2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 唔該2服 空山靈雨收皮啦 撿點d啦你地~我要為幻影軍團討 ...
樓主: 暗黑天使
go

[其他] 唔該2服 空山靈雨收皮啦 撿點d啦你地~我要為幻影軍團討回公道說話 [複製鏈接]

原帖由 暗黑天使 於 2008-7-9 12:29 PM 發表
空山靈雨d人係咪腦殘?響度話自己係強國 什麼最瘋 最癲~

一尾只係話收精英玩家~我唔覺得你地係精英囉唔該~更唔覺得你地係識玩~

我就係海寧~同你地會長打過一埸 我地係一開始輸緊(拜你地空山一尾掛住殺人所賜)
...

回應多一句 我好耐冇見空山既人出死靈了^_^"

十週年勳章(賀詞)

咁你(海寧)....
係咩國...........

原帖由 snake143yan 於 2008-7-9 12:54 PM 發表

回應多一句 我好耐冇見空山既人出死靈了^_^"

唔係掛 今朝我地騎士一隻都冇 你地空山個勇士仲大大叫叫咁叫收水出死靈@p@你唔知空山咁多野就咪響度做代言人啦~

你先1個人 你一個人唔見既野就代表晒你部隊所有人都冇出過? 咁你真係(精英)啵^^ 送多你一句名言(話你on9驚你嬲)

原帖由 TatFu 於 2008-7-9 12:56 PM 發表
咁你(海寧)....
係咩國...........

黃國~~ 霍爾丁王國

原帖由 snake143yan 於 2008-7-9 12:42 發表
我同意你既一句話
幻影幾勁下 不過勁既唔係你  我同你打個幾場 極其量你只係一個識玩既人 同高手真係拉唔上咩關係  變飛龍好勁!?會唔會個個識玩變左飛龍就勁丫 我變都勁啦 我未見個一場有人變左飛龍上唔到第一 ^_^" ...

點解而家2KF咁多人鍾意玩自相矛盾?
果頭話斷左線唔知後面做咩..呢頭又話拎唔到第一..
你係邊個呀@@??空山靈雨既FANS?
掉香港人面果個好似係你..
我係一個A SER既人..完全唔識樓主OR你..
只係見到你呢個不知所謂既人係到嘈人所以回POST

原帖由 暗黑天使 於 2008-7-9 12:58 PM 發表

唔係掛 今朝我地騎士一隻都冇 你地空山個勇士仲大大叫叫咁叫收水出死靈@p@你唔知空山咁多野就咪響度做代言人啦~

你先1個人 你一個人唔見既野就代表晒你部隊所有人都冇出過? 咁你真係(精英)啵^^ 送多你一句名言( ...

係!?同親空山係幾個重心會員一齊打都唔見佢地出死靈  咁可能其他玩家自己玩會出死靈都唔定 哈哈 可能我真係同其他人一齊打既機會太小了^^ 好話唔好話 一班唔聽人講既On9仔! 咁點解你地咁勁 唔見你地約空山同佢地打一場既 ?

原帖由 幻之練金術士* 於 2008-7-9 01:04 PM 發表

點解而家2KF咁多人鍾意玩自相矛盾?
果頭話斷左線唔知後面做咩..呢頭又話拎唔到第一..
你係邊個呀@@??空山靈雨既FANS?
掉香港人面果個好似係你..
我係一個A SER既人..完全唔識樓主OR你..
只係見到你呢個不知所 ...

我問番人咪得啦 傻仔黎ga^^
係丫 我成日同空山既人一班打國戰ya嗎 多好朋友在空山 難道不行

原帖由 snake143yan 於 2008-7-9 01:04 PM 發表

係!?同親空山係幾個重心會員一齊打都唔見佢地出死靈  咁可能其他玩家自己玩會出死靈都唔定 哈哈 可能我真係同其他人一齊打既機會太小了^^ 好話唔好話 一班唔聽人講既On9仔! 咁點解你地咁勁 唔見你地約空山同佢地 ...

算吧啦你 我 唔 歡 迎 你 再 響 我 個 post 回 任 何 野~

原帖由 snake143yan 於 2008-7-9 01:06 PM 發表

係丫 我成日同空山既人一班打國戰ya嗎 多好朋友在空山 難道不行

如果問返人 咁姐係空山d人都唔會將事實講出黎 我明明排第1 話我唔係第1 咁我完全明白晒你空山既人d質素係幾咁(精英)

原帖由 snake143yan 於 2008-7-9 13:06 發表

哎呀..繼續兜啦
我從來冇聽過人會問果場隻飛龍係咪拎第一位咁白痴XDD
咁你就唔好話唔知後面發生咩事啦
又一個矛盾怪..
衰左..搵藉口??繼續搵..唔阻你

原帖由 暗黑天使 於 2008-7-9 13:06 發表

算吧啦你 我 唔 歡 迎 你 再 響 我 個 post 回 任 何 野~

咁又唔好咁講..
人地有言論自由..
咪由得佢講多錯多囉..
一陣又講到矛盾野出黎

原帖由 暗黑天使 於 2008-7-9 01:06 PM 發表

哦 你講到唔歡迎我 咁我都唔好意思係到啦
唔係一陣同你講講下刪埋Post就唔好啦
期待你地同空山打一場丫^^ 高手

我係2服戰狼
我剩係知 黃國有空山同幻影多人
不過2個邊個勁就吾知...有咩所謂呢?黃國勁咪夠囉?2個團吾和氣只會輸更多
支持幻影...不過吾係要分化你地...

空山最大問題係態度 囂張到爆

見過空山隊長 不只一次係戰事完結時
拋出一句 "排第一都冇用囉" 什麼什麼的

真係令睇到既人好反感
後勤冇做野 邊得你係前線打

如我一開始就衝上前線打到尾 不理輸贏都係必入五大的 <我係盾戰>

每一場國戰 都有正在學習既新手
所以輸贏真係好平常事 如果你o個場多新手亂入
請學習包容 不要怪責

海寧!
地公撐你!!!

原帖由 snake143yan 於 2008-7-9 01:12 PM 發表

哦 你講到唔歡迎我 咁我都唔好意思係到啦
唔係一陣同你講講下刪埋Post就唔好啦
期待你地同空山打一場丫^^ 高手

我極其量只係一名識玩既人^^點叫做高手呀  玩都唔同你地空山玩啦~打小小已經=勝左 跟你地會長又叫放棄 輸梗~咁我到時玩咩?玩數人頭?玩鬥出水大比賽?

到呢度Stop~我唔想你再比機會我去插你

原帖由 幻之練金術士* 於 2008-7-9 01:08 PM 發表

哎呀..繼續兜啦
我從來冇聽過人會問果場隻飛龍係咪拎第一位咁白痴XDD
咁你就唔好話唔知後面發生咩事啦
又一個矛盾怪..
衰左..搵藉口??繼續搵..唔阻你

哈哈 你喜歡點講 係你既自由 Keep Do It
乜而家d人 咁鐘意同人地玩捉字失!?
矛盾怪!?咩黎 乜我前後有矛盾咩!?
我做個d咩 我諗諗下冇必要同你交代下化 況且係一個路人^^

其實win/lost都係一場必有的結果,但如果係lost我個人認為大家有打就玩到尾,吾好話咩無得打放棄果D野,因為一場國戰係50個人打的,你放棄就少一分力了,半途而廢吾係一個好玩法,人要lost得起,希望大家明白,我吾係話who錯/對,E個係心態問題,不過真係怕lost可以改玩單機game,因為多數單機game有金手指可以改到"一定win"真係一定win的,信我吧

2服 幻影的  風之使徒  參上

原帖由 snake143yan 於 2008-7-9 01:18 PM 發表

佢冇捉你字失啵先生~係你自己講野前言不對後語~咁樣仲要怪響人地度? 得啦 明晒架喇 而家等大家都知你地空山係點樣既人 連人格都睇埋

原帖由 snake143yan 於 2008-7-9 13:18 發表

冇錯..你的確冇必要同我交代..
可惜你交代晒了..俾我帶住黎行..
哈哈
另外..捉字失知唔知咩黎???你唔係咩炮@@既分身下話?
捉字失我應用係人地到就多..未試過俾人話過..你唔識用??
我呢D唔係叫捉字失
因為你的確係前後矛盾..
果頭話唔知..呢頭又知@@
呢D都叫捉字失?
笑=)

原帖由 暗黑天使 於 2008-7-9 01:15 PM 發表

我極其量只係一名識玩既人^^點叫做高手呀  玩都唔同你地空山玩啦~打小小已經=勝左 跟你地會長又叫放棄 輸梗~咁我到時玩咩?玩數人頭?玩鬥出水大比賽?

到呢度Stop~我唔想你再比機會我去插你

開Post話人地又廢又成 而家同淆抵
又話乜又話7 咁7多藉口 番屋企賣咸鴨蛋啦
講多一句我唔係空山既人 唔該你爬下文啦^^我只不個係一個好多朋友係空山既人士
本人沒公會的^^

ID:沒事飲水飽
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 11:06 AM , Processed in 0.034173 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存