2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 唔該2服 空山靈雨收皮啦 撿點d啦你地~我要為幻影軍團討 ...
樓主: 暗黑天使
go

[其他] 唔該2服 空山靈雨收皮啦 撿點d啦你地~我要為幻影軍團討回公道說話 [複製鏈接]

原帖由 BE1125 於 2008-7-9 09:29 PM 發表

唔該你唔好以為打羸 係十大既工勞啦!!
無人起塔 拆塔 咪又係輸!!
都唔知話你新手好定係精英好:
小弟ID:ZeLoS

岩聽 人地自以為上前線亂鳩咁殺人 之後又比人圍死就好撚偉大架~

黑暗天使我發現你都好喜歡屈人
我同你搶收人? 2服剛開不久我就入空山 果時o草話要收多人打國戰咁先有feel 我之後冇玩在主城收人 果時你們仲未成立
你不好get錯意思 我是對個幻影軍團有好感
我對你 黑暗天使 一D好感都冇!!
Why我會對幻影軍團有好感,因為我有玩開1ser
你不認識月靈他們就不好知少少份代表(氣)  你連月靈幾時當團長都不知
仲有你話我份好人?? 你是我呀 你點知我份好人ga???
由開2服到e+ 我都有問必答 不論戰場,主城定大地圖 只要有人問我都答 , 我仲說過:問問題不一定要入我們公會
你們幻影軍團有人問過我問題,不信你自己問下人,不好屈我 ,我不會食死喵 ~由奇是你說ge冇個真
如果我們不理人 你們幻影軍團d人就不會走來我們空山
我們不理人就不會有198人,應該只有少喵三只,對吧???
仲有~冇人說過一定要入空山, 你說到好像我們用槍指住人地要入會咁= =
我說過"每個人對事物的看法都不同" 你要點看是你ge事但是屈人就是錯!!
樓上有人回post話我們, 我都好想知道有多少是真ge?? 串我只見過部隊頻裡大家串來串去 冇見過他們串其他人
最重要的是 點解會比人串??? 一定有原因,人地不會冇啦啦走來串你,到e+我仲未比你們說話串的人串過
黑暗你話人地人格破產其實你都話ing自己,周不時就串人同說粗口
回應starstar2020:
你不PO我都不知有E個POST @@
空山同戰狼300 根本冇得比 WHY?
他們人少但個個可以1打10 我們空山人是比較多 但說到強,我自問戰狼比空山強好多
其實各國都有強的公會 藍國紫國綠國都有 (只是Name我一時想不到) ;
仲有個果post是誰PO?要比當然要5國的公會一起比!!! 不好當人地死= =

後記:
最後E+黃國咩面都比你們掉清  我指的你們是包括空山同幻影
如果自問有心出力的是不是應該合作??要玩分裂你們可以回家慢慢玩
我說過黃國已經不夠團結,再吵下去 後果你們自己想,
一味只會吵比來比去,上戰場不見你們來指揮!!!????
仲有別國來看劇ge 不好再來玩分化

呀係.岩先先打完場國戰黎.見住個死靈.無血.狂跳加拆塔.等住比騎士插,
最重要係.叫佢無血就解.幾秒後無聲.訓左係到.
想行前去睇咩公會.原來就係貴公會.空山

原帖由 吸水木偶 於 2008-7-9 09:47 PM 發表
呀係.岩先先打完場國戰黎.見住個死靈.無血.狂跳加拆塔.等住比騎士插,
最重要係.叫佢無血就解.幾秒後無聲.訓左係到.
想行前去睇咩公會.原來就係貴公會.空山

人地部隊係專業丫嘛 佢死靈可以同騎士單挑架 好撚勁架 haha 佢地仲以為自己個個好撚大 出面既人就好撚細 佢果句 2kf 小朋友論壇 一睇左我就係咁笑佢on撚9

原帖由 cindywinni 於 2008-7-9 09:46 PM 發表
黑暗天使我發現你都好喜歡屈人
我同你搶收人? 2服剛開不久我就入空山 果時o草話要收多人打國戰咁先有feel 我之後冇玩在主城收人 果時你們仲未成立
你不好get錯意思 我是對個幻影軍團有好感
我對你 黑暗天使 一D好 ...

你部隊想上位咪講囉 洗唔洗周街講丫 唔係嘈係人都知你地係noob clan喇
送你一句 咪以為自己講野好撚型
198人好撚勁?咪撚又係廢 只係識得講自己專長 廢既唔撚講 如技術?合作? all is noob

空山的...
有誰說出頭十貢獻最大論既唔該拖佢出去阿魯巴....

以下為無聊發言:
空山的大家係每場戰事中要支援的.要水的..
我一定會無條件送出...
但希望各位用在守上而不在攻...
我眼睇就係黃國過攻..而且注重中央...
而莫視左右兩面既存在..
中央地圖大多為有左中右三線既戰域...
希望各位都注重一下..

致:幻影軍團 海寧
你好! 我系小雅=]
如果你系想借幫呢個post黎抹黑>空山
恭喜你! 你好成功 ]

大家都系黃國人,,都要分你我他
我吾系話要摑你地既舊歷史
我還記得有一埸國戰裡面
你地有位隊員說 [[[空山d人正系識執雞]]]  <<請問 你甘多擊殺數有幾多吾系執反黎?!
由呢件事可見,, 你呢位隊友完全吾系為國家出力 是為一己私慾 愛殺人=]

另外,,對於傷害排名
個人而言,,我召死靈得2次 雖然傷害排名一路保持頭十,,
但對我黎講 我盡左我個埸戰爭中 最大努力而得到排名,,有何不可?!

最後,,請你發貼時..先用你的腦袋組織一下自己要說的話 =]
萬分感激!!

仲有空山的人不清塔?出死0 不會解召? 最最最重要的是你們話空山要老手不要新手
說到你們好像看到我們部隊頻咁0.0 不如你們去做東方同蘋果ge編輯@@
回正提:
點解我們會OUT人 其實是我見意ge 因為一堆人開分身玩一玩就不玩, 一個部隊只有200個位置
不把幽靈人口踢走 你教我點收人0.0??
仲有E+話20lv 以下不收 是因為有好多人玩到15~18級不是+錯技就是開另一個分身
今日有10lv問可不可以入,我都問是分身定本尊
規定是死 人是生ge , 規則是可以變ge 新人要入會可以找我,我只是會問1~2個問題 
當然我仲會記錄誰有上誰冇上
跟住你們話死0不解召
我可以告訴你,部隊頻一直叫他解召,他不聽我們可以點? 正如我叫你們不好玩分化,結果咪一樣不聽0.0
不好吓吓怪人好不好,平時我叫一起去清塔,有幾多人會聽0.0
你們在這裡話清塔 戰場上呢?? 咪去打人= =
說一套做一套
我指揮果時有多少人會肯聽 個個走去打人,最聽話是冇公會個D
仲有回應 小成 不敢報自己ID 請你不好噪 我只會當你是別國來分化

原帖由 cindywinni 於 2008-7-9 10:12 PM 發表
仲有空山的人不清塔?出死0 不會解召? 最最最重要的是你們話空山要老手不要新手
說到你們好像看到我們部隊頻咁0.0 不如你們去做東方同蘋果ge編輯@@
回正提:
點解我們會OUT人 其實是我見意ge 因為一堆人開分身玩一 ...

萊斯ok?~~~~

你地唸下你地霸左幾多地啦
如果唔係我地空山佔係d地同打番d地番黎
黃國早就比人滅左啦
含血噴人
呀寧姐姐
你地咁勁我地唔打一日睇下我地黃國
得番幾多地
^____________^

原帖由 aesopr44796 於 2008-7-9 10:22 PM 發表
你地唸下你地霸左幾多地啦
如果唔係我地空山佔係d地同打番d地番黎
黃國早就比人滅左啦
含血噴人
呀寧姐姐
你地咁勁我地唔打一日睇下我地黃國
得番幾多地
^____________^

唔好搶功勞...
全場有五十人..
我真係唔信五十個都係空山....

原帖由 cindywinni 於 2008-7-9 10:12 PM 發表
回正提:
點解我們會OUT人 其實是我見意ge 因為一堆人開分身玩一 ...

你自己話[[[.說到你們好像看到我們部隊頻咁0.0 不如你們去做東方同蘋果ge編輯@@]]]
咁你又知我地話清塔.其實走去殺人?雙重標準WO.

哦,我知道 
你本來要入幻影 
跟住幻影冇人問我收不收 
來jo空山不夠2日就走人
E+仲走來玩分化0.0

不過你們可以繼續玩分化噪落去, 點解呢?
因為黃國E+出了個大笑話 就是幻影軍團玩分化 
我msn E+一堆人在笑ing
真是好多謝 2服 幻影軍團 令我們黃國冇面 ><
我冇氣同你們理論,同MSn個D人說話仲好過同你們說,只少他們會聽人說不會蓋住雙耳
最後你們在別國已經很大名氣 真是恭喜你們

精英的反面 = 青山走犯..
大家唔知明唔明..

雖然我只是一個小人物
但身為黃國兵也不想不出言一番
請問你有否尊重過人?
黃國變成現在既強國也靠大家的努力吧?
我不反對黃國沒有新手或間諜
但當事人也有澄清了吧?

公道說話
本人以中立既立場講句
公道自在人心
請不要把一心想玩遊戲既玩家也拖埋下水

最後:我唔敢想像黃國以後會變成怎樣

其實呢隻遊戲真係好好玩同都幾難玩下

之前一直未接觸過這類遊戲 封測也沒玩

公測第一日玩左2日ser1法師   開頭唔知點打 見人衝就衝架啦 死左咪再衝過lo

之後發覺點解成日都會輸冇場羸 原來係d擴建既問題 如果擴建少 咁就多數輸..無論你殺幾多人都好都冇用

打機就係人都想羸架啦 之後入ser2玩戰士 玩戰士玩得耐都知道點玩喇..戰士衝前鋒唔係為左殺人同拎排名 而係為要引起

正在交戰既敵人注意 令後面d同盟可以趁敵方混亂時有機可乘 把戰場推前 咁就可以擴建了

隻game好講戰略 個個玩家既係遊戲既行為都足以影響戰局 如果有好多人唔聽指揮  各自為政 自己做自己野 一時收下水 玩下死靈出下騎

一時走去殺下人 一時去出下水 咁成場戰役一定好難羸 如果早期冇團既朋友一定遇到好多呢d...  之前好少同幻影d朋友一齊玩國戰所以唔知佢地點打.

但如果同空山一齊作戰既話 只要跟大隊多數都會羸 我跟大隊最多16連羸 輸既機會好少  原因係大家都好合作同聽指揮

其實問心...有同空山一齊玩過既玩家都會知 同空山一齊玩真係會玩到呢隻game 同易d上手

同紅國戰狼3000對打國戰好有意思(希望戰狼3000 d朋友都會咁諗啦)
因為就算睇唔到佢地既對話都會知佢地好合作 好難對付 但咁先好玩 係戰場上遇到你想同佢隻揪既對手仲好玩

仲有就係空山靈雨會長 月靈 同佢班朋友 係一班好好的人 同好有領導能力
講完
PS:在遊戲中認為人家對你有惡意的人 其實只係你自己既心理問題

SER2 霍爾丁王國
id:闇月聖

又係"胸生鯪魚"........
算吧啦,一人少句啦........

玩過星曲WEB

你地D人打唔入GA
咁怪...圍住打都打唔入
無理由LAG呀
4XPING
可能我錯覺啦   

原帖由 hkughkug 於 2008-7-10 04:35 AM 發表
你地D人打唔入GA
咁怪...圍住打都打唔入
無理由LAG呀
4XPING
可能我錯覺啦   

副版主 你係指空山d人?

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

暗黑天使
你話你教d新手@@?
我琴日見到有位25以上既人 冇血坐主晶
跟住又有個死0既人士 1血都唔解召

你慢慢教E d 2xlv既"新手"
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 05:56 PM , Processed in 0.087636 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存