2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 報告!!! 在洗金銀章後!!! eco有玩家發現(合理懷疑)!!! ...
樓主: Keroro青娃仔
go

報告!!! 在洗金銀章後!!! eco有玩家發現(合理懷疑)!!! 新的洗錢bug!! [複製鏈接]

我覺得你來亂的多點吧,老說港版怎不好叫人轉台版,多用腦想想吧,真有洗錢還擺出來亂收東西讓你知嗎?真能洗錢還收這些你說沒用的東西嗎?收點卡,點裝不好?給你1億也不會傻傻的在派錢吧

原帖由 櫻想 於 2008-7-13 04:14 PM 發表

哈!! 証明? 我自己夠係成日收d垃圾任務既材料既人, 咁唔通話我都係洗bug 既人囉    呵呵!!

ok !多謝你既 suggest

大家唔好甘嬲
我都係轉貼返來自台灣知名網遊討論區果位朋友的文而已

當然我個人都覺得有可疑
我唔係話一定係bug  不過剛好依段時間係敏感時期 ( 剛出現復製bug )

而且買家在我看來的確是有點可疑
因為收實骨價錢太高.  1000 一個.  仲收1600個.  收1600個之前  已經收了一千個左右.

所以你唔怪得我我會懷疑架bo
當然我只係懷疑  我右唔係強迫你支持我  仲咩甘嬲 - -?

玩過星曲WEB

原帖由 Keroro青娃仔 於 2008-7-13 04:21 PM 發表

大家唔好甘嬲
我都係轉貼返來自台灣知名網遊討論區果位朋友的文而已

當然我個人都覺得有可疑
我唔係話一定係bug  不過剛好依段時間係敏感時期 ( 剛出現復製bug )

而且買家在我看來的確是有點可疑
因為 ...

嗯嗯!! 岩先係我錯 sorry !!

首先,這個post在巴哈已經有一段日子,好像是7月7日的.
現在才研究可能會遲了點.

我覺得如何分別一隻game 內有沒有bug?
最好就是看物價,
因為當一個bug,洗了很多錢後,他始終都是將錢流入市面才算有收獲的.
當你發現短期內的物價突然暴升了很多時.
你就要想想是不是真的有bug.

首先首先...
樓主既帖同回既野有出入....
一開始又話收400-500度..放左千6個比佢.....
之後回人既時候又話佢1千蚊收..放左千6個...
仲有仲有..你話佢短時間收左千6個...又話果千6個係你放比佢...
咁即係你用左短時間打左千6個...哇...短時間你打到千6個...段時間都幾短...
仲有仲有.....你短時間打到千6個..佢點解唔可以短時間賣到千6個....

順便一提..有d人做任唔係為左錢....係為左佢既exp..又想問問你點解唔講下皮革.一次要8個...
d人6-700都照收..不是更蝕嗎....咪又係有人收..咁可能皮革都有bug啦

仲有買賣呢樣野唔一定要呢家買完..轉頭先賣....佢可以有2個ac..一個收一個賣...
本人也是這樣搵錢的....70-170萬..差既只係100萬...你短時間打千6個..賣比佢1千蚊一個...
你短時間都搵百6萬啦..多過佢既一百萬耶..好意思話人..

我呢家係主城收野放野..行行地都3-4百萬咁同自己既分身交易....
唔明白果100萬有乜特別.....真係好似講到人地原本既身家得70萬咁....

如果呢個係洗錢bug...我頭切比你當登坐

十週年勳章(賀詞)

哇 隻game真係多bug
人地識搵錢就話bug
人地短時間補錢就話bug
你可以試試多d用下個屎忽諗野

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

其實大家點搵錢 ? 我玩左咁耐都係得 200萬 /3\ ...

我 70lv 刺 ... 係唔係打謎團 d 極皮 , 金塊 , 血板比隻敲詐10 既商人賣 - -?

你唔抵得人地,咁清高就咪賣比人啦,人地多少少錢,蝕底d高價收野都有罪?你無野丫你

玩過星曲WEB

算啦,樓主佢唔識野,就算啦,但是 extinct123 呢個傻仔..我覺佢冇分析能力..
覺得佢都認為呢樣係bug 完全冇自己既分析能力..,仲要係度插我  真係一個白木

原帖由 櫻想 於 2008-7-13 08:05 PM 發表
算啦,樓主佢唔識野,就算啦,但是 extinct123 呢個傻仔..我覺佢冇分析能力..
覺得佢都認為呢樣係bug 完全冇自己既分析能力..,仲要係度插我  真係一個白木

人地唔係插你呢樣野
係插你連人地懷疑都唔俾
你就淨係追住 心虛 兩隻字黎講
係到轉移話題

衰D講句
冇分析能力果個係你呀

應該無bug 
只係多人做1日可以做5次 3個人物就15次 有d人玩好多人物...
加上商城可以買増加1任點 買完無限做都得...有錢人可以
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:38 PM , Processed in 0.038086 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存