2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 直擊~解開bug野被封ac+玩客務
go

直擊~解開bug野被封ac+玩客務 [複製鏈接]

客務:喂~(之後唔知佢冇左句咩)
我:點解我個ac比人封左
客務:你之前有冇用過銅幣bug
我:冇!你地又知人地有用
客務:我地可以查到
我:咁得意?你查下我有冇用
客務:你ac係咩
我:下要比ac?我見上城都成日有gm問人拎ac  警訊都好似聽過你把聲
客務:你等等 (佢笑=.=又要比我聽到)數秒後
客務:你唔比ac我地做唔到野
我:我點知你會唔會爆我ac
(之後我cut佢線因為我忍唔到笑)
第一次玩完 我問番佢d正經野
客務:喂~(好似講左2個字cg)
我:我想知點拎番bug野個ac
客務:你玩咩ser
我:夏
客務:你ac係?
我:xxxxxxxxx
客務:你個ac冇被封wo (當然啦我都冇用@@)
我:我諗諗先~好似係xxxxxxx(我朋友個ac )
客務:你角色叫咩名
我:xxxx
客務:你要還番晒d銅幣同8萬(之後我問另一個朋友ac要80萬.....orz)
我朋友(1):我點比錢你
客務:gm會當場問你
我朋友(1):哦
我朋友(2):咁我唔夠錢呢
客務:咁我諗你要搵夠錢先(佢又笑囧 今次佢忍唔到)
我:咁1蚊呢
客務:1蚊都唔得
我:咁幾時先開番我個ac?
客務:你留電話
我:2xxxxxxx (呢個好笑,我比左中學個電話佢 )
客務:你貴姓
我:囧
客務:囧?
我:係
客務:點寫
我:你速成打田月4
客務:下(佢ka左一下)
我:快d搞好佢88
............................................

已有 1 人評分Good 收起 理由
數碼暴龍 + 5 笑死

總評分:  Good + 5   查看全部評分

回復 1# 全職藥師 的帖子

玩下佢都幾好~起碼好過打去用粗口~又可以幫佢打發時間~~如果你地真係比人封左就要講真電話同名
方法: 電話,姓氏,還銅幣,比錢(要睇你刷幾多)

哇..精彩=.=..

回復 3# 菜乾 的帖子

你都睇得幾快=.=我46分post你51分睇完

全職哥,你咪係同我一齊打去客務果位人兄?? 我打去果時,d野仲好笑 聽日我都post係到先  haha

到我發表較早前既玩客服事件喇 人物有我,麟,客服     〔.=粗口某一個字 唔想比人-分 唔打粗口〕

第一次大容大要:
我:喂~
客服:gamecyber
麟:喂~點解我會比人封左個ac嫁,你無.野呀
客服:請問各下係玩咩game既呢??
麟:我玩eco既
客服:請問各下係玩咩sever既呢?
麟:我玩夏ser既
客服:請問你係咪用左銅幣bug既呢??
麟:有.呀
客服:請問可唔可以比你個帳號我幫你查查呢?
麟:比你老.
客服:咁我好難幫到你嫁喎
麟:我e家係唔知點解比人封左個ac呀 吊你老.
客服:咁我重新一次喇 你唔比個帳號我 我地好難幫到你

〔尾3果3句重覆左3次!!〕    〔我笑到想死 不停重覆〕
客服:我諗我好難同你溝通 你都係諗清楚再打過黎喇!!
麟:我吊你老. 等摺喇 硬膠膠咁.樣 〔cut左線~〕

第二次內容大要
我:喂~
客服:gamecyber
麟:我吊你老. 仲咩唔能比我入ac呀 你係咪kai嫁
客服:請問各下係玩咩game既呢??
麟:我玩eco既
客服:請問各下係玩咩sever既呢?
麟:我玩夏ser既
客服:請問你係咪用左銅幣bug既呢??
麟:係又點.樣呀 
客服:咁你因為你用左個bug而比我地封左帳號 你可以用e-mail sd比我地 我地會好快幫你跟進~
麟;咁姐係要幾耐呀~
〔到戲肉喇〕
我:點解我e家連gc帳號都申請唔到既呢,同埋一入東城就會彈game既??
客服:你部電腦可能虧虧地 〔我心諗 電腦會放到水既咩~笑左=.=〕
麟:虧你老. 我地d fd都唔得呀 死垃圾gc電腦~
客服:咁你就要換左你部電腦喇~ 〔佢成日係到講:人生苦短,不如意事十常八久=.=仲要同你講野都up呢句野 講真佢係咪清山落黎既呢?〕
〔之後我地唔知同一個時間講左d咩 佢個kai子話:你地好冇禮貌喎,小學都有教過,人地講野唔好插把嘴詔黎喇,真係冇禮貌!〕
我:哦~你咁同你地d米飯班主講野既!
麟:你地工司係邊嫁?〔麟又插把嘴過黎〕
客服:〔佢好似話係深水涉,不過呢句野都唔重要〕
麟:咁垃圾嫁 我住麵住係比華利山喇!我年中都唔健扔左幾多部電腦落街呀~ 之前我扔死左個牙伯,咪賠左幾千萬比佢喇!〔勁好笑 真係頂我個fd唔順〕
客服:哦,咁勁呀!!
我:咁我都要係你屋佐扔落街先
麟:ok喇
客服:請問仲有冇其他問題 〔真係唔吊佢唔得 佢禁住個電話,同同事講話,佢地真係好煩呀,換人喇,佢仲要換唔到人,又要比我地聽到wo~〕
我:喂~你都好無禮貌姐~咁樣話我地~ 我地呢d咁無禮貌都覺得你咁無禮貌,咁你d咁無禮貌既係咪真係咁無禮貌呢? 〔我最精境既格言〕
{之後佢都係一路咁樣禁住個電話比我地聽到~}
過左無幾耐~我開左個新人物~
我:我想問下呢~我改咩名好呢,我想叫gm001呀 得唔得嫁? 〔玩都無野好玩〕
客服:哦~你叫gm001一定會比我地封ac姐 你可以叫gc fd’s喇
我:個,s字係咪尸木1(屎)果個呀~
客服:你打呢個名都係會比我地封ac既~
我:咁我想問下呢~玩礦工做咩種族好呀~
客服:你中2
我:仲有呀~我想問下呢~點樣雙開嫁 你可唔可以比隻天馬我呀?
客服:呢d野我唔想喎
我:呾都唔知 點做gm呀
..........之後果d都係唔重要既 我同麟真係好唔鋸gc囉 佢地有bug在先 佢話要解封帳號仲要比錢喎 ,佢地係咪kai嫁~ 不喜勿小

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 喬保 於 2008-7-14 11:05 PM 發表
全職哥,你咪係同我一齊打去客務果位人兄?? 我打去果時,d野仲好笑 聽日我都post係到先  haha

個客男定女黎
快DPO= =我要睇....

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

-口-...吾好玩咁盡...人地都係搵餐飯食姐....
XDXD.......

好正~~虧你想到XD
但係我想問一下, 你個''囧''字點讀??

囧點讀-口-
唔識

最尾先好笑-_-
囧:P

忍影世界 笑傲無雙

囧囧有神個囧=0=唔記得點寫

炯= =??
真係讀炯架...= =??

囧<-點讀- -"?

睇完笑左=]

哂時間玩客務,遲下你做番接線生咁比人玩你like唔like,你玩之餘仲要阻到人,家下d人真係~

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

-.-.................囧<-----永~
2個字同音...吾好再搞錯~

好似衰左小小

原帖由 幸運少年 於 2008-7-15 08:01 AM 發表
哂時間玩客務,遲下你做番接線生咁比人玩你like唔like,你玩之餘仲要阻到人,家下d人真係~

完全認同
人地都係打份工,咁樣俾你玩架咩 ?

-__-好衰呀....不過有d又幾搞笑

幼稚到死 ,就係有d你咁既人先俾人話香港玩家質素差,人地客服係俾有需要既人用,唔係俾你地d無聊人玩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 11:57 AM , Processed in 0.053111 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存