2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 真係笑鬼死我, 百分百魔力又話唔洗錢玩魔力, 依家又話要 ...
go

[香港] 真係笑鬼死我, 百分百魔力又話唔洗錢玩魔力, 依家又話要搵人贊助 [複製鏈接]

百分百開服果個人訓醒咩啊
食錯藥牙?!
一開始大力咁宣傳話唔洗錢呀唔洗錢
http://www6.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
依家又係到話搵人贊助下做咩做咩
痴左線?!
仲有果2000fun ac叫鬼枚既人成日係人地果post到宣傳百分百
有冇禮貌架佢?!!!

忍左咁多始終都要打出黎

百份百邊到話要讚助???比個網黎睇下..

原帖由 格鬥元 於 2008-7-28 01:00 PM 發表
百分百開服果個人訓醒咩啊
食錯藥牙?!
一開始大力咁宣傳話唔洗錢呀唔洗錢
http://www6.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
依家又係到話搵人贊助下做咩做咩
痴左線?!
仲有果2000fun a ...

1.2000fun鬼枚 唔知邊條友仔黎 (可能百分百on9會員,任何一個game都難免有呢d人)佢既言論唔代表 百分百魔力 立場....
2.玩百分百魔力 係唔洗錢....近排係有搵人贊助...不過係自願性...唔通你唔捐就玩唔到???  
醒少少.....

樓主你訓醒未??

首先, 回應左你第一條先
我有講過2000fun會員 鬼枚講過野既就等於百分百既立埸咩?!
我第一樓所講述既重點並唔係咁喎....重點都捉錯?!
第二條
唔通, 依家就叫人去做傻仔?!

原帖由 轉★☆風★☆生 於 2008-7-28 02:08 PM 發表

1.2000fun鬼枚 唔知邊條友仔黎 (可能百分百on9會員,任何一個game都難免有呢d人)佢既言論唔代表 百分百魔力 立場....
2.玩百分百魔力 係唔洗錢....近排係有搵人贊助...不過係自願性...唔通你唔捐就玩唔到???  
醒 ...

開私服根本就係唔合法, 難道你可以明見張膽黎收月費玩百分百

原帖由 轉★☆風★☆生 於 2008-7-28 02:08 PM 發表

醒 ...

乜依嫁唔係唔捐就玩唔到咩?
未玩就叫人捐錢.....個服好極有限吧~

睇你條粉皮肯定玩513 而家收左皮冇魔力玩成個癮君子咁款
513夠收錢啦,到今時今日咪俾人告到乜都冇,人地百分百係自願性,你可以俾可以唔俾
513 商城食錢都食死你班on (仔 你睇on(傑著到成身名牌,都係多得你班契弟唔小咋醒目仔,真係『話你on( 驚你嬲』

原帖由 怪人2 於 2008-7-28 04:35 PM 發表
513夠收錢啦,到今時今日咪俾人告到乜都冇,人地百分百係自願性,你可以俾可以唔俾
513 商城食錢都食死你班on (仔 你睇on(傑著到成身 ...

你同我講緊野?!
我玩大陸果個變態ser架喎-,-
你罵錯人啦戇鳩仔
成個低能仔咁係到破口大罵, 點知原來係罵錯人
臭哂~

就算官方宣傳D商城GAME都係話唔洗錢 一世任玩 但有商城又點唔洗錢

原帖由 格鬥元 於 2008-7-28 02:23 PM 發表
首先, 回應左你第一條先
我有講過2000fun會員 鬼枚講過野既就等於百分百既立埸咩?!
我第一樓所講述既重點並唔係咁喎....重點都捉錯?!
第二條
唔通, 依家就叫人去做傻仔?!

._."""我意思係 你唔洗理尻佢....因為我地內部都搵緊果條友仔 係邊個...一齊打獲金佢
(我無話係重點=3= 只係有2點想講姐)

真係要講清講楚..........唔洗錢 真係可以玩百分百魔力....

自願性捐款~~可能有人想問 點解未玩得百分百魔力..

1.因513傑被告事件
2.因被攻擊,要買防攻擊

原帖由 格鬥元 於 2008-7-28 02:24 PM 發表

開私服根本就係唔合法, 難道你可以明見張膽黎收月費玩百分百

先唔講合唔合法....就算1個私服 明目張膽黎收月費 咁你又點??  

唔服咪告佢=3="  講黎有咩意思?

原帖由 轉★☆風★☆生 於 2008-7-28 11:14 PM 發表

._."""我意思係 你唔洗理尻佢....因為我地內部都搵緊果條友仔 係邊個...一齊打獲金佢
(我無話係重點=3= 只係有2點想講姐)

真係要講清講楚..........唔洗錢 真係可以玩百分百魔力....

自願性捐款~~可能有人想 ...

513既傑真係比人告  D人唔係話吹水既咩

原帖由 怪人2 於 2008-7-28 04:35 PM 發表
513 商城食錢都食死你班on (仔 你睇on(傑著到成身 ...

咁又唔好咁講佢地~比唔比$呢家野又真係自願性既~
但係同呀傑出街果時都唔見佢成身名牌XD

而家唔係百分百魔力個網同513個網上唔到啦咩= ="
可想而知,百分百應該無得撈架啦,開服既時期又唔夠人地513多
但513都....................
自己諗諗吧

十週年勳章(賀詞)

打機就打機啦
打機打到要鬧哂交何苦呢
睇唔過眼就唔好玩就得
鬧哂人咁都無用架-.-
你唔想俾錢玩絕對可以唔俾的
我以上打既野係我睇法
無針對任何人

一句講曬                   百分百魔力=ON9..                 玩玩下又停..又少人..仲要Poor到pk..

............................做私服都做到可以咁差..   ps: 無錢就唔好學人開私服..-口-'' <~呢句先精

十週年勳章(賀詞)

又唔咁講香港d魔力私服
聽我d fd講
大宇好似做野攻擊香港既魔力私服
so話呢
係香港開魔力私服真係難~~~

原帖由 ~龍澤魂~ 於 2008-7-29 12:26 AM 發表
又唔咁講香港d魔力私服
聽我d fd講
大宇好似做野攻擊香港既魔力私服
so話呢
係香港開魔力私服真係難~~~

513既防外掛攻擊係最新...
我之前想攻擊都比人反攻擊左
想攻擊513真係無咁易,你見開左咁耐有幾何比人攻擊
百分百就唔清楚
至於話傑比人拉左既人,我諗你買左老番報紙
或者你想搞事

講到自己咁勁
你自己又唔開個私服?????
都傻傻地

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

睇到笑左  如果自願捐錢=個私服唔洗錢
咁基本上冇個私服要收錢啦  除左1d開ac要錢之外
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:06 PM , Processed in 0.042527 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存