2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 霍爾丁王國 對幻影噬魂軍有咩評價???
樓主: ctt2005
go

對幻影噬魂軍有咩評價??? [複製鏈接]

原帖由 kk2004kk 於 2008-7-28 01:56 AM 發表

講你就咁講姐~~~

依家講緊打國戰  有d幻字頭林完場 彈game wo

唔係一兩個囉~~~

用把口你就真係好勁

咁你係咪要打場?@.@,打場咪知lo,講咁多=]

很強的, 雖然無正式同佢地打過
上次一入場已經輸左兩行...幾分鐘後gg埋...
不過我見佢地上斜好似飄上黎咁...不過唔關實力事吧 ^^

樓上唔好成日叫人隻秋
呢度進行良性討論而已
惡言相向只會令人留下更差印象
你一人的言行是會影響到整個部隊給人的印象的
慎 思 篤 行

本人很懶,亦不太願意去浪費太多時間及文筆去論證別人
恕我直接引用另外一個post 的話去表達我對某部份《幻影噬魂軍》團友的看法

Ref: http://www5.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3101342&page=1&fromuid=231344#pid51344727
原帖由 牡羊的人 於 2008-7-29 11:30 AM 發表
說實話,別人宣戰與否真的由宣戰方決定, 真的不用守方據有的軍團操心!
然而, 人家不宣戰並不代表別人怕輸... 可能不想玩在罵戰中而已
有的時候, 守方既差劣品德 (洗頻,一堆侮辱字眼) 引至到宣戰方一走了之~

小弟有些愚見想在此分享一下
如論齊心,我敢說暫時無團能及《幻影噬魂軍》, 只要參詳《幻影噬魂軍》在2000fun的所作所為就略知一二吧
有事無事也會一堆人在同一的post裡,有理沒理都你一言我一句...
明明是他團的人不對在先, 也可以繼續不經意羞辱別人, 我小弟不得不寫一個『服』字

別人說"just game", 我相信是意指『平常心』
但 hneryau 口中的 "just game", 意指遊戲, 是嗎? 如我有理解錯,請指導一下, 先謝 =]
引用 hneryau言裡的 "just game", 那就不用尊重人,是嗎 !?
在遊戲中, 言行舉止就不用負責,真的是這樣嗎 !?
不是引用真名, 那就可以任意去用侮辱字眼去亂作別人的花名嗎 !?
那豈不是在網上世界, 做甚麼也是自由而不用負責, 對嗎 ?
只是單單幾個字, 就足以猜測到閣下是一位多麼用腦的人, 作為你的師表, 簡直三生有幸

如果你覺得在下有那句說得不對, 那請狠評一下 !!!!
如沒, 那懇請相關《幻影噬魂軍》人仕, 自我檢討一下 !!!! 謝謝

性格個個人唔同既...
10歲到40歲既玩家都有...
有d成長緊既玩家, 洗晒頻好串咀都係無可避免...
阿爸阿媽都未必教得掂。唔到我地網絡玩家去教<--。

有一點想講, 當全世界覺得你係用外掛, 全世界覺得你地團係外掛團...既時間, 果種無奈。
再加上, 一D比較鐘意用大量文字表達自己不滿既玩家既圍攻...
唔好講咩有無品德...個個人都有個忍耐極限...會爆。

原帖由 ~光軍~ 於 2008-7-29 12:33 PM 發表
性格個個人唔同既...
10歲到40歲既玩家都有...
有d成長緊既玩家, 洗晒頻好串咀都係無可避免...
阿爸阿媽都未必教得掂。唔到我地網絡玩家去教

反之, 像你這樣的玩家, 是有點實力, 對人有禮的
我相信正常的人也會對你有禮的 =]

我亦相信由貴團較成熟的人去管教一下貴團的某些人
大多數的事端也可以相繼減少的

不過你們做事自有自己的一套, 不必我們外人去費心
那請恕我多事了

=.= 剩係知佢地好lag.....

原帖由 牡羊的人 於 2008-7-29 12:07 PM 發表
本人很懶,亦不太願意去浪費太多時間及文筆去論證別人
恕我直接引用另外一個post 的話去表達我對某部份《幻影噬魂軍》團友的看法

Ref: http://www5.2000fun.com/bbs/view ... age=1&fromuid=2 ...

你人真的夠謙虛~
先說自己懶~
但又在別的貼打那麼多字~
敬佩敬佩~

原帖由 牡羊的人 於 2008-7-29 01:32 PM 發表

反之, 像你這樣的玩家, 是有點實力, 對人有禮的
我相信正常的人也會對你有禮的 =]

我亦相信由貴團較成熟的人去管教一下貴團的某些人
大多數的事端也可以相繼減少的

不過你們做事自有自己的一套, 不必我們 ...

看來你不明白在這裡的膠人有那麼多~
這裡的人不會因為你對人有禮~
別人也會如此對待你的~
反而~
他們只懂你是一個好欺負的人~
不斷得踐踏你~
把你說到一文不值~
我們在封測時一直都不愛生事~
只是到了公測有人妒嫉我們~
不停開POST生事~
好話我們說的不少~
但有效果嗎!?
如果你真的認為這樣有用的話~
你都算是一位頗為天真的乖小孩~

不知你有否聽過【一隻手掌拍不響】這說話~
難道事端是我們單方面引起!?
我們會無聊到自己開新AC罵回自己從而提高知名度嗎!?

原帖由 kwung 於 2008-7-29 12:50 AM 發表
很強的, 雖然無正式同佢地打過
上次一入場已經輸左兩行...幾分鐘後gg埋...
不過我見佢地上斜好似飄上黎咁...不過唔關實力事吧 ^^

樓上唔好成日叫人隻秋
呢度進行良性討論而已
惡言相向只會令人留下更差印象
...

佢話我地長勝,係因為alt+F4- -,我只係叫佢打場咪知點解我地可以長勝咁多場,同埋我只係用行動泥表明我地長勝的原因,唔係想影響你地良性討論
+上我唔係叫人隻秋,係團戰....,我冇惡言相向吧-___-,如果我係惡言相向就唔係咁講喇,只不過唔鐘意人係咪都話人地alt f4

十週年勳章(賀詞)

唔知點解上次我地團嬴左幻影軍~
默先生都比我殺左2次~但係好神奇地佢依舊係0敗~
神奇神奇~~神奇~~

原帖由 sing~@@~ 於 2008-7-30 05:58 PM 發表
神奇神奇~~神奇~~

我地團有十幾廿個叫默x~
次次輸都係默戰唔係度果陣~
而家你可以提供時間日期嗎!?

原帖由 sing~@@~ 於 2008-7-30 05:58 PM 發表
神奇神奇~~神奇~~

聽聞次次輸,默都一定唔係到,同唔齊人-.-
我想問你邊次佢係到你係羸!?

神奇神奇~~神奇~~

唔只神奇 仲好恐怖 一係你撞鬼 一係又老屈@@

佢地係膠團黎

唔知點解我見到好多膠人入黎護主
大家唔好講默x 呀!! 會比人圍插ka
默x 萬歲~~ (逃

真係好多護默哥哥@o@

幻影軍與我在國戰都相與不少

可能我機廢上網慢 打某幾個幻影隊員  係怎打又打不中

最可怕是....隊友暈了他  我們上前打他...也可以不中 喔~~~orz

連勝方面....之前我印象中有好幾位幻影隊員說未輸過  但該好那場 他們敗北了...

沒多久再相與....他還是說連勝中喔!!!  (可能是我眼花而已...不要插我/_\)

我支持幻影~~~

哈哈哈    我對他們無咩唔好既印象!!!   

原帖由 DSMHK 於 2008-7-31 09:23 PM 發表
真係好多護默哥哥@o@

幻影軍與我在國戰都相與不少

可能我機廢上網慢 打某幾個幻影隊員  係怎打又打不中

最可怕是....隊友暈了他  我們上前打他...也可以不中 喔~~~orz

連勝方面....之前我印象中有好幾位 ...

仲有邊個有連勝 我都想知@@你可唔可以偷偷話我知?@@
因為而家除左默戰 我都唔知邊個仲有@@

哈哈 我係ser2 ga 未能同貴團一戰真係可惜

我二百多的連勝都冇左啦~
都係個臭SKY衰~
昆左我地入左個街場~
D膠仔叫極都唔聽~
搞到果次有廿幾人冇左連勝~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:26 AM , Processed in 0.034289 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存