2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 誅仙Online [嚴重警告]禁止再開任何關於外掛討論的帖子 ...
go

[嚴重警告]禁止再開任何關於外掛討論的帖子 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

有外掛,沒外掛官方自然會有處理方法

別再以為2000Fun是法庭,在這裡公審其他人

請各位版友自重,我現在才發出警告已經是對你們最大的寬容

別再挑戰我們的底線了..
已有 1 人評分Good 收起 理由
TiN洛 + 1 精品文章

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

秋紅 做到野喎

齊齊唔再講, 封鎖資料

十週年勳章(賀詞)

原帖由 藍魂 於 2008-7-10 02:46 PM 發表
齊齊唔再講, 封鎖資料

唔係封鎖資料,而係你有證據就SD畀官方最實際

無需要係度POST出來玩公審^^

還有...希望可以罰下D 引起罵戰既人囉...
日日咁嘈...唔多想上黎...

原帖由 最強之師 於 2008-7-10 02:48 PM 發表

唔係封鎖資料,而係你有證據就SD畀官方最實際

無需要係度POST出來玩公審^^

講真句...
直接send俾官方係有用的話就唔洗係論壇既地方開post俾官方壓力
用仙x戀果單野黎講...
之前同其他人已經自行send去完全冇回音
但post出黎論壇踢爆佢...
第二日就做野
論壇雖然唔係法庭...
但論壇功用同傳媒基本上相同...
資料有真有假...傳媒界唔係法官
但有作用監察or警惕社區,娛樂圈甚至政府
如果新聞丫果d要唔俾講既話....ok了
明星自己監管番自己??...謝xx...陳xx...有自制能力啊
議員們自己理自己定由政府私底下去管??....市民只係紙公仔任由擺佈
遊戲公司自己監督自己管外掛
算了...
版主係論壇就係該論壇既法律
唔再講了

玩過星曲WEB

原帖由 藍魂 於 2008-7-10 03:11 PM 發表

講真句...
直接send俾官方係有用的話就唔洗係論壇既地方開post俾官方壓力
用仙x戀果單野黎講...
之前同其他人已經自行send去完全冇回音
但post出黎論壇踢爆佢...
第二日就做野
論壇雖然唔係法庭...
但論壇功 ...

你係咪烏鴉??
隻烏鴉好似比人鎖左a/c  佢用外掛 仲講人外掛 真係.  wo

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-10 03:15 PM 發表

你係咪烏鴉??
隻烏鴉好似比人鎖左a/c  佢用外掛 仲講人外掛 真係.  wo

我係烏鴉
係認為我用外掛既...隨便
反正講咩你地有一班人都會串的
有冇用自己知...佢係鍾意鎖大不了不玩...
但影晒相回報晒既人一個都冇事....直頭唔玩算了=.=
yung爺仲咁好幹勁再用外掛升過...有d佩服

有外掛,沒外掛官方自然會有處理方法  <----  有處理咩 真係唔覺

別再以為2000Fun是法庭,在這裡公審其他人   公審跟討論是2回事 唔係咩叫討論區... (ps當然 人生攻擊,粗口橫飛 就例外)

請各位版友自重,我現在才發出警告已經是對你們最大的寬容  <--- 好大的官威  即係香港政府定ga法律  小市民不能有異議?

別再挑戰我們的底線了..  <---- 要午門斬首示眾 嗎   (用我 比用我們更合適...)

講真...版主係想包庇定 真係唔想咁多嘈交post??  (哩樣你自己先知)

但可以肯定既一樣野...如果..無左d人post外掛相出黎..無左咁多罵戰..無左咁多人sd信比官方
我100%肯定..新斷線唔會做野囉!"?  既然..係因為有佢地肯 影外掛相..肯post出黎...肯sd信....點解唔比??...想包庇...定唔想某d人比人鎖ac...??

第二...我可以肯定!!! 如果無左佢d 外掛post....係無人知邊d邊d係到用外掛囉!!?? 有人咁得閒
去一到被怪秒既地方睇有咩外掛???

唔該你身為版主既..唔好好管理.....反而話要del post...會5會覺得過份左d??
難道..你想誅訕變哂 機械人大戰??..無人知邊d飛緊天..無人知 邊d 自動打怪?????

咩心態...係得你自己1個知!!!....係要管理既...管理下d粗口文..同埋 平心靜氣討論啦!...
要密封哂我地??..一提外掛即鎖?......
版主?? 低線?

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-10 09:37 PM 發表
講真...版主係想包庇定 真係唔想咁多嘈交post??  (哩樣你自己先知)

但可以肯定既一樣野...如果..無左d人post外掛相出黎..無左咁多罵戰..無左咁多人sd信比官方
我100%肯定..新斷線唔會做野囉!"?  既然..係因為有佢 ...

你挑戰緊版主們底線??
已經俾左你最大的寬容了...

我係到想問問...
仙凡戀之前開出黎個post俾一個版主丟左去垃圾版...
冇移番番黎既??
果個版主好似有d事....
點解一d消息都冇好似完全冇左件事咁既
誅仙版區既事係大家既事麻...
話晒個版主都陪左大家咁耐...
冇啦啦唔見左人
就算唔做都交代聲丫

玩過星曲WEB

原帖由 藍魂 於 2008-7-10 03:24 PM 發表

我係烏鴉
係認為我用外掛既...隨便
反正講咩你地有一班人都會串的
有冇用自己知...佢係鍾意鎖大不了不玩...
但影晒相回報晒既人一個都冇事....直頭唔玩算了=.=
yung爺仲咁好幹勁再用外掛升過...有d佩 ...

話人外掛 你自己咪1樣外掛 有咩資格話人
yung 再有用外掛 你拎到證據出泥??叫gm鎖佢a/c囉
但你呢??鎖左a/c

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-10 09:50 PM 發表

話人外掛 你自己咪1樣外掛 有咩資格話人
yung 再有用外掛 你拎到證據出泥??叫gm鎖佢a/c囉
但你呢??鎖左a/c

官網話鎖左...一定係用外掛鎖?? 你腦殘嫁?? 又唔見我手動無事??
我手動..雙開開檔都照鎖啦...咁我又係用外掛呀??
唔該 講野之前...睇下其他人...咪一口咬定人OK?

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-10 21:54 發表

官網話鎖左...一定係用外掛鎖?? 你腦殘嫁?? 又唔見我手動無事??

人地又唔係話你 你對號入座?.?

仲有 邊個用外掛會話自己有用嫁

睇下芷兒 奧妙兩個就知啦

原帖由 槍擊殺手 於 2008-7-10 10:36 PM 發表

首先...佢話果個人..我識既^^ok??
第二...佢話人..無資格..咁某生..都有用天飛..唔唔通佢就有資格話人?
姐係..自己飛天就有資格...手動就無資格啦??
第三...我只係1個例子...我手動..只係..雙開..開檔都比人鎖.....証明..唔一定係外掛先捉ok?

講野之前..唔該睇下自己係咪咁先..好話人ok??

哩個post唔係私人因恕....我最想知既係...版主..點解要del有關外掛既post囉..
有冇讀過 通識...輿論壓力 <-- 你知5知有幾大威力....如果..無左d外掛相post,罵戰post
新斷線就唔會捉人....誅訕變 機械人大戰=-=...

點解..封測就有外掛...公測頭7日都種有外掛...直到哩兩日...d post一出..gm就肯郁手??
一旦..哩d post無哂..好似封測同公測頭7日咁.....係咪打回 原形?.....

版主 你係想無罵戰post..定包庇..定想玩 機械人大戰....我就5知..
但唔該....靜心諗下我講既野!!"
你既扣我分..點做..我無野好講....你係版主..但!唔該真係細心諗下囉..

討論下都唔得....咁討論區要黎拓架

原帖由 槍擊殺手 於 2008-7-10 10:36 PM 發表

人地講下又話對號入座...
講講下又講埋主宰D人 唔通你想引起罵戰 ?

板主.咁佢咁講有冇問題丫? 定係星宿D人有特權架

玩過星曲WEB

原帖由 ■暗龍■ 於 2008-7-10 09:54 PM 發表

甘佢又一口咬定 yung 升過又係用外掛
鎖佢個理由係 用非法程式
你自己睇清楚先講野喇-.-

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-10 11:20 PM 發表

甘佢又一口咬定 yung 升過又係用外掛
鎖佢個理由係 用非法程式
你自己睇清楚先講野喇-.-

唔話你腦殘真係對唔住自己囉...我叫你諗清楚先講..你又叫返我自己睇清楚..笑^^"
大哥..有冇聽過 一次不忠百次不容?? ""如果""我話我用過外掛1日..你會5會話我以後都用??我相信你會囉
道理就一樣!!....佢用過飛天..甜頭就有哂啦....已經知道外掛咁正..唔通唔用咩^^..你同人講都難信啦
(用唔用返飛天就5知)
你同你老婆結婚.....你出去攪攪陣..比你老婆發現左^^你同你老婆講..你唔會再攪攪陣..
你老婆會5會信你^o^?
then....你睇唔睇到我講野嫁!!!!我手動..只係雙開都鎖啦...官網都話我..用 外掛.....咁我就用外掛啦-=-?
你夠係/o\飛天啦!!..你無資格話人!!!! /o\自己用外掛..有咩資格話人...<--你講嫁!"!
咁唔該你地班 飛天 星宿友....

跟返你地講既野..你地飛天..你地無資格話人!!!  真好彩..我手動..我有資格話哂你地^^vv
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:26 PM , Processed in 0.035687 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存