2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 各位夏之祭既同胞 小心一個叫°遺忘 既刺客 ...
樓主: nokia3510
go

各位夏之祭既同胞 小心一個叫°遺忘 既刺客 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 xman1942 於 2008-7-8 12:42 AM 發表
我潛左水?(真可笑)看你打的比喻真的爛透了,,,
現實可不同game呀,一個公會人生事,難道其他人會跟嗎?人請想過一個好一點的比喻吧(笑死我了)

冇人話會跟bo,只係個公會有有人搶怪,同埋係唔只一個,想出聲,唔得咩?
你就真係笑死人啦,佢個比喻不知幾好,個公會俾人玩到臭左個名,你自己認為冇問題,我地冇問題架bo

原帖由 白瑜 於 2008-7-8 12:50 AM 發表
嗯,其實我也是玩夏SER的。
你們說的公會我也看過。
姑勿論無蹤如何搶怪又或是為什麼搶怪,但請閣下以事論事,尊重其人。
以偏概全不是我們想知道並作為你的借口。
一竹桿打沉一船人,會不會太過份?
樓主說的學 ...

註冊時間2008-7-8
最後登錄2008-7-8

明哂,不過你都講得幾有道理

你沒說比喻,不知誰說學校這些無聊的廢話,,你真的有點沒記性呢,
不夠人說就像小孩一樣,真孩子氣呢

原帖由 xman1942 於 2008-7-8 12:57 AM 發表
你沒說比喻,不知誰說學校這些無聊的廢話,,你真的有點沒記性呢,

好明顯系你唔夠人講囉,我覺得佢個比喻不知幾好...你居然話人地講廢話,你係咪痴咖?

尼期我公會出哂風頭 0 . 0

原帖由 xman1942 於 2008-7-8 12:57 AM 發表

我幾時有講我沒說比喻?沒記性?唔知係邊個發雞盲

原帖由 〈←軒仔→〉 於 2008-7-8 01:02 AM 發表
尼期我公會出哂風頭 0 . 0

雙軒?...
係,出哂風頭,感想呢?多謝無蹤囉,唔止我一個話佢有搶怪既

原帖由 江蝦 於 2008-7-8 01:01 AM 發表

好明顯系你唔夠人講囉,我覺得佢個比喻不知幾好...你居然話人地講廢話,你係咪痴咖?

有名你叫xman
已有 1 人評分威望 收起 理由
小草╭☆ -1 注意不要連post ~

總評分:  威望 -1   查看全部評分

"連半句比喻都冇UP過出黎,係度同人講叫人打個好D既比喻,你係咪傻ga?"
唔知邊個講呀?可能係個有D有問題的人說的,(一定是,一定是)
都唔知邊個唔夠邊個講~

原帖由 阿拉蕾 於 2008-7-8 01:04 AM 發表

雙軒?...
係,出哂風頭,感想呢?多謝無蹤囉,唔止我一個話佢有搶怪既

邊個係無蹤?我唔識佢
A會 - 我係會長 =]

原帖由 〈←軒仔→〉 於 2008-7-8 01:06 AM 發表

邊個係無蹤?我唔識佢
A會 - 我係會長 =]

冇計啦...我地D人係不死城搶太勁 ~"~

原帖由 阿拉蕾 於 2008-7-8 12:52 AM 發表

都關事ga,個遺忘前公會係無蹤果個,我比佢搶都有半個月前,唔講都唔知佢退左會

幫推下XD  原來自己咁受人凸 @@"

搶你怪半個月前嗎?  但係我好係係今個星期左先係60沖上69   50幾l.v 搶你怪?  我怕我能力不夠

A_A"南B2 累死你真的不好意思呢  小弟 膠得制  無野搵野做 -_-"

不過我諗唔到你 做得一個2-1的盜賊 連隱 都唔識解 ( 出達人 or 會心一擊 一定解到)

當然啦  我之前做的事  先說對不起了 A_A"  

請樓主唔好亂怪我之前公會嘅人

是小弟的錯 跟別人沒關A_A"

要凸的 請找小弟  小弟一定接受 你的教導

搶怪的問題..... 比較難答你

因為我出哂會心同達人 重要點左連擊 個怪   小弟是廢人 唔識點樣cut左招技..

我都無計  我連擊要load 比你打左1-2下先    我先可以出到   咁叫搶怪嗎?

明明我係隻怪身邊 重要出緊技 等佢放  但係比你打左  我搶還是你?

如果咁都叫  我搶你   我錯了吧  盜賊打怪 不要開連擊 最好了^^

難到你未搶過人怪嗎?  如果你沒有  那可以教導我  我當然接受啦

我好小心了  不過都會發生  因為D人根本唔會知你出緊技

令咁多誤會發生

我為我之前的膠事   說聲 不好意思  對不起

希望樓主 別 亂怪 我公會的人^^   一個人不代表全部人

原帖由 xman1942 於 2008-7-8 01:06 AM 發表
"連半句比喻都冇UP過出黎,係度同人講叫人打個好D既比喻,你係咪傻ga?"
唔知邊個講呀?可能係個有D有問題的人說的,(一定是,一定是)
都唔知邊個唔夠邊個講~

傻仔
"連半句比喻都冇UP過出黎"依句係講緊你條西佬ar
你自己都up唔出比喻既野出黎,有資格叫我打句好d既比喻?你係咪傻ga?

(一定是,一定是)<<依句又乜Q黎,發膠咪對住我發啦屌你,謎你阿媽之聲

原帖由 人如其名。遺忘 於 2008-7-8 01:09 AM 發表

幫推下XD  原來自己咁受人凸 @@"

搶你怪半個月前嗎?  但係我好係係今個星期左先係60沖上69   50幾l.v 搶你怪?  我怕我能力不夠

A_A"南B2 累死你真的不好意思呢  小弟 膠得制  無野搵野做 -_-"

不 ...

喂= =睇清楚d,我唔係樓主黎,我淨係講過無蹤搶我怪,遺忘無搶過我,我亦唔知邊個叫遺忘
只係有人話遺忘前公會係無蹤果個,而我比無蹤搶果陣係兩星期前,果時你可能仲係無蹤個會既
樓主話遺忘搶佢,我就以為遺忘仲係無蹤個會,我先拉埋黎講

不死皇城搶到你怪只証明到一樣野.

原帖由 nokia3510 於 2008-7-7 05:31 PM 發表

唔知 我見到佢有會徽 但係 見唔到會名-_-見到張圖我應該會認得
佢而家果會徽係呢個

放心 公會圖我唔會改喎- v -
Ro 用到依家 有感情

你地個個以前係南牢度搶怪 又唔屌人既?
去到謎團就化身為正義既朋友?

回復 97# 〈←軒仔→〉 的帖子

人係甘自私架啦~.~
阿拉蕾明顯係自己唔夠人搶唔順超姐....
你估個個有實力搶架咩~.~?
地牢甘亂比佢搶到唔出奇啊~
到D要用實力既地方....某人D就成日推D責任去人地到...
搶怪?
唔好同我講打ONLINE GAME未搶過怪啵~
有事搶到怪好正常架...
ECO明顯係盲點...
你行得遠就睇唔到隻怪附近有冇人...
好多人KICK完隻都怪就去做其他野...
甘搶到怪唔知有咩出奇?
阿拉蕾你甘叻仔唔搶怪架@@?
唔好比我知你搶到人地D怪啵~
雖然....有D人連GAME名都唔敢話人知...
唉..家陣D人真係無膽

原帖由 nokia3510 於 2008-7-7 01:48 PM 發表
各位夏之祭既同胞 小心一個叫°遺忘 既刺客
話說我頭先岩岩上線無耐 我帶我自己隻分身上去b2升lv
我憑依自己隻刺客係地下 無阻到佢無同佢講野 佢就講話 好鐘意 依?
跟住就汁起我隻人 再隱身 令我禁唔到解除憑依 跟住用潛行
話帶我上雷王果度 一路行一路問我幾lv  仲話希望我唔好死
跟住佢帶左我去b3 最入既地方放低我隻刺客  就走左  
呢d咁既人無阻佢升lv係度 搞埋呢d賤格野
夏之祭
名稱:(某個符號)°遺忘  刺客一名

希望大家小心佢

版主覺得唔應該開黎提醒其他人既 可以刪左果post佢.

最尾個句我好鍾意...以退為進?
憑得自已就預左比人拎走 就係咁簡單
睇完個你篇文我笑左出黎

原帖由 fyk123hk 於 2008-7-7 05:08 PM 發表
佢好明顯食飽飯冇屎痾...
好好玩咩?唔覺wor..
典型香港小膠友..

有咩咁唔好玩,分享下?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:14 AM , Processed in 0.040796 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存