2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新武林群俠傳究極版 武林試玩會全踢爆!有機會獲得Displaycard! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

武林試玩會全踢爆!有機會獲得Displaycard! [複製鏈接]

各位武林俠士俠女,我─武林密探009向來係收風王,今次適逢武林群俠傳Online舉行兩場試玩會,相信大家都等得好心急。好啦,下面就先送上試玩會至激遊戲、至潮獎品全踢爆!等大家先止止渴。

武林群俠傳試玩會活動時間及地點:

7月12日@荃灣陽光網絡蜜瓜清新
時間:下午1時至4時
地址:荃灣眾安街55號英皇娛樂廣場18樓B室

7月13日@陽光網絡旺角旗艦店
時間:下午1時至4時
地址:九龍旺角砵蘭街240-244號遠東銀行旺角大廈2樓

至激遊戲

官方特別為試玩會準備咗「武林收買佬」、「武林PVP全感受」等至激遊戲同到場試玩玩家同樂,大送獎品!

除此之外,官方亦預備咗「拍出武林震撼一刻」俾所有玩家一齊玩!試玩會期間會有兩位LV100角色站於大都中心水池南方(奇俠伺服器,分流5)。所有玩家(包括非試玩會玩家)可以於試玩會期間,拍出這兩位LV100角色最震撼一刻,於7月16日前貼到樂古論壇內的武林群俠傳Online「拍出武林震撼一刻」活動專區。參賽圖片會一併送交官方作評審,得獎者可以獲得400點遊龍點數!

至潮獎品

ColaMax 8400GS 256MB DDR2 PCIE(顯示器卡)

安博士網遊安全包

中華網龍驚喜福袋

遊龍點數400點

虛擬寵物─黃猴(永久使用)

(等超過250份至激獎品)

http://hk.chinesegamer.net/wx/event/200806/

過來拎隻虛擬寵物─黃猴都好呀

笑傲無雙

嘩原來有display卡送!!!! 本身已經預左去, 呢家就更加要去...各位brother, 大家果日見

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

垃圾卡一張= =

十週年勳章(賀詞)

有興趣知個網龍驚喜福袋係咩a_a

唔要好過要- -
送埋d廢野= =

笑傲無雙

我也唔覺得咁冇用姐... 人地免費比你玩, 又送野, 又有女睇, 差唔多啦...

以試玩會黎講, 算係多野啦, 我去過其他game既試玩, 大多數都係虛寶加點卡果d, 所以唔太覺呢個試玩會係特別送得少/廢wor。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-20 09:36 PM , Processed in 0.030190 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存