2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔獸世界 給暴雪的一封信(也是我的心聲)
樓主: L.C.k
go

給暴雪的一封信(也是我的心聲) [複製鏈接]

原帖由 『怒天』 於 2008-10-4 12:35 AM 發表

我本來都唔想點話你,點知我比機會你條友兜..你都唔識兜...仲要串串共...衰左咁耐都死唔斷氣,我之前果個post,我全句句子都冇用過一個『豆號』同『句號』,我成句句子淨係用過個『問號』,我真係想知道你究竟係唔識中文 ...

好!你係要寫到成篇論文咁,我睇都覺煩啦,衰衰衰?你成日話我衰左又話比我『兜』到,自相矛盾!即係..你掂左..?九年免費教育?你似乎欠缺組織能力!『60紫武垃圾』,『60,80橘武』都只係做個比喻例子,有小小誇張既做法,係你地個個幫手捉我字蚤,由60變70紫武,由霜之哀霜變熔火之心既60橘劍。80橘係美版top公會網有初步屬性睇,但當然會被修改。一時60一時70一時80? 我都想問點解你地要隔Post回?引用我個幾句,但又要講到天空樓閣般咁遠,冇所謂!我就隔Post逐個回,想大家條氣順姐,又比你話前言不對後語,我講既係技術,你就又T1S1T6S4咁,比喻而已,唔明就死番去讀9年免費教育啦!  打就冇所謂,但究竟係你想同我打定我想同你打?做咩要我黎轉Ser?

一開始都冇咁躁,只係回左1次,無端端有人發難講"on9"的不滿,我先會回佢問佢有咩意見,佢就句句"on9"咁回堆隔Post講離題野,好聲好氣唔得?之後個個就同佢有親咁黎隔Post夾攻我,愈講愈無聊,講講下去埋教育制度...

頭幾Post我都慢慢解釋做咩講T1或姐S4,T6或姐S1,佢都知衰收左聲,你係要問完再問! 你鬧緊我定你自己?

想駁就先諗清楚回左會係你自己攞黎衰定想搞到人地衰啦 !

原帖由 『怒天』 於 2008-10-4 12:39 AM 發表

唔好理佢啦....佢都唔知有冇受過九年免費教育既....我地有文化,有品德架麻....點可以蝦d 受狗年教育,唔係..我講錯sorry,係點可以蝦d冇受九年免費教育,乜都唔識既小朋友呢

有文化就唔會講咩狗年教育啦,不分青紅皂白就係九年教育中學番黎?   有人冇品發難鬧"on9"你有品就幫佢鬧我? 九年到中七姐,你淨係中七出黎做文員書記我好理解,明明係你理虧,就用堆唔係道理既道理黎搗亂?
我就唔覺你有咩文化,我由頭到尾都係被動回應,你就用你既"狗"年文化黎侮辱我係學業多年黎既努力? 咁我又冇文化可言既,我有既係文明人應有既容忍,而你呢種文化,有冇都罷啦!小朋友?大哥哥你幾歲?九年咁有成就 就唔好打機啦。

原帖由 『怒天』 於 2008-10-4 12:39 AM 發表

唔好理佢啦....佢都唔知有冇受過九年免費教育既....我地有文化,有品德架麻....點可以蝦d 受狗年教育,唔係..我講錯sorry,係點可以蝦d冇受九年免費教育,乜都唔識既小朋友呢

佢呢d咪膠到無朋友囉

原帖由 承諾一生 於 2008-10-4 11:18 PM 發表

拎左好耐   約出黎揪下  ~
柒咩 得你一個鳩講

你著S4定T6?  我無任歡迎~ 我尖石的~
到時拍比你睇你自己點死@@

尖石無其他人同你打?要搵唔同服o既打呀?定係唔識拍片呀?  哦~ 唔通你比全服黑晒,無朋友同你打,真係可憐
樓上已經有人笑緊你啦,識唔識睇字架?

原帖由 konkkk 於 2008-10-5 12:31 AM 發表

尖石無其他人同你打?要搵唔同服o既打呀?定係唔識拍片呀?  哦~ 唔通你比全服黑晒,無朋友同你打,真係可憐
樓上已經有人笑緊你啦,識唔識睇字架?

淨識笑冇用   我冇理由因你笑而浪費時間搵班連勁唔勁都唔知既人拍        你串/笑得我    即係你好勁
不如直接同你打     等你"衰"左把聲收下都好~  好過搵左個蛋蛋比你話佢廢~
比全服黑哂係你講?_?    我就唔係喇     又係你D天空樓閣假切            

佢笑又點 ?  我笑又點?   你又識唔識睇字架?

原帖由 konkkk 於 2008-10-5 12:30 AM 發表

佢呢d咪膠到無朋友囉

又係隔Post回就收下先啦~

講咁多把鬼咩,你試下開個post"T1有無可能磨死S4"睇下有幾多人幫你啦

原帖由 承諾一生 於 2008-10-4 11:53 PM 發表

好!你係要寫到成篇論文咁,我睇都覺煩啦,衰衰衰?你成日話我衰左又話比我『兜』到,自相矛盾!即係..你掂左..?九年免費教育?你似乎欠缺組織能力!『60紫武垃圾』,『60,80橘武』都只係做個比喻例子,有小小誇張既做法,係 ...

你講咁大堆廢話,我都唔知你想表達d乜? 你可唔可以用下你個大腦,組織清楚你自己想講乜先好黎同我講野?
一直都係我同你同對話,我冇引用過其他版家既說話黎同你講野喎,你回答我咪得囉@@明明又係自己講咩野t1打s4,咩野橙武爆死人....80級橙武都未出,咁你係想講用乜橙武打人呢?得個講字....一堆廢話.....連表達自己想講乜都唔識..『比喻』?你知唔知比喻點用呀? 你完全冇表達到你果句句子係比喻句喎,句子都唔識用就返下學,讀下書先好打機啦,蛀米大蟲,你阿媽賺錢返黎養你好辛苦架,快d 著套t1出黎同s4打啦,我真係想睇你點打

原帖由 承諾一生 於 2008-10-5 12:07 AM 發表

有文化就唔會講咩狗年教育啦,不分青紅皂白就係九年教育中學番黎?   有人冇品發難鬧"on9"你有品就幫佢鬧我? 九年到中七姐,你淨係中七出黎做文員書記我好理解,明明係你理虧,就用堆唔係道理既道理黎搗亂?
我就唔覺 ...

我冇侮辱你喎....我係用 狗年教育咋喎,狗年既教育唔等於狗既教育喎,你識唔識睇字呀....唔通我陰到你? 仲有九年免費教育...好似係小一至中三? 乜野到中七? 你受過九年免費教育未? 睇情況你可能真係未受過....難怪你連咁樣樣都唔知..難怪你表達能力咁差

原帖由 『怒天』 於 2008-10-5 03:28 PM 發表

你講咁大堆廢話,我都唔知你想表達d乜? 你可唔可以用下你個大腦,組織清楚你自己想講乜先好黎同我講野?
一直都係我同你同對話,我冇引用過其他版家既說話黎同你講野喎,你回答我咪得囉@@明明又係自己講咩野t1打s4,咩野 ...

你睇唔到佢點打架喇,叫佢搵個S4朋友企o係道唔還拖比佢套T1磨死,等佢有個落台位算啦

原帖由 『怒天』 於 2008-10-5 03:28 PM 發表

一直都係我同你同對話,我冇引用過其他版家既說話黎同你講野喎,你回答我咪得囉@@明明又係自己講咩野t1打s4,咩野 ...

咁橘武係咪唔打得人?_?     用s1打t6做比喻係講用技術唔靠裝的話一樣秒到 ~係回比樓主     唔知關你乜叉事
都話唔明就死番去讀個狗年啦~ 我講既係你引用我回其他人既回覆黎講無聊野^_^

原帖由 konkkk 於 2008-10-5 03:16 PM 發表
講咁多把鬼咩,你試下開個post"T1有無可能磨死S4"睇下有幾多人幫你啦

我都話"技術"問題 ~   T1T2T3T4T5T6都有機會打死S1S2S3S4   明冇   
真係笑死人!

原帖由 『怒天』 於 2008-10-5 03:31 PM 發表

我冇侮辱你喎....我係用 狗年教育咋喎,狗年既教育唔等於狗既教育喎,你識唔識睇字呀....唔通我陰到你? 仲有九年免費教育...好似係小一至中三? 乜野到中七? 你受過九年免費教育未? 睇情況你可能真係未受過....難怪你 ...

我有冇講過"等於狗既教育"? 係你諗多左定你想陰我反而比我陰到你?    九年免費教育係小一至中三  咁你係咪淨係得九年免費教育? 有錢打機冇錢讀到中七?   係你話睇唔明,唔係我寫唔明吧?咁係你理解能力差,定我表達能力差?

原帖由 konkkk 於 2008-10-5 04:04 PM 發表

你睇唔到佢點打架喇,叫佢搵個S4朋友企o係道唔還拖比佢套T1磨死,等佢有個落台位算啦

就係廢事你話個對手係我朋友~ 所以叫你幾個木咀同我打 ^_^  等你地收下聲~ 要落台位-3-?   你唔想同我打冇所謂  ﹏。

原帖由 承諾一生 於 2008-10-5 04:23 PM 發表

我都話"技術"問題 ~   T1T2T3T4T5T6都有機會打死S1S2S3S4   明冇   
真係笑死人!

你去搞個投票"T1能否磨死S4",睇下有無人覺得你o岩囉

原帖由 承諾一生 於 2008-10-5 04:21 PM 發表

咁橘武係咪唔打得人?_?     用s1打t6做比喻係講用技術唔靠裝的話一樣秒到 ~係回比樓主     唔知關你乜叉事
都話唔明就死番去讀個狗年啦~ 我講既係你引用我回其他人既回覆黎講無聊野^_^

你冇帶過比喻既意思出黎囉,表掛能力差就唔該收下嗲,碌返入廁啦,係人見到你講埋d白痴野,都想話你啦,咁耐以黎,你見到有人站係你果邊幫你咩?你諗下自己果堆廢話想表達乜野仲好啦

原帖由 konkkk 於 2008-10-5 04:04 PM 發表

哈哈~我驚佢連s4既朋友都冇....知唔知咩野叫"柒到冇朋友"?

原帖由 承諾一生 於 2008-10-5 04:28 PM 發表

我有冇講過"等於狗既教育"? 係你諗多左定你想陰我反而比我陰到你?    九年免費教育係小一至中三  咁你係咪淨係得九年免費教育? 有錢打機冇錢讀到中七?   係你話睇唔 ...

哈哈,果然你連字都唔識睇,我一直都係上面一直講九年免費教育,你竟然講到九年教育去到中七,你唔識字咪出聲囉,哥哥解釋比你聽丫麻,九年教育去到中七? 你由小5計起呀? 你冇野呀hahahaha~我都話架啦...你媽媽賺錢養你好辛苦架......本來養一個人已經唔容易....養個文盲腦袋有問題既.更加難....真係辛苦你媽媽了~現在的母親真偉大...我見識到了

原帖由 承諾一生 於 2008-10-5 04:33 PM 發表

就係廢事你話個對手係我朋友~ 所以叫你幾個木咀同我打 ^_^  等你地收下聲~ 要落台位-3-?   你唔想同我打冇所謂  ﹏。

你覺得,我地有需要為左個白痴,廢話多多既人轉server咩~哈哈哈哈~
我諗你都係快d碌返入廁所,喱埋一二邊玩沙好d喇....你講既野,冇人認同過你,你仲覺得自己好岩呀?o?哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

原帖由 承諾一生 於 2008-10-5 04:23 PM 發表

真係笑死人!

你唔係度到齋講當秘訣啦,未做到就唔好拎埋d廢話出黎講
有技術,著30級藍裝都打贏80級紫裝添~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-3 03:05 AM , Processed in 0.043421 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存