2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 各位夏之祭既同胞 小心一個叫°遺忘 既刺客 ...
樓主: nokia3510
go

各位夏之祭既同胞 小心一個叫°遺忘 既刺客 [複製鏈接]

原帖由 江蝦 於 2008-7-8 12:00 AM 發表
唉...無蹤...騎士黎
我都比佢搶過,打緊隻怪走埋黎,打到就死先行開

唉..又多位受害者

原帖由 阿拉蕾 於 2008-7-8 12:03 AM 發表

唔係全部學生都吸毒 不過間學校ban1-2變ban4-5囉,仲唔明?
咁仲會唔會多好學生入呢?

沒有說過學校不會變差

只是說 內裡沒有吸毒的學生還在

正如你說的我們公會

就算公會變差,內裡正常的人還在

原帖由 鬼唯乂軒 於 2008-7-7 11:52 PM 發表

第一,這是我正身  你可以遊戲內密我

鬼軒 / 唯軒 / 冷唯軒

第二,我是公會的人,有必要如斯動粗 撚撚聲嗎?(見上)

第三,恩,就算我看錯,是某些人,但有必要說有問題嗎?

那麼你誤我我 ...

唉=_=又係果個會D,唔怪得會對人不對事,多謝你話我知你同無蹤係同會wor

原帖由 阿拉蕾 於 2008-7-8 12:05 AM 發表

唉=_=又係果個會D,唔怪得會對人不對事,多謝你話我知你同無蹤係同會wor

我有看錯嗎? 你說我對人不對事?

我想澄清一點 我沒有說過無縱的對或錯

只是說明 我們公會不是你所說,所裡的人都是『傻』 

請你有品德

原帖由 鬼唯乂軒 於 2008-7-8 12:05 AM 發表

沒有說過學校不會變差

只是說 內裡沒有吸毒的學生還在

正如你說的我們公會

就算公會變差,內裡正常的人還在

我好明白你幫自己會D人既心情,但唔可以亂幫既,雖然你只係想保障自己,因為你係個會既人
但係個post出現過既玩家名得 無蹤 同埋 °遺忘 ,見過佢既都認得個公會,冇計既,就算你點辨護都冇用
我就比果個會3個人搶過我怪,但從來未比其他會既人搶過囉,我就覺得果個會好有問題,雖然我見到既係片面,但係只有戰士先會係謎團同人搶怪,你個會又有幾多個戰士呢?

原帖由 阿拉蕾 於 2008-7-8 12:11 AM 發表

我好明白你幫自己會D人既心情,但唔可以亂幫既,雖然你只係想保障自己,因為你係個會既人
但係個post出現過既玩家名得 無蹤 同埋 °遺忘 ,見過佢既都認得個公會,冇計既,就算你點辨護都冇用
我就比果個會3個人搶過我 ...

我會裡有17人 不下10個戰士 而且級數都在60~70約 也經常在謎團北部出沒

首先我想說明,我踫到人在打的怪,我會說句抱歉並解釋 

無縱,我不管,因為我不知道事件經過

可是遺忘,他已經不是我族,我只想澄清一下我族而已吧。

原帖由 鬼唯乂軒 於 2008-7-8 12:07 AM 發表

我有看錯嗎? 你說我對人不對事?

我想澄清一點 我沒有說過無縱的對或錯

只是說明 我們公會不是你所說,所裡的人都是『傻』 

請你有品德

又唔岩又唔錯姐係中立啦,佢咁搶怪法你都覺得佢冇錯既,仲唔係對人不對事?原來搶怪冇錯ga?
總之我話個會個個都有問題依句我唔會收既,我依家就係咁覺得,你改變唔到我既,同我講冇用
不過你可以同其他人講ga

原帖由 月宮真由 於 2008-7-7 06:54 PM 發表
好無記錯 佢好似69定70刺   咁高lv
做d咁ge野  真係 .......  唔知點講

高LV同真實年紀智商係唔成比例 哂時間得閒無野做日日自閉打機都得
.大家入公會要留意入面有無e個人
.睇佢既口吻似港男/女-.-講埋d無聊所謂禮貌以為高人一等勝人一籌 跟本廢話
.叫人入game嘈 好似怕比太多其他人知
.佢話等我地呀 大家快d去日日著守 一見佢搶佢d怪 「其他人升唔倒關我鬼事咩!」自私d好 我怕唔夠出名

無品唔好學人打機 學機都攪到無人同你玩 現實會點

原帖由 鬼唯乂軒 於 2008-7-8 12:14 AM 發表

我會裡有17人 不下10個戰士 而且級數都在60~70約 也經常在謎團北部出沒

首先我想說明,我踫到人在打的怪,我會說句抱歉並解釋 

無縱,我不管,因為我不知道事件經過

可是遺忘,他已經不是 ...

我有講過遺忘?我由頭到尾都講緊無蹤,我特別記得佢係因為佢搶過我太多次
另外兩個我就唔記得喇

原帖由 阿拉蕾 於 2008-7-8 12:16 AM 發表

又唔岩又唔錯姐係中立啦,佢咁搶怪法你都覺得佢冇錯既,仲唔係對人不對事?原來搶怪冇錯ga?
總之我話個會個個都有問題依句我唔會收既,我依家就係咁覺得,你改變唔到我既,同我講冇用
不過你可以同其他人講ga

中立並不等於搶怪不是錯,我只是不了解事件,所以不發表任何意見。

務請你了解後,才如斯緊迫地發問。

而且,我沒有意思令你去改變信念。你的想法與我無關。

我只是說出我的想法,我會裡的人不是你想說的一樣而已。

唉... 條xman潛左水?十成係分身黎

我潛左水?(真可笑)看你打的比喻真的爛透了,,,
現實可不同game呀,一個公會人生事,難道其他人會跟嗎?人請想過一個好一點的比喻吧(笑死我了)

原帖由 xman1942 於 2008-7-8 12:42 AM 發表
我潛左水?(真可笑)看你打的比喻真的爛透了,,,
現實可不同game呀,一個公會人生事,難道其他人會跟嗎?人請想過一個好一點的比喻吧(笑死我了)

講句野就引到你上水 EQ真"高"

版主 關貼吧~___~我開呢個post係想人小心 °遺忘 點知引起筆戰~____~

嘈有鬼用咩..  呢個post係講緊遺忘..  

關無蹤咩事呢..   有咩私人恩怨係game到解決吧啦..  

係呢到講.. 咪又係比人話洗post..  game裡面密頻傾啦..

連半句比喻都冇UP過出黎,係度同人講叫人打個好D既比喻,你係咪傻ga?

嗯,其實我也是玩夏SER的。
你們說的公會我也看過。
姑勿論無蹤如何搶怪又或是為什麼搶怪,但請閣下以事論事,尊重其人。
以偏概全不是我們想知道並作為你的借口。
一竹桿打沉一船人,會不會太過份?
樓主說的學校比喻我也明白,可是又有沒有想過想過公會其他無辜的人的感受?
這樣叫不公平!
若然樓主公會的人被人如此唾罵和冤枉,相信樓主也會挺身而出。

我明白搶怪是ONLINE GAME的大忌,可這次事件樓主實在太過偏激。
無蹤固然有其不是之處,可是樓主呢?
誰又敢說從來沒錯?
只恐怕樓主也有搶怪的時候,不過事主未有出言吧!
ONLINE GAME多的是這類型的事,總不能次次都上來POST罵人吧?!
多一個朋友比多一個敵人好,不用將事情擴大化,產生罵戰。
這對誰都好。

原帖由 絃花之月 於 2008-7-8 12:49 AM 發表
嘈有鬼用咩..  呢個post係講緊遺忘..  

關無蹤咩事呢..   有咩私人恩怨係game到解決吧啦..  

係呢到講.. 咪又係比人話洗post..  game裡面密頻傾啦..

都關事ga,個遺忘前公會係無蹤果個,我比佢搶都有半個月前,唔講都唔知佢退左會

原帖由 白瑜 於 2008-7-8 12:50 AM 發表
嗯,其實我也是玩夏SER的。
你們說的公會我也看過。
姑勿論無蹤如何搶怪又或是為什麼搶怪,但請閣下以事論事,尊重其人。
以偏概全不是我們想知道並作為你的借口。
一竹桿打沉一船人,會不會太過份?
樓主說的學 ...

我同意...

(ps:好有文化..XD)

原帖由 阿拉蕾 於 2008-7-8 12:49 AM 發表
連半句比喻都冇UP過出黎,係度同人講叫人打個好D既比喻,你係咪傻ga?

可能系...估唔到e家仲有人唔知「潛水」點解
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 09:19 PM , Processed in 0.038576 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存