2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 最新墨香私服:[★強戰墨香★] 好康推介(唔lag機 ...
go

[香港] 最新墨香私服:[★強戰墨香★] 好康推介(唔lag機的) [複製鏈接]

《強戰墨香》ξ遊戲特色ξ
‧轉生系統是本服的最大特色,70等以後可以自由轉生,轉生等級愈高,轉生後所得的點數愈多,而等級愈高所得的經驗倍數亦會減少,這能帶給玩家極大的耐玩度,不會因轉生後升太快已感到苦悶
詳情請看這網站http://bbs.heromh.com/viewthread.php?tid=23&extra=page%3D1

‧本服的線上升級武功系統每次只需要100遊戲幣,省去進入演武廳修練的麻煩,讓玩家輕鬆的把武功升到更高層次

‧本服的GM常與玩家交流及舉行活動,有24小時內回復保證,並會全力解決玩家的問題。

《強戰墨香》ξ遊戲設置ξ
1.新創角色獲150點屬性點(,1億5千萬技能點,10萬遊戲幣
另外新手有45日輕功之符咒效果,45日回城卷以及7日強戰墨香新手超級符咒(加外功,內功各一倍,防禦力三倍)
2.化境,玄境,極魔,脫魔技能及所有輕功學習後人物1lv以上可以使用,
3.洞庭湖怪物更改,等級為90以上,怪物有機會掉落77+1武器,所有等級升級需求經驗因應作調整
4.69lv以下武器及76lv以下防具組合+1至+3成功率100%(不包括防身,通神,護體,得道,69lv武器及76lv防具)
5.30惡名以下裝備消失及技能降級機率降低
6.81,87裝備在遊戲中能顯示
‧獨特的轉生系統
‧商城開放以遊戲幣售賣輕功之符咒及回城卷
‧開放全新木系,土系內功技能:吐納法精要,金鍾罩精要,技能可從商城購買
‧幫派點數可以用作增加100%經驗或50%攻擊力
‧角色死亡後寵物不會減少親密度
‧允許在遊戲中使用粗言穢語
‧領悟真技:外功1000倍,內功100倍

‧技能點200倍,經驗值100倍
‧金錢80倍
‧武功經驗200倍
‧物品掉落 20倍 (已再調高太多只會一堆藥)
‧打坐5倍
‧組隊經驗額外多1倍經驗
‧寶物出現機率提昇20倍
‧商城以1遊戲幣售賣17lv+9的武器及防身16+9裝備
‧開放新技能:內功:火[不知火舞] 水[水龍吟] 金[澤中有雷]外功:劍[鳳點頭] 拳[雙手互搏] 刀[陽關三疊] 槍[一呼百應] 弓[弦驚] 暗[小樓一夜聽春雨]
‧線上升級武功只需100遊戲幣一次
‧火焰山開放暴露殺氣
‧殺怪得到更多幫派點數
‧進出幫派不用等候3天
各位玩家可以發表意見, 我們會考慮是否採用=]

現在一起加入《強戰墨香》的大家庭,未來將有更多新穎系統和百寶道具為你推出!
如有問題可以到論壇發問或找gm。
《強戰墨香》官方網站:  http://www.heromh.com/
《強戰墨香》論壇 : http://bbs.heromh.com/index.php
請使用msn聯絡方法
強戰墨香客服02:gm002@heromh.com
強戰墨香客服03:gm003@heromh.com
電話:66715720
保證24小時內回覆,並全力解決玩家的問題

p.s遊戲GM超好人,有問必答,而且會考慮玩家對遊戲設置ge意見.
同埋個ser好順,絕不lag機.由於出左冇耐,要追人好容易,新手都唔驚追唔到lv
仲有半個鐘到就可以真晒所有內功,爽爆
注:本人測試過,內功自己上網禁到12層(升一層要100遊戲錢),之後入game打怪,平均每3-4分鐘真一招,真氣都係.11招內功都真晒,絕冇花假
GM最近已回應玩家訴求,將輕功符回城改左$1遊戲幣就買到,請放心玩.而且GM仲會帶人打王,經常舉辦送金活動(詳情請上論壇) 呢隻墨香絕對係誠意之作

唔覺有咩吸引= =

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

黎黎去去 隻隻墨香都係咁架啦 - -有咩分別

哩隻墨香最新了= =???''
好似同君臨一樣咁既

@$&^!^啦...真外功要$...真內功要點...鬼有人玩...

原帖由 zxccy2006 於 2008-7-11 02:49 PM 發表
@$&^!^啦...真外功要$...真內功要點...鬼有人玩...

咁就一定冇人玩

十週年勳章(賀詞)

君臨2好似多著數同一樣唔lag啵

近期有咩新墨香私服-.-...
都無乜人開既><

君臨多人用加速器= =''
用黎殺人..激死= =

唔係有防加速咩-.-??

原帖由 zxccy2006 於 2008-7-11 02:49 PM 發表

全部內功我自己上網+到12層,再自己打怪.每3-4分鐘左右真一招.

我係話新技WO=口=""

原帖由 愛玩的人 於 2008-7-11 03:52 PM 發表

全部內功我自己上網+到12層,再自己打怪.每3-4分鐘左右真一招.

講真牙...
依家D人唔係睇真技果D...
係睇商城D野洗唔洗用金買-___-!!!

強戰衰就衰在新技/回城/輕功/日常用品要用金買
如果唔係我實玩-__-!!

我知之前有人洗回城搞到個SER好LAG
咁GM就要做下野~_~

宜家輕功同回城好似可以用GAME錢買

我記得強戰一開ser果陣全部商城野都要錢 同樣樣都好貴
之後減價一堆變左game錢 一堆變左一金
宜傢再回城輕功都變埋1遊戲幣
我覺得佢地已經減到好盡啦喎

最重要都係輕功回城姐
宜傢都改埋1遊戲幣已經好正
1金玩個小活動都有啦

原帖由 SIU×釗 於 2008-7-11 05:02 PM 發表
我記得強戰一開ser果陣全部商城野都要錢 同樣樣都好貴
之後減價一堆變左game錢 一堆變左一金
宜傢再回城輕功都變埋1遊戲幣
我覺得佢地已經減到好盡啦喎

最重要都係輕功回城姐
宜傢都改埋1遊戲幣已經好正
1金 ...

問題係D小活動同我就唔到時間-/\-...
我都知GM成日送金好好人...
但只怪我忙 玩唔到小游戲...ORZ

原帖由 FelixSnoopy 於 2008-7-11 04:19 PM 發表

講真牙...
依家D人唔係睇真技果D...
係睇商城D野洗唔洗用金買-___-!!!

強戰衰就衰在新技/回城/輕功/日常用品要用金買
如果唔係我實玩-__-!!

我知之前有人洗回城搞到個SER好LAG
咁GM就要做下野~_~

其實隻game都要賺錢,商城d野真係減到好盡下架啦.得閑玩下啦.我都係志在推介下隻game,
最後大家玩唔玩都無所謂.但係我真係覺得隻game唔錯

回復 16# FelixSnoopy 的帖子

你就唔到時間米建議下gm囉
起馬佢地都會應機 之前建議過其他野佢地都有聽啦

原帖由 SIU×釗 於 2008-7-11 08:41 PM 發表
你就唔到時間米建議下gm囉
起馬佢地都會應機 之前建議過其他野佢地都有聽啦

WELL-___-哦

點解隻GAME入面冇咩人升LV既.__.??
泰南冇人-__-

想入幫又唔知有冇人收留我-/\-

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

.. 唔係覺得太好玩.. 因為入便D所謂既老手成日蝦新手
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:51 AM , Processed in 0.033489 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存