2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 拍拖好去處 當你銀包得100蚊
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 苦月明
go

當你銀包得100蚊 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 苦月明 於 2008-7-6 02:14 AM 發表

都係一個唔錯選擇

你不如唔好溝女
100蚊唔夠呀???
比夠1萬你好無 先出街
你估你係有錢仔
100蚊就唔出街
我估你都幾有錢囉
100蚊就唔出街
估你1個月 最少 有幾萬囉
有錢仔真係有錢仔
100蚊就唔出街

100蚊唔夠洗??
你最多都係行下街 食下野 買下野姐
唔通你要去5星級酒店開房呀??

2個人一齊 邊會計錢??
冇乜錢 咪今日唔去睇戲..唔去買野   
有返少少錢 咪去睇戲個d囉
我唔信條女 係為錢先同你一齊
如果係 我冇野講
去坐公園仔 我包你 坐幾粒鍾~~

原帖由 細欣豬~ 於 2008-8-21 11:56 AM 發表

即係唔洗俾啦- 0-" 呵呵呵
依加入油都好平= =v
D人豬兜先入貴油之嘛-  -"" 嘻嘻

16.2一升都貴?.?
鬼油平?.?
330蚊一桶30升~
都要11蚊一升啦@_@
我自問我係豬兜囉@_@
我打爆要1300蚊

原帖由 齊齊 於 2008-8-22 05:26 PM 發表

16.2一升都貴?.?
鬼油平?.?
330蚊一桶30升~
都要11蚊一升啦@_@
我自問我係豬兜囉@_@
我打爆要1300蚊

我無指名度性話係你~~
香港其實有好多地方可以入到更平既油~
加上哩個都唔係主要既問題!完全同個標題無關@@
只不過我覺得游車河可以去到唔同既地方~同身上有幾多錢都無關係

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

我覺得100蚊都吾洗喇><
其實個女仔有你係佢身邊已經足夠
去邊都得喇
除非果個女仔係為左錢喇.............
咁就冇計

行下街 ,,
上cafe兩個傾下計仔囉 ,,
100蚊夠做啦 ,,

原帖由 細欣豬~ 於 2008-8-23 09:57 AM 發表

我無指名度性話係你~~
香港其實有好多地方可以入到更平既油~
加上哩個都唔係主要既問題!完全同個標題無關@@
只不過我覺得游車河可以去到唔同既地方~同身上有幾多錢都無關係

只不過閣下覺得好似唔駛比咁囉d油~
而我先提出油價係幾多@_@
而我亦知道閣下唔係話我~
我只係認我係一d會去油站入油既豬兜ok?
相信好多愛車之人都會去油站入既~

我都知好多地方可以入到鬼油~
330蚊一桶之嘛@_@ 30升平150蚊~

祝你男朋友唔好中驗油既roadblock

出左黎已經唔係網上啦=.=
不過而家D後生都無得救架啦, 可以咁多日唔返屋企當食生菜
根本一開始就係出黎玩果D女仔,我都曾經試過一次,認真去對待一個玩既人,根本就無可能
大家既目標都唔同,你覺得被佢傷得好重咩? 其實佢覺得無咩野,玩係咁架啦
不過你講得岩, 拍拖,我的確係想做愛的=O=唔好扮野,9成都係架啦=.=,不過我認認真真唔係玩架LAW=.=                           網吧

100蚊
帶佢返大陸..去借單車'''食野''放紙妖''食夜晚
2個人夠喇

先去mk, 可能食個便宜既午餐, or掃一掃街都可以, 之後可以行一行街, 由mk 行去tst,再搭船去灣仔,(可以選黃昏時段)到步之後就行陣海旁, 再落番cwb, 有幾間麵檔都夠錢食

一百纹.其实真系对于一个男仔来做唔到哋乜..!!但系个女仔肯定话我又唔系贪你钱..无钱出去都系一样开心啧..!!咁你问佢无钱去边阿..!!佢又唔知..!!其实我觉得两个人唔一定成日都系要个男仔出钱囖..!!有时我有眯我出你有眯你出囖..!!如果两个都有就肯定男仔出啦..!!

平時同女朋友出街就算果日我出曬都好少用$100, 除非睇戲~
去梅窩起沙灘坐成個下午一d都唔悶~ 買野飲,食雪糕都用唔倒幾多$ ,夜晚果餐平平地出番黎食都係每人30幾蚊~

原帖由 dveron 於 2008-9-8 05:06 PM 發表
平時同女朋友出街就算果日我出曬都好少用$100, 除非睇戲~
去梅窩起沙灘坐成個下午一d都唔悶~ 買野飲,食雪糕都用唔倒幾多$ ,夜晚果餐平平地出番黎食都係每人30幾蚊~

我都係呀 唔係睇戲都好少用到100 不過我女友好 有時佢出錢 有錢我出錢 有時大家AA 不過平時都真係好少用多100既  除非同佢出街你要俾埋佢份搭車錢(例:巴士,小巴,港鐵) 如果唔係都唔會爆100蚊

行商埸,但唔買野

原帖由 alex2002man 於 2008-7-5 08:30 AM 發表
100蚊太多喇.......去麻布食雪糕之後行去海灘看日落!!!一日便大工告成了

麻布一個雪糕勁貴喎

$100買d 零食..汽水...
同對方係屋企..睇下戲...傾下計...跟住去公園行下..
送佢番屋企

或者呢個幾好

用$100當車費..去d shopping地點...行下..淨行唔買...去衫店試衫..跟住同對方一齊照下相...跟住又去下其他試下電器..傢私...邊都好-.-
咁樣又幾開心...ps. 首先面皮要夠厚...

2KF足球隊 十週年勳章(賀詞)

你地諗得太過藝術化....  同條女一齊就已經好開心 咩都唔洗計-.-

坐沙灘睇日落都接受 起碼有風景 又涼     尖咀海旁都接受 起碼有景
坐公園  我覺得真係好無聊既行為   唔同地區既公園可能好焗好熱 又冇咩野睇
最少我附近既公園都係

公園真係不如去返屋企 有冷氣 又舒服 仲可以訓向到,
坐向梳化到  我有now tv 又可以一齊睇電影

坐公園比我感覺係岩d  o靚仔 o靚妹 ,公公 婆婆 , 同埋唔開心既人 先會去坐-,-   

因為睇左咁多答案  大部份永遠都係同一樣野
買野食 -> 搵地方坐 -> 吹水

其實唔可以做多d咩

你有冇聽過100蚊政策
包一對情侶一日行街睇戲食飯  不過好膠
睇戲:租碟返屋企睇到你地嘔
食飯:有fd做m記既問fd借6折卡好銀平
行街:黎下商場有冷氣行到你夠
100蚊可能仲有一半淨
我講完都覺得好膠  睇過笑完就算  跟本冇可能

一百蚊夠架電單車入油LA~我架入滿都係$60剩$40買啲野食上山睇日出

十週年勳章(賀詞)

講真 得翻$100 果時你就會自然地知道點做 不過每對情侶都有自己個做法 你唔鐘意用果種方法 人地可能適合

我得100我諗我唔會同佢去玩... * 簡單黎講就係唔會約佢..
食個反都唔夠啦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:44 PM , Processed in 0.030719 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存