2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 誅仙Online 他们在做什么?自己看吧!!!这样不 ...
樓主: 仙凡戀
go

他们在做什么?自己看吧!!!这样不犯版规吧? [複製鏈接]

笑傲無雙

原帖由 『靜望-樂』 於 2008-7-7 10:23 PM 發表

咁咪要好驚?我都知你地好型好威 唔洗講而家大家都有眼見啦 曉飛天梗係威
玩針對需要身份架咩??唔係要行政長官先可以針對你班撚頭呀??
睇返回覆啦 而家擺明剩係向你班撚頭落井下石 吹咩?
對你班on9仔需要人道?留 ...

我都係星宿既...
我就有用外掛?
你都柒下柒下..
你老母做雞..你阿爸吸毒..
咁你係唔係都做雞吸毒啊..
小朋友們..用腦啊..唔該哂...
另外..你分明係食不到的葡萄是酸的...
自己冇撚得用...就係度罵柒人..
你自己有得用..仲會罵人咩..- -
你有種就留GAME 名..GAME 入面解決..
我ID 是 o0血蝶0o

岩岩睇到YUNG爺既收人條件: (睇完覺得好好笑 )

收人條件:     長上                 
                  平均40lv
                  多d講野
                  幫手交下幫貢            
                  勿生事
                  不用外掛(比我知道左一定踢)
                  最好講少D粗口

十週年勳章(賀詞)

原帖由 七夜魔君 於 2008-7-7 10:30 PM 發表

平均40lv
                  多d講野
                  幫手交下幫貢            
           ...

呢段野我打既 唔關yung事 ok?
成篇野 右下角有講

原帖由 七夜魔君 於 2008-7-7 10:30 PM 發表

平均40lv
                  多d講野
                  幫手交下幫貢            
           ...

哈哈  你係得既 笑左

原帖由 TiN洛 於 2008-7-7 10:32 PM 發表

呢段野我打既 唔關yung事 ok?
成篇野 右下角有講

咁依家係你踢佢定佢自己踢自己

活動勳章 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

事件已交由區域版主及壇主處理  請不要再發表相關主題及引起罵戰
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:17 PM , Processed in 0.026216 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存