2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 【超越完美世界】*完美世界私服*[最新0820改版] ...
go

[台灣] 【超越完美世界】*完美世界私服*[最新0820改版] [複製鏈接]

香港幫會SLeague已經重開啦~~!
現重新組織中, 會比較少人D~
只招收港澳既朋友!
呢個幫會係全服唯一一個HK幫會~
如有意入幫者, 請在game密我  ID:弒殺仇

大家試下用台灣版客戶端上去, 如果唔得, 請係國際版下載網下載補丁, 更新版本去到113!

首先,歡迎大家加入超越完美世界!玩既請留個名先!有時我會開個聊天室,可以去睇下!
我個名叫弒殺仇

<官方網站>
http://www.mm386.com/

顧名思義,呢個係新幹線既完美世界Online既私服.
暫時我覺得, 呢個私服係完美世界呢隻Game之中最好既一個.
唔講廢話, 介紹下先~

<簡介>
超越完美世界係08年4月4日開服, 一直到而家, 已有既玩家已經過千
遊戲內由1~3位GM管理, 雖然GM咸咸地濕, 不過佢管理得好好, 好多活動.
呢個私服雖然設係大陸, GM都係大陸人, 但係由於多左台灣人&港澳人玩, 個私服都漸漸繁體化,
暫時呢個私服只有網通server, 但係遲少少就會啟動電信server, 台港玩家就會無咁LAG.

超越完美世界既上限Level係150, 雖然升級速度係頗快, 但係佢有轉身系統,
當你150LV果時,你可以透過轉身黎返返到1LV,不過有一定數量既轉身次數可以換取獎品!
呢個私服唔係變態服, 限制亦都唔多, 適合長期玩家.
經驗加城應該係5000~50000倍度.., 金錢, 掉寶率, 元神都係差唔多.
新手仲會送3000萬經驗, 200萬$$, 500萬元寶(夠曬用= =\)比你.
乾坤袋90%物品較曬做1金/銀.
如果多人玩既, 我會定期更新呢個post

<以下係官網既簡介>
超越完美世界特色介紹
特色之一:
超穩定的服務器,我們很有信心的說,像我們如此穩定的服務器絕對在現有那麼多私服中絕對少見。
你試過掛機掛6天不掉線的嗎?我們的服務器穩定性和官方完全可以比較。
經常回檔,經常維護,經常出故障,我相信很多玩家經常碰到這樣的服務器吧?
這種情況在我們這裡,幾乎不會發生,如果要發生的話,發生次數不會比官方多。萬分之一的機會吧!
特色之二:
永不關服,永不關服肯定是假的,說永遠都是騙人的,成年人都講現實。
長期開放,用不關服,這些事情沒有任何一家可以保證,包括官方,四川地震,如果服務器在四川,那你說怎麼辦?
路遙知馬力,日久見人心。
如果你連什麼樣的服會關,什麼樣的服會越來越好都不知道,那麼選擇我們你真幸運。
如果你知道什麼樣的服不好,什麼樣的服會越來越好,那麼選擇我們,你真聰明。
特色之三:
我們服不變態,1萬倍攻擊?幾百萬血?你在追求這種短暫的快感?到頭來你一無所有。
我們服不走變態路線,只走特色路線。
特色之四:
虛心聽取,努力改進。去掉壞東西,增加好東西。彌補不足。
特色之五:
99.99%完善的網站系統。從開始的不斷發生網站錯誤,一次次的解決,一次次的完善,網站系統接近完美。

超越完美世界入門教程
直接入仙入魔
在超越完美世界網站系統,玩家功能中,有直接入仙或入魔的功能。
建立後人物,人物修真是大乘,然後人物離線,到網站直接領取入仙,或者入魔,不需要再做繁瑣的修真任務。
卡號自救程序
有時候,人物會卡住,有時候人物在副本無法出來,有時候.......
使用卡號自救功能,系統會自動將人物移動到劍仙復活點。
顯示繁體字體
簡體版客戶端無法顯示繁體字,會顯示框框。包括大陸官方也是如此。
只要在下載中心,下載顯示繁體補丁,即可解決此問題。(現在更新已包括繁體字體)
負元神清理
在升級後,元神會因為過多而負數,導致無法學習技能。在網站功能裡面有元神清負功能。
龍珠的獲得
在網站上活動中心,有天天龍珠活動。永久開放。只要符合條件都可以取得龍珠。

經過瞭解上面的幾點,你已經從一個新手轉為一個很瞭解超越完美的玩家。當然,超越不只這麼多,等你慢慢發掘。

以前好多大陸人玩, 後來越黎越多台灣人加入, 大陸人少左, 呢個私服就主打台灣人.
我之前亦都起左個香港幫會, 但後尾一個一個人開始唔玩, 又無再宣傳, 所以個幫都無曬人咁滯.
而家玩既人可以係遊戲入面加我好友, 我個名叫弒殺仇, 如果多人我再組織過個幫會!
希望多D人可以黎玩下~
<官方提供外掛>
圖片教學係下面
教學: http://www.mm386.com/wg.rm
比埋超越官方提供的穿牆, 自練掛:http://www.mediafire.com/?f2tuxlnb9b4
[分開下載]
[穿牆掛]:http://www.mm386.com/fb.exe
[自練掛]:http://www.mm386.com/gj.rar

顯示亂碼既話, 請使用Microsoft Applocale:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=zh-tw&FamilyID=8c4e8e0d-45d1-4d9b-b7c0-8430c1ac89ab(需驗證正版,快)
或:http://www.mm386.com/apploc.msi(不用驗證,慢)
下載後開佢, 選擇外掛既主程式, 再選簡体中文
<圖片分享>

GM放大量BOSS虐待玩家

2000fun

私服特有BOSS 超級歐巴桑 KO 南屏鎮衛兵
<掛機外掛使用教學>
Microsoft Applocale教學:

外掛教學:

如有問題, 請回覆或PM我, 我都樂意答你地既問題

已有 1 人評分Good 收起 理由
七夜魔君 + 3

總評分:  Good + 3   查看全部評分

即係幾多倍經-__-

原帖由 卍小卓卍 於 2008-7-26 01:20 AM 發表
即係幾多倍經-__-

更新左, 官網之前就話係5000倍既, 唔知而家調到幾多, 佢無講
仲有, 新手係送3000萬經驗

主程式邊度有得下載

張教學圖死佐

要用邊個客戶端?國際版?

想問主程式係咩-.-
得更新

個網咁難開ge= =

十週年勳章(賀詞)

我有玩 好正,,,, 我叫 有錢就大哂 (妖獸黎103lv中) e家玩緊妖精 叫  有錢就大哂阿    得閒add下我吧a_a

十週年勳章(賀詞)

原帖由 xjjhgh521 於 2008-7-26 07:33 PM 發表
個網咁難開ge= =

e家 維修緊掛......

呢個ser唔係太好我玩佢d合個d野唔係好齊 so有d勁裝合唔到

原帖由 酷狼 於 2008-7-26 05:56 PM 發表
要用邊個客戶端?國際版?

如果時空之輪入唔到既話, 你不如試下用國際版更新, 去到113版本就一定得

想問用咩主程式呀-.-

原帖由 lungert2006 於 2008-7-26 02:50 PM 發表
主程式邊度有得下載

任何一個主程式, 國際版113version最好,
亦都可以將台灣版客戶端更新到113( 用國際版更新檔)

原帖由 jimmywu 於 2008-7-26 04:05 PM 發表
張教學圖死佐

試下入教學下面果條link

原帖由 xjjhgh521 於 2008-7-26 07:33 PM 發表
個網咁難開ge= =

你用HKBN? 好似HKBN會難D 連.
遲D 出左電信server可能有改善

原帖由 tommylaw007 於 2008-7-26 07:47 PM 發表
呢個ser唔係太好我玩佢d合個d野唔係好齊 so有d勁裝合唔到

話左唔係變態服, 有D 材料當然要你自己組團去打.
PS: 力量敏捷果D可以打人型怪物「超級歐巴桑」獲得, 詳情請睇官方公告.

佢合黃昏d野都唔齊

咁唔係幾好玩佢d經都咁多la唔差在出埋個少少野la係唔係先

原帖由 tommylaw007 於 2008-7-26 08:04 PM 發表
佢合黃昏d野都唔齊

因為要你自己打, 佢只提供一D廢料比你合無咩用既裝, 其他.. 就要你打/ 同人買.
背影1個大約都要60個12星龍珠
亦可以用2精魄或其他野換(背影好似係暫時最值$$既野)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:01 AM , Processed in 0.037805 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存