慨沒有理解我說的話,你所更改的標題包含的意義是
「魔法師」以外「魔法系」的「所有玩家」,依然屬於無差別指責
除非你打算無差別地指責所有魔法師以外的魔法系玩家,不論有否搶怪者
否則請你的標題指明「姓名」,並停止對個別職業的侮辱

原帖由 無限恐怖 於 2008-7-2 04:54 PM 發表
有個ID叫宏宏既人,,由火山搶怪搶到地牢,,搶足3日,,咩事- -?

有叫ID叫siu櫻既人,,,覺得搶怪係應該-__-"

夠竟搶怪係咪應該架呢?呢家我都開左個40lv法師準備@@

做劍士打打下怪無啦啦有下雷打落隻怪到,,除左講句 ...

宏宏呢條友 搶怪搶到智障的   超多次見其他 法 放緊埋果陣 佢埋去車幾野  
我自己本人都俾佢搶唔小  魔攻 就好小經常搶到人怪 除非真係好高命果d
多算搶人怪 都係 元素多

我魔法師都唔夠佢出手快啦...
佢地係要等我念咒先出手,下下都快過我...
同我鬥快打死同一隻怪
ok我dex唔夠,咪比你打...
連單練戰士系同生產系都要鬥快打死同一隻怪...
你有冇問題呀???
唔係搶,就真係執雞囉...

忍影世界 笑傲無雙

搶怪姐=.=唔洗開貼架wo
隻game有成千人係到搶怪,你不如開哂貼
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:04 PM , Processed in 0.032163 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存