2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢想世界 新手一問 請大家好心答下
返回列表 發新帖 回覆
go

新手一問 請大家好心答下 [複製鏈接]

第一個問題系提神丹一週可以用幾多次   第2個問題系20-30級用咩野寵好d  刃虎bb拎來做任?   咁可唔可以做寵   第3個問題系12級職業任務難唔難做   以下問題請大家做下好心幫手答   請勿踩   ( 標題寫住新手一問  唔鐘意可以唔答  但唔好踩 )

十週年勳章(賀詞)

1.你用幾多次都得!冇限!      只係佢會有幾多粒比你!
2.刃虎bb lo黎做任都ok- -
   25lv就用25lv既寵!邊隻都ok好用...我建議用狼人要有技吧!
3.唔難做..十分之易...一日都升到幾lv!

笑傲無雙

原帖由 守護.天使 於 2008-7-6 02:02 PM 發表
1.你用幾多次都得!冇限!      只係佢會有幾多粒比你!
2.刃虎bb lo黎做任都ok- -
   25lv就用25lv既寵!邊隻都ok好用...我建議用狼人要有技吧!
3.唔難做..十分之易...一日都升到幾lv!

1 . 有限嫁 , 你離開遊戲時會見到你提取雙經藥的數量 ( 即使用的數量 )
2 . 係 , 寵就用住先 , 反正你到55lv一定會換隻勁寵
3 . 易做 , 不過一日升幾個lv就 . . . .orz . . 無咩可能

十週年勳章(賀詞)

原帖由 快快煒 於 2008-7-6 03:14 PM 發表

1 . 有限嫁 , 你離開遊戲時會見到你提取雙經藥的數量 ( 即使用的數量 )
2 . 係 , 寵就用住先 , 反正你到55lv一定會換隻勁寵
3 . 易做 , 不過一日升幾個lv就 . . . .orz . . 無咩可能

有限既咩- -依家升到50lv都有d唔明...哈哈!!!
個時一個星期就升到40lv了...只係有人帶升..哈哈!!!

提神1星期比14粒你..
用唔晒會繼續累積

十週年勳章(賀詞)

.你用幾多次都得
已有 1 人評分Good 收起 理由
玲汰x + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 05:40 AM , Processed in 0.053340 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存