2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 你地真係唔介意?數萬徽章可換來千萬金錢...並不是小數目 ...
樓主: 神龍亦藍
go

你地真係唔介意?數萬徽章可換來千萬金錢...並不是小數目呀!! [複製鏈接]

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-6 10:42 AM 發表

佢打橫黎講 我咪打橫黎講囉 就咁簡單 ~ 洗咩同佢有禮貌?佢係邊位?

而家係你既言論嚴重影響討論氣氛
佢係邊位反而唔重要

呢隻GAME出黎岩岩先一個月, 咁快整單咁既野
呢隻GAME大把世界我諗冇人會否認, 但官方對今次事件既處理手法會好影響呢隻GAME既壽命

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-6 10:44 AM 發表

請問你今年幾歲 -  -? 唔洗句句野都要畫出腸,用下你既腦思考下

原來閣下打機係會計住時間黎打 ~ 失敬失敬

嘎..我邊有post話自己用打機會計住時間黎打?你又係邊度幻想出黎

原帖由 R比斯 於 2008-7-6 10:45 AM 發表
回溯可以令到隻game更平衡
比起個2日空白黎講
olg既平衡更重要
套你一句
學習一下逆來順受啦 ~ 唔係下下唔公平
為左成隻game既利益
希生一d人係件正常既事

第一  佢地洗錢 洗出黎既錢對我無影響 , 我唔係靠 eco 搵飯食
第二 材料可以自己打 自己抽 , 佢地賣幾貴 與我無關 , 頂唔順咪用npc裝備囉
第三 點解要犧牲我兩日時間黎成全一班完全無關係/唔識既人 黎回溯? <--講明大約兩日,廢事又俾人捉字塞

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-6 10:47 AM 發表

我反對回溯 浪費大家時間 ~ 你就第一時間企出黎嘈 ~
實在諗唔到你有咩理由係唔反對回溯 ~

我第一時間企出黎嘈??好似係呢個post第3版先有我既發表*
唔知邊d人..第一時間企出黎嘈人地回溯就真啦^^

原帖由 pcmsjacky 於 2008-7-6 10:47 AM 發表

而家係你既言論嚴重影響討論氣氛
佢係邊位反而唔重要

呢隻GAME出黎岩岩先一個月, 咁快整單咁既野
呢隻GAME大把世界我諗冇人會否認, 但官方對今次事件既處理手法會好影響呢隻GAME既壽命

想玩既人自然會留低
賺唔到錢既人自然會離開
滿足唔到成功感既人都一樣會離開

回復 83# 銘*MINS 的帖子

學你咁講
e個世界唔係絕對公平^^
係olg既世界都係
所以一定會有人犧牲

原帖由 小介 於 2008-7-6 10:50 AM 發表

我第一時間企出黎嘈??好似係呢個post第3版先有我既發表*
唔知邊d人..第一時間企出黎嘈人地回溯就真啦^^

自己睇番邊個同我嘈足咁耐啦 ~
第一時間 , 唔一定係指開post 00分 01 秒既

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-6 10:49 AM 發表

第一  佢地洗錢 洗出黎既錢對我無影響 , 我唔係靠 eco 搵飯食
第二 材料可以自己打 自己抽 , 佢地賣幾貴 與我無關 , 頂唔順咪用npc裝備囉
第三 點解要犧牲我兩日時間黎成全一班完全無關係/唔識既人 黎回溯?  

對你無影響=/=對其他玩家無影響..
第二 材料可以自己打 自己抽 , 佢地賣幾貴 與我無關 , 頂唔順咪用npc裝備囉 (這是你的方案..唔代表個個玩家都要學你咁樣)
第三點*各位玩家衡量啦

原帖由 R比斯 於 2008-7-6 10:52 AM 發表
學你咁講
e個世界唔係絕對公平^^
係olg既世界都係
所以一定會有人犧牲

而家乜事都無 ~ 完全無影響遊戲運行 ~回咩溯呢?
要將無事變成有事 , 犧牲其他無辜既人?
自己諗下回溯完 牽連既野比而家多幾多倍啦

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-6 10:51 AM 發表

想玩既人自然會留低
賺唔到錢既人自然會離開
滿足唔到成功感既人都一樣會離開

呢個世界就係要有唔同類型既人先至會有生氣, 個個好似倒模咁仲有咩意義?
ONLINE GAME都一樣, 就係要有唔同類型既人先會好
照你所講, GAME中會有兩大類型既人離開, 而保守估計呢兩類人佔遊戲人數兩至三成
官方唔做野你真係認為冇問題?
原帖由 銘*MINS 於 2008-7-6 10:54 AM 發表

你真係覺得完全冇影響遊戲運行? 你呢句咁都講得出?
定係你低估左呢件事既嚴重性?

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-6 10:52 AM 發表

自己睇番邊個同我嘈足咁耐啦 ~
第一時間 , 唔一定係指開post 00分 01 秒既

我比面你先同你”討論姐”姐..講到嘈交呢d..邊夠你黎姐
我都係純屬比意見...又比人話傻仔..又比人話白痴仔
有時d野..唔好咁肯定你一定岩..人地錯 人生攻擊唔代表人地一定要怕左你

原帖由 小介 於 2008-7-6 10:53 AM 發表

對你無影響=/=對其他玩家無影響..
第二 材料可以自己打 自己抽 , 佢地賣幾貴 與我無關 , 頂唔順咪用npc裝備囉 (這是你的方案..唔代表個個玩家都要學你咁樣)
第三點*各位玩家衡量啦

洗錢既人 多過無洗錢既人 咁咪回溯囉 , 我無異議架
但事實係 無洗既人多過洗錢既人啵  請認清事實

原帖由 pcmsjacky 於 2008-7-6 10:55 AM 發表

呢個世界就係要有唔同類型既人先至會有生氣, 個個好似倒模咁仲有咩意義?
照你所講, GAME中會有兩大類型既人離開, 而保守估計呢兩類人佔遊戲人數兩至三成
官方唔 ...

做野 應該要做野呀 鎖晒d洗錢既人 , 收番晒d物品 ~ 除左呢個辦法 我諗唔到其他可行辦法

原帖由 小介 於 2008-7-6 10:55 AM 發表

我比面你先同你”討論姐”姐..講到嘈交呢d..邊夠你黎姐
我都係純屬比意見...又比人話傻仔..又比人話白痴仔
有時d野..唔好咁肯定你一定岩..人地錯 人生攻擊唔代表人地一定要怕左你:smil ...

我幾時話 一定要你怕左我?
唔打傻仔 白痴仔 呢d 字眼 , 我表達唔到內容既精髓啵

回復 89# 銘*MINS 的帖子

點解e家冇事??!!
e家係有勁多錢流入左eco
影響既人係全ser既人
比起回溯影響到既人多好多

當然  洗bug都影響唔到極小數既人
好似你咁個d

回復 94# 銘*MINS 的帖子

咁係你文化水平低

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-6 10:54 AM 發表

你又抽離啦..家陣係影響玩家 導致遊戲失去平衡
首要係玩家 其次係遊戲
而家絕對唔係乜事都無*根本就出現問題~又點會無事?
大家都要犧牲?? 點解你唔去問下玩bug既人要咁做?
仲有bug係官方處理遊戲問題失誤所產生而成"你估我地玩家好想架?
你而家追究我地呢d 都係無辜既玩家~倒不如去追究一下官方or玩bug既人

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-6 10:57 AM 發表

做野 應該要做野呀 鎖晒d洗錢既人 , 收番晒d物品 ~ 除左呢個辦法 我諗唔到其他可行辦法

而家既情況俾我睇到就係, 官方冇做野, 公告冇出咩通知都冇, 更新左咩又唔講, 出左既公告可以任意修改甚至整個刪除

咁既代理, 講真對佢幾失望

原帖由 pcmsjacky 於 2008-7-6 10:55 AM 發表

官方唔 ...

事情嚴重? 職業打機轉唔到真錢? 裝備脫唔到手?
抑或玩家連打怪都打唔到?出技能都出唔到?

個問題有幾嚴重 我真係唔知 ~ 因為我都係用npc 裝備 !@@

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-6 10:55 AM 發表

洗錢既人 多過無洗錢既人 咁咪回溯囉 , 我無異議架
但事實係 無洗既人多過洗錢既人啵  請認清事實

其實你都知發生左咩事~咁就証明左係有事發生左啦
咁點解唔好好咁面對這事實?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 11:02 PM , Processed in 0.057071 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存