2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero SER 1 外掛名單POST 暫停申報(綠7 藍12 紅12 紫14 黃12 ...
go

[國家] SER 1 外掛名單POST 暫停申報(綠7 藍12 紅12 紫14 黃12 合共有60人) [複製鏈接]

近日外掛連連 藉此開個list 比大家知/post咩國有咩人係外掛

由於有用家質疑回報人提供的資料 樓主無力判決真偽 左右兩難 先行暫停
名單將由我自已在遊戲內自行判決 另外 在遊戲內發現有玩家
被發現後關掉外掛 更反駁自已沒有使用外掛...但肯定有重ping+無限pw之嫌疑
對於各位大力支持及回報 我深感抱歉 我也不想有玩家質疑大家的回報

= =要係SER 1既
例:
角色名稱 : 進藤京
所屬國家 : 紅國
原因 : 無限HP
ps:請附上圖片為證

可以報上其他資料,例如職業等

名單:

綠國:
 曉x紅             無限HP&PW*
 小v仔      男遊俠(刀)  無敵
 暗黑魔術師   法師     無限HP
 可愛愛神           無限HP
 Siu寶             無限HP&PW
 艷遇      法師(火)   無限HP&PW、飛天*
 月刃銀鈴    男遊俠(弓)  無限HP&PW
藍國:
 黑焰      男      無限HP&PW
 柏豪             無敵*
 諗唔到            無敵
 呆望天空有野睇
 積士             無限HP&PW
 T_Tung
 戰默             無限HP
 蒼藍烈焰    女戰士    無限HP&PW
 徐步高     法師     外掛*
 狂暴呂奸雞   戰士     外掛
 亞迪達斯1           間歇性無限HP&PW
 仺B殺神B仺  男戰士     無限HP&PW
紅國:
 進藤京     男      無限HP&PW*
 忘我境界    男戰士    無限HP&PW*
 鐵鎚尼亞    男戰士    無限HP&PW、飛天*
 京仔      男戰士    無限HP&PW*
 索黛             無限HP
 培聖大波amy梁        無限HP&PW
 暴力小K            無限HP&PW
 超人迪加           外掛
 热萨      女戰士    無敵、飛天
 煉油廠     男戰士    無敵
 超人仔仔           外掛*
 超人囡囡           外掛*
紫國:
 專殺掛狗           無限HP&PW
 LokP               無限HP
 檸檬柑桔茶   戰士
 楓舞      女法師    無限HP&PW*
 俊邊能到俊啊  戰士     無限HP&PW
 凍蚊
 奇拿L             無敵
 小小戰士           無限HP
 法師      戰士     加速
 土星人     遊俠
 甘道夫            無敵
 千鳥             無敵*
 曖尒      戰士     無限HP&PW*
 卍別管我是誰卍        外掛*
黃國:
 o﹏o      男戰士(雙手)*
 天真嬌gillian   女法師    無限HP&PW*
 mM島津Mm*
 三杉淳
 幻想      戰      無限HP&PW
 咖哩仔            無限HP&PW
 la小朋友           無限HP&PW*
 蟑螂             無敵*
 冰雨夜            無敵
 詩姬      法師     無限PW*
 0o黃戰士o0         外掛*
 0o啡戰士o0         外掛*
 0o黑戰士o0         外掛*
未知國家:
 西瓜SIN   法師     無限HP&PW*
 出租少女    女法師    無限HP&PW*
 側田      男戰士    無限PW*

*有多名人證/圖片為證

希望大家會幫忙申報
[上左名單既唔好嫌煩,post多一次多一個人證 , 有人發現名單上既唔係外掛 , 都做個人證]

補充 :
憑我一個人我都睇唔晒有邊個係外掛,
所以先要大家既幫忙,如果有人係唔忿氣有心post人上黎,
我都真係冇辦法,要靠你地身邊既人去證明,我自已都不停打國戰
我自已都要行埋外掛身邊cap佢圖,死都死左唔少次
大家出post既同被post既...我希望大家會諗下呢個post既目的...
我都唔想最後呢到變左罵戰或者係d人輸左唔忿氣篤人上黎既post

謝大家多多合作

角色名稱 : 曉x紅
所屬國家 : 綠國

藍國:黑焰 無限HP PW

原帖由 精靈3 於 2008-7-10 12:33 AM 發表
角色名稱 : 曉x紅
所屬國家 : 綠國

唔該晒你呀

之前聽到藍國都好多加速同PING甲= =

黃國都有個小琳係外掛黎= =

仲有有冇人回報o﹏o同GILL係乜類型既外掛..加速?定無限血?

紫國
LokP
無限血

無限pw我唔知!!!

男角 戰士 渣鎚

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D2
之前我開過一個post的。以上....
佢ID:京仔
          紅國,無限HP,PW

原帖由 CHRIS※子雨 於 2008-7-10 12:50 AM 發表
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D2
之前我開過一個post的。以上....
佢ID:京仔
          紅國,無限HP,PW

-  -京仔係唔係進藤京個仔黎

專殺掛狗11LV係到開無限血超垃圾UP唔到5LV去SIX C(ov3)(sd1)

原帖由 btandyfok 於 2008-7-10 12:44 AM 發表
之前聽到藍國都好多加速同PING甲= =

黃國都有個小琳係外掛黎= =

仲有有冇人回報o﹏o同GILL係乜類型既外掛..加速?定無限血?

個場我都係到。都係無限HP,PW
個天真嬌仲要狂洗頻。

原帖由 btandyfok 於 2008-7-10 12:51 AM 發表

-  -京仔係唔係進藤京個仔黎

我覺得係分身來的,照寫上去吧= =

藍國  柏豪  用咩外掛我唔肯家   
但佢可以衝到敵人城堡 不斷打...

黃國    -   mM島津Mm  - 戰士  -  無限HPMP

藍國除左柏豪,重有: 諗唔到 , 呆望天空有野睇

鐵鎚尼亞  男戰士    無限HP&PW、飛天

100%有!!!,死紅國

原帖由 VITOFUN 於 2008-7-10 01:05 AM 發表
鐵鎚尼亞  男戰士    無限HP&PW、飛天

100%有!!!,死紅國

多一個人POST同一個人 多一分肯定呀

角色名稱 : 諗唔到
所屬國家 : 藍國
原因 : 無敵

紫國新增2個,id係:檸檬柑桔茶13lv戰士 and id:商人 <-----e個pk用外掛仲要大大聲話人廢 佢地用打極都唔扣血外掛 本來條氣好唔順,但係我地黃國人唔會向惡勢力低頭 最後嬴左 條氣都順番d!

原帖由 背叛jay 於 2008-7-10 01:12 AM 發表
紫國新增2個,id係:檸檬柑桔茶13lv戰士 and id:商人  

商人係紫國??= =..你幫我睇睇得唔得
呢個我暫時擱置住先

因為佢同我一樣係黃國= =...
(e隻game唔係可以同名掛= =)

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:21 AM , Processed in 0.038618 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存