2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 誅仙Online [嚴重警告]禁止再開任何關於外掛討論的帖子 ...
樓主: 最強之師
go

[嚴重警告]禁止再開任何關於外掛討論的帖子 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-10 11:31 PM 發表

唔話你腦殘真係對唔住自己囉...我叫你諗清楚先講..你又叫返我自己睇清楚..笑^^"
大哥..有冇聽過 一次不忠百次不容?? ""如果""我話我用過外掛1日..你會5會話我以後都用??我相信你會囉
道理就一樣!!....佢用過飛 ...

我叫你睇清楚佢衰咩姐 你自己都唔睇就係度嘈 真係唔知做乜lor
唔通 1個賊偷完人野 佢一世都會繼續偷野??
你真係唔用腦既
你自己有無用外掛 得你自己知la
你話有資格咪有lor
主宰個mr_m 用飛天 又唔見你走去鬧佢?
你偏幫?不過算啦 你都比人鎖左a/c了 唔怪你既 用完 斷正比人捉左

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-10 11:41 PM 發表

我叫你睇清楚佢衰咩姐 你自己都唔睇就係度嘈 真係唔知做乜lor
唔通 1個賊偷完人野 佢一世都會繼續偷野??
你真係唔用腦既
你自己有無用外掛 得你自己知la
你話有資格咪有lor
主宰個mr_m 用飛天 ...

唉..好哂氣囉...都話..唔一定係用外掛先鎖囉!!!?? 我1lv倉ac..都鎖..唔通我1lv用外掛咩!!頂你=-=""..同樣都話外掛呀!!
做開抓手既人...做1次就收手=-=???有老闆係你面前..有抓手..唔通唔做生意??
有冇睇tv呀...見到個老闆係前面..抓手唔開工..都對唔住個老闆呀!!!!!! 醒目仔=-="..抓手心態<--有生意就做
一世就5知..但唔會起碼1次就收手......你講野都幾好笑..我5用腦定你唔腦呀=-=??
mr_m 有用飛天..但有冇用到你地..咁先??.....起碼..佢唔會自打咀巴..自己用飛天話人無資格囉=-=(我睇唔到sor)
d post9成..都係你地人...自打咀巴=-="...你唔好話人呀..你都飛天..你無資格=-=

玩過星曲WEB

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-10 11:55 PM 發表

唉..好哂氣囉...都話..唔一定係用外掛先鎖囉!!!?? 我1lv倉ac..都鎖..唔通我1lv用外掛咩!!頂你=-=""..同樣都話外掛呀!!
做開抓手既人...做1次就收手=-=???有老闆係你面前..有抓手..唔通唔做生意??
有冇睇tv呀.. ...

果d係你通訊鎖 鎖埋你呀=.=唉你真係新手到無朋友
呢d野世界上無100%既 人地升得快=外掛 你都ok勁
佢用飛天去鬧人飛天 唔係自打嘴巴 ??
邊個唔用腦多d呀-.- 佢地話我地先 我地話返佢都我地錯 ok lor=]

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-10 11:55 PM 發表

有冇睇tv呀.. ...
   版主有權以壇規作最終審決來作出處理及最終更新、修改、刪除。

PS:希望各位享有自由的同時,亦請謹守版規,切勿挑戰版/壇規的底線。
  溫馨小貼士小心條線呀(其實我完全睇唔到條線) 版主有權以壇規作最終審決來作出處理及最終更新、修改、刪除。 <---即係  你講咩都死 唔好講啦c兄  哈哈

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-11 12:01 AM 發表

邊個唔用腦多d呀-.- 佢地話我地先 我地話返佢都我地錯 ok lor=]

你知咪好囉-=-".....通訊都會鎖...但人地都可以係通訊鎖嫁麻...唔一定用外掛
但官方都會話係外掛嫁-=-"...就係唔想你乜都話人外掛.......末殺通訊被鎖果d人..
講真..小鬼仙最ser最高...7x已經好幾日....爆肝爆得幾多丫....有冇可能6,7字頭
1日種升幾lv丫...哩d叫5叫快..?..唔通佢又唔係外掛咩!!lv爆升得咁勁...你話唔外都無乜人信
日日上到黎..2000蚊..d人都係同你地嘈...來來去去都係你地嘈...d相又係你地...
但你地又要話人無資格...咁你用外掛比人嘈係好正常..你唔用無人嘈你...
你見到有人用既..大把人嘈返佢啦..得鬼閒針對你地咩..mr_m 都有人嘈過佢飛天啦
只不過..你地比人嘈..你地又嘈返人....係到狂嘈....之麻
如果..佢地嘈你..你地最初係認既..會攪到咁?..你地都唔想公開d飛天名單..同唔想叫佢地唔用姐
之前就得幾張..星宿同魔琢..e家就愈影愈多....
只係你地一直想隱瞞!...只係你地唔肯唔用飛天姐.....一直用飛天..一直都會有人嘈你地

唔係同你...鬧交呀!!!! 我係想問..點解 版主 唔可以比我地講 外掛post呀!!!!!!!!
版主快d講..原因啦!!!!!! 我之前問左好多次啦....

原帖由 最強之師 於 2008-7-10 12:20 PM 發表
有外掛,沒外掛官方自然會有處理方法

別再以為2000Fun是法庭,在這裡公審其他人

請各位版友自重,我現在才發出警告已經是對你們最大的寬容

別再挑戰我們的底線了..

好威喎@@"
粗口果d唔駛理@@?
討論叫罵戰既話無野好講
如果係罵戰你咪睇下邊個撩起先lo~_~""
唔係請你做板主做乜先^^?
唔管理下個誅仙板~_~比某d人粗口滿天飛^o^""
仲勁過外掛^^"

玩過星曲WEB

原帖由 淚痕痕跡 於 2008-7-11 12:39 AM 發表

好威喎@@"
粗口果d唔駛理@@?
討論叫罵戰既話無野好講
如果係罵戰你咪睇下邊個撩起先lo~_~""
唔係請你做板主做乜先^^?
唔管理下個誅仙板~_~比某d人粗口滿天飛^o^""
仲勁過外掛^^"

請=??
有人工??

呢度係比人一個討論誅仙online既平台,如果大家討論係離不開誅仙就不算違規,仲有大家係到討係唔等等如法庭,公審. 但如果你話呢度係post係教人用外掛或利用漏洞而封貼,又或者post同誅仙online無關既野,或鬧人post而給版主封post信係無人會反對. 如果係無理打壓言論自由只會適得其反.

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-11 12:15 AM 發表

你知咪好囉-=-".....通訊都會鎖...但人地都可以係通訊鎖嫁麻...唔一定用外掛
但官方都會話係外掛嫁-=-"...就係唔想你乜都話人外掛.......末殺通訊被鎖果d人..
講真..小鬼仙最ser最高...7x已經好幾日....爆肝爆 ...

排行榜咁多合歡70左右等級
又係用飛天 ?
答我ok? 我想知點解d合歡可以升得咁快 真係1日訓唔夠3個鐘?
點解芷兒 話自己冇用外掛 但又比官方鎖左?? 又係官方誤鎖?
奧秒 要講證據?? 點解又比人鎖左 ?? 邊個知??

十週年勳章(賀詞)

^^..我沒有DEI任何關於外掛帖子,只是把他們關閉了

如果真的要嚴格執行,這裡有九成人會被扣分呢,那到時候又說我怎樣怎樣~

你們說我想包庇,要是我想包庇我早就DEI所有有關的帖子啦~

人在做,天在看~可別把自己的想法套在別人身上~

每天都用粗口+人生攻擊這叫討論嗎?

每個有關的帖子都是你罵我,我罵你,也算是健康的討論嗎?

我不是要為自己辨識什麼,而是想你們清楚一下..

廢話說完了,你們聽不聽你是們自己的事~

原帖由 最強之師 於 2008-7-11 08:24 AM 發表
^^..我沒有DEI任何關於外掛帖子,只是把他們關閉了

如果真的要嚴格執行,這裡有九成人會被扣分呢,那到時候又說我怎樣怎樣~

你們說我想包庇,要是我想包庇我早就DEI所有有關的帖子啦~

人在做,天在看~可別把自己 ...

禁止再開任何關於外掛討論的帖子-=-""...你係話..禁芷再"開"...連開都唔比開喎...
咁無哂d 外掛post 罵戰post...官方會肯做野=-=??...封測,公測頭7日...就唔駛大把外掛啦=-="
我覺得..哩d post對官方做唔做野既威力好大喎...至於...話要管理..你睇下人地d粗口文再講啦=-="
輿論壓力哩..

原帖由 TiN洛 於 2008-7-11 01:49 AM 發表

排行榜咁多合歡70左右等級
又係用飛天 ?
答我ok? 我想知點解d合歡可以升得咁快 真係1日訓唔夠3個鐘?
點解芷兒 話自己冇用外掛 但又比官方鎖左?? 又係官方誤鎖?
奧秒 要講證據?? 點解又比人鎖左 ?? ...

引用返..你某fd講既野先""呢d野世界上無100%既 人地升得快=外掛 你都ok勁""

人地係咪外掛我5知..但你都係啦..你夠爆lv好多啦..但佢地係無係到嘈先=-=
上到黎2000蚊..都係你地d嘈post!! 你用外掛..就得..人地用就唔得呀??? 咩道理..
只係識話人..佢夠用外掛啦..你睇自己啦..你夠用啦.你用得.人地都用得嫁....
人地mr_m用得光彩..比人發現左又點....唔似你地..又要用又要嘈啦化
岩岩睇貼圖區..見到..yung少咁快去到d咁高lv既怪到.幾隻飛天係格離....
你地識話合歡用唔到飛天..但飛天可以帶升喎.....姐係點?你地想表達d咩?
自己人用外掛..就拉埋其他人黎講...點都唔肯認...用咪用囉..光明正大d啦..
幾多歲呀.種小朋友咩做得出..種唔怕認啦...男人老狗..咁都怕!又唔會死既
你用到比人嘈...你係自己攞黎既...人地有用..你都會嘈返佢..係佢自己攡黎..嘈d咩姐??

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-11 12:01 AM 發表

引用返你某fd講既野先""""我想知點解d合歡可以升得咁快 真係1日訓唔夠3個鐘?"""
你地兩個開始矛盾緊....

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-11 09:14 AM 發表

引用返..你某fd講既野先""呢d野世界上無100%既 人地升得快=外掛 你都ok勁""

人地係咪外掛我5知..但你都係啦..你夠爆lv好多啦..但佢地係無係到嘈先=-=
上到黎2000蚊..都係你地d嘈post!! 你用外掛..就得..人地 ...

邊個嘈先 你可以睇番之前d post
唔通我地d人無啦啦上黎 屌人老母咩
mr_m 叫用得光彩
主宰班友 開頭都話自己冇用外掛 仲串77添
e家衰撚左? 好光彩喎
我有用外掛 你可以拎証據出黎
升lv快 唔=外掛
但主宰某d人封左 就有目共睹

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-11 10:27 AM 發表

引用返你某fd講既野先""""我想知點解d合歡可以升得咁快 真係1日訓唔夠3個鐘?"""
你地兩個開始矛盾緊....

我還我 佢還佢
論點 唔同
邊度矛盾?

原帖由 TiN洛 於 2008-7-11 11:54 AM 發表

邊個嘈先 你可以睇番之前d post
唔通我地d人無啦啦上黎 屌人老母咩
mr_m 叫用得光彩
主宰班友 開頭都話自己冇用外掛 仲串77添
e家衰撚左? 好光彩喎
我有用外掛 你可以拎証據出黎
升lv快 唔=外掛
但 ...

HAHA~~開心..人地post你地外掛相..之後就嘈!"!是嗎??
mr_m起碼..用完e家都認都唔會話自己無用啦..你呢-=-??
你叫我拎証據..你都拎出黎啦!"! 種有...你升得咁快唔=外掛..咁人地合歡升得快就=外掛=-=??道理??
我都想知..唔通真係1日訓唔夠3粒鍾爆升@@??
咁幾個飛天一齊帶yung少@@果d又叫咩??

原帖由 TiN洛 於 2008-7-11 11:56 AM 發表

我還我 佢還佢
論點 唔同
邊度矛盾?

我引用姐...哩句又岩同你講麻

玩過星曲WEB

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-11 12:00 PM 發表

HAHA~~開心..人地post你地外掛相..之後就嘈!"!是嗎??
mr_m起碼..用完e家都認都唔會話自己無用啦..你呢-=-??
你叫我拎証據..你都拎出黎啦!"! 種有...你升得咁快唔=外掛..咁人地合歡升得快就=外掛=-=??道理??
我 ...

e+佢地外掛 比人鎖左 呢d咪證據囉 甘都唔明?_?
係wo..唔記得你都係外掛比人封左添  你都唔認自己係外掛na=]
呵 有口話人無口話自己

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-11 12:00 PM 發表

我 ...

屌 你係咪唔識睇字
e家係人地d合歡 比人封左丫
唔係外掛?
我係外掛 你可以同官方講
係度討論?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:34 PM , Processed in 0.028111 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存