2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 你地真係唔介意?數萬徽章可換來千萬金錢...並不是小數目 ...
樓主: 神龍亦藍
go

你地真係唔介意?數萬徽章可換來千萬金錢...並不是小數目呀!! [複製鏈接]

玩過星曲WEB

呢樣真係要睇下gc 佢點樣做啦

原帖由 ansonlight92 於 2008-7-6 09:12 AM 發表

well 你中左打機毒 鑑定完畢

你唔抵得人地多錢過你 ~
我從來無當咩一回事   ~
我咁樣叫中打機毒 ?  -  -

嘩 ~ 樓主 ~ 你好清醒呀 ~記住賺多d eco 錢去換飯盒啦 ~ 知唔知呀

我收9999個唔係問題  但係果d係bug出泥既野!!唔會值500$一個囉~

可以bug到既果樣野都唔值$啦~

同個 沉迷打機打到傻左既人互插 ~ 俾人話番我中打機毒 ~ 真無奈 ~.~

原帖由 ansonlight92 於 2008-7-6 09:12 AM 發表

well 你中左打機毒 鑑定完畢

原帖由 ansonlight92 於 2008-7-6 09:09 AM 發表

收錢唔做野
真係離譜囉

講句公道說話, 中打機毒既係你, gamecyber無收你錢去玩eco, 係你自己中毒比錢去玩eco

原帖由 338242 於 2008-7-6 09:16 AM 發表

講句公道說話, 中打機毒既係你, gamecyber無收你錢去玩eco, 係你自己中毒比錢去玩eco

佢根本就係中毒 -.- 虛擬既野係中打機毒既人 先會咁care , 佢咁想回溯 , 係因為有人開始多錢過佢...佢唔抵得...因為連遊戲世界都俾人超越佢...佢搵唔到做人既生存目的 -.-

遊戲本來玩玩就好  ~.~ 人地多錢係人地既事 ~又唔會影響到自身打怪,打寶,解任務,升等.......頂多咪影響到你既自卑感同虛榮心(沉迷打機人士專用)

唔好嘈呢樣野啦   隻game成萬人玩  唔通成萬人中毒咩~

原帖由 cla9911199 於 2008-7-6 09:22 AM 發表
唔好嘈呢樣野啦   隻game成萬人玩  唔通成萬人中毒咩~

nonono ... 係將d 虛擬既野睇得過份重要 ~ 覺得人地超越自己 , 自卑感出晒黎 .... (哎呀,死啦,d人開始多錢過我啦,點算好呀?)

個d 就差不多係中左打機毒 ~

example : 請看樓主

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-6 09:25 AM 發表

nonono ... 係將d 虛擬既野睇得過份重要 ~ 覺得人地超越自己 , 自卑感出晒黎 .... (哎呀,死啦,d人開始多錢過我啦,點算好呀?)

個d 就差不多係中左打機毒 ~

example : 請看樓主

差唔多啦~~~~~仲要一日打成4~5個鐘以上

原帖由 cla9911199 於 2008-7-6 09:27 AM 發表

差唔多啦~~~~~仲要一日打成4~5個鐘以上

隻game 玩左咁耐 我都剩係自己單練打寵 , 打肉,打果拎去賣 , d 裝備都係 係城度執(比npc平)
我真係唔知eco 裡面 d錢有幾重要 ~.~
重要到可以令d人咁瘋狂,瘋狂到唔俾人多錢過自己,多錢過自己就要大家一齊回溯(p.s 樓主有時間上既優勢,大家一齊回..對佢黎講,有超級大既著數...因為又可以做領導人)

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-6 09:19 AM 發表

佢根本就係中毒 -.- 虛擬既野係中打機毒既人 先會咁care , 佢咁想回溯 , 係因為有人開始多錢過佢...佢唔抵得...因為連遊戲世界都俾人超越佢...佢搵唔到做人既生存目的 -.-

遊戲本來玩玩就好  ~.~ 人地多錢係人 ...

望住你我好無言= =

care隻game一定係中毒?    喜歡隻遊戲先會關心佢的發展!

回溯是解決方案之一、封AC不能把那些已流入市面的黑錢消除掉

想回溯 、係想保持遊戲平衡

用此不法手段的人絕對不只幾人!

不快處理以後一定會破壞了遊戲的平衡

不要用"根本就係中毒"   "中打機毒既人 先會咁care "   "因為有人開始多錢過佢...佢唔抵得"    這種小白手法攻擊人!

回復 32# CTClarence 的帖子

同意
當一隻olg冇左平衡
就會好快汁

好似先頭希望咁
洗錢bug
結果係點大家都知

喔 ~ 要無辜既人一齊受罪 就係明智既辦法?
其他人同你有咩關係 , 要因為人地比你錢多 就要順你意 一齊回溯?

我都覺得我開ser之後第n個星期 先玩 唔公平 ~ 開ser玩 d人 比我多咁多時間玩 , 一齊回溯到 開ser個日啦 ~
咁樣對你地都無影響架啵 ~ 你地志在唔俾人多錢過你地咋嘛 , 加上你地時間多得很 ,話浪費就浪費

世界上大把野唔公平 , 唔係剩係得呢樣野 , 你做人咁耐唔係而家先知下化?
學習一下逆來順受啦 ~ 唔係下下唔公平, 就要攬住其他人一齊死既

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-6 09:47 發表
其他人同你有咩關係 , 要因為人地比你錢多 就要順你意 一齊回溯?

我都覺得我開ser之後第n個星期 先玩 唔公平 ~ 開ser玩 d人 比我多咁多時間玩 , 一齊回溯到 開ser個日啦 ~
咁樣對你地都無影響架啵 ~ 你地志在唔俾人多錢過你地咋嘛 , 加上你地時間多得很 ,話浪費就浪費

世界上大把野唔公平 , 唔係剩係得呢樣野 , 你做人咁耐唔係而家先知下化?
學習一下逆來順受啦 ~ 唔係下下唔公平, 就要攬住其他人一齊死既

我清楚世界上冇絕對公平 但係有相對既公平
人會做事會追求 相對性既公平
用bug既 可能數百人 冇用bug既 可能有數千人

但係你諗唔諗到
回溯係可以限定 回道具/回人物資料/其他(例任務數)

請問樓主何時講叫人回溯...
佢只係叫人一齊向gc講出訴求

覺得GC佢自己根本唔了解隻game

版本d野就亂咁出(錢為前題?) saga2出既PVP 而家SAGA3都未出

睇佢SAGA4仲出唔出 其實衰就衰在佢唔一次過出SAGA4 GC折開佢黎出

咁就出左好多未知既BUG出黎 GC又唔搞好先黎出 點解GC發現個BUG

唔回收哂D章 反而 之前D晶體 禁書 就收得咁快 第一日更新就冇左

咁佢回收哂D章 最小仲未去換章既人 未刷到大量金錢出黎

咁刷左大量金錢出黎既人 咪慢慢去追 追唔到都冇計

一隻好既GAME撞著一個爛代理既話 都冇咩計 等汁

仲有如果佢回既話希望快D回了 時間愈耐 想回都冇得回了

PS 本人冇中打機毒/刷章 不過你地點諗就阻唔到你 要插就插吧

原帖由 erttp 於 2008-7-6 09:56 AM 發表

我清楚世界上冇絕對公平 但係有相對既公平
人會做事會追求 相對性既公平
用bug既 可能數百人 冇用bug既 可能有數千人

但係你諗唔諗到
回溯係可以限定 回道具/回人物資料/其他(例任務數)

算了吧  跟他那種人說只是在浪費大家口水
我看他每一貼都是不支持回朔的一方
猜想他必定是有在刷銅章任務上參一腳的人吧

原帖由 gn02084029 於 2008-7-6 10:02 AM 發表

算了吧  跟他那種人說只是在浪費大家口水
我看他每一貼都是不支持回朔的一方
猜想他必想是有在刷銅章任務上參一腳的人吧

唔支持回溯就係一定係用刷錢bug?

咁你咁在意人地多錢過你 ~ 你一定用左好多eco 錢去買飯盒啦 ~ 唔洗講都估到
係咪咁呀?

兩日時間要浪費係你班傻仔身上  -  . - 真係回溯既話 ~ 呢兩日時間真係連 1毫子都唔值

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-6 09:47 AM 發表

我都覺得我開ser之後第n個星期 先玩 唔公平 ~ 開ser玩 d人 比我多咁多時間玩 , 一齊回溯到 開ser個日啦 ...

哦.. 原來你係無辜既人..
我地唔算係..
請你明白.. 真實又好..打機都好..
大家都係求公平*
我buy你既意見..一齊回溯到開ser個日囉.. 我唔mind..最緊要隻game可以維持到一個良好既遊戲環境比各位玩家
而家.. 就正正出現左不公平現象.. 唔係你話既.. 人地多錢.. 超越左自己.. 產生自卑感.. 這純屬你幻想出黎^^"
另外.. 開ser第n個星期先玩.. 係因為"你"比人地遲加入這遊戲... 純屬你個人問題! 你絕對可以由eco第一日開ser個陣玩~
與其他玩家沒有直接關係^^"你大可以叫其他玩家等埋你先玩!(如果你有這種能力) 咁樣你一定覺得好公平啦^^"?
原來..早玩呢隻game既人..都幾無辜
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:58 PM , Processed in 0.033063 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存